Hozzászólás
Szerző: zsombormaki » 2021. 09. 18. 11:56
Kicsit rosszul fogalmaztam az előző kommentemben amúgy, ahogy az egyik cikk alatt is írtad : ''Hát nem tudom, nem igazán értek egyet ezzel. Az oké, hogy a grafikusok remek munkát végeznek évről évre minden játékukban, és a pályák is elég jók, de itt számomra ki is merülnek a pozitívumok. Számomra régen volt sokkal jobb, érdekesebb és élvezhetőbb az a sok Ubisoft játék, az utóbbi években én már nem vagyok elégedett velük. Oké, hogy nem minden játékukat adják ki minden évben, sem tízévente mint a Rockstar, csak az a gond, hogy a játékaik tulajdonképpen a settinget leszámítva gyakorlatilag ugyanazok. Ugyanazt csinálod egy AC-ben, WD-ben, FC-ben, Division-ben, Ghost Recon-ban, csak kicsit máshogy, de attól még k**va unalmas, sőt szerintem fárasztó az összes ilyen játékuk. Ami meg nem open wolrd, az meg tök átlagos, illetve nincs is túlzottan sok belőlük. Szóval én egyáltalán nem így látom, szerintem régen sokkal jobbak voltak, voltak egyedi ötleteik és a játékaiknak sokkal több egyénisége volt. Most pedig tök mindegy, hogy egy AC, FC vagy WD jön ki, kb. ugyanaz a játék. Ettől függetlenül ők legalább új pályákat hajlandóak kiizzadni magukból, amire a Rockstar már egyáltalán nem hajlandó, szóval minden hibájuk ellenére az Ubisoft most nekem is szimpatikusabb, mint a Rockstar, annak ellenére, hogy számomra a grafikán és a térképeken, pályadizájnokon kívül egy teljesen ötlettelen, egyre unalmasabb, egy kaptafára épülő játékokat készítő cég, és régen nekem sokkal szimpatikusabbak voltak. Ráadásul ők sem hajlandóak kilépni ebből a komfortzónából, ahogy a Rockstar sem, és nem hajlandóak vissza hozni a régi, igazán jó címeiket, mint a Splinter Cell, Prince Of Persia sorozat és a többi.'' Ezzel teljesen egyetértek de nekem is sajnos ez a bajom ,hogy ezek a cégek is csak folyton ugyanarra a kaptafára húznak fel mindent. Sajnálom, nekem pl 2014-ig az UBI volt az egyik kedvenc fejlesztőm de a black flag óta csak egyszer vettem AC-t, már a far cry 4-nél észrevettem ,hogy ezek mintha ugyanazt csinálnák egyfolytában ......Pedig nem voltam túl öreg mikor az megjelent. Egyébként visszatérve meg, 100% ,hogy a R* ezt már valójában csak az onlineért portolja át újabb gépekre és undorító amit művelnek csak az sem lenne jobb ha átállnának sorozatgyártásra és évente jönne új rész, akár a COD-ban, bár így ,hogy az eredeti brigádból vannak ott kb hárman már lehet ,h ez lesz a későbbiekben, ők nyilván mégjobban engednek majd ha Zelnick-ék felhozzák ezt. Szóval szerintem se sül el ez majd valami jól, annak fényében ,hogy az RDR 2 mennyire király játék lett igazából nagyon szomorú, dehát a profit felülír mindent. Azért reméljük a jövőben kiemelkedik még néhány minőségi studió, elég szörnyű lenne ha csak a sony-ra várhatna mindig az aki valami minőségi és egyedi játékkal szeretne játszani.