Az a lényege, hogy mindenki behatárolhatja, hogy milyen kedve van egy 1-10ig terjedő skálán.
Ha gondolod ennek az okát is odaírhatod!

,de azért csak ennyi, mert még soká lesz..
 ,de azért csak ennyi, mert még soká lesz..  

Majd kiderül. Egyszer sem biztos az. Lehet, hogy nem kell fél évet várni, csak 4 hónapot!dani.szentgali írta:6-7 között.Örülök a képeknek,de attól félek,hogy most megint fél évig csak Max Payne 3 hírek lesznek

NoxiusEnterprise írta:Mondjuk 8...
Mivel ez egy GTA -s blog, ide illik: Megvan végre a GTA IV két kiegészítője...
Én is így hallottam. Főleg azt várom, amiben Johnny the Jew a főszereplő.Luszie írta:NoxiusEnterprise írta:Mondjuk 8...
Igen? Akkor csak ügyesen! Jók ám!:P
7
Be kell valljam őszintén, nekem a TBOGT nem tetszett. Egyedül a drog háborúk tetszettek, ahol mindenkit le kell puffantani, aztán meg menekülni a kokóval (vagyis általában ez a dolog lényege), de ezt minden GTA-ba szeretem. Sokáig én sem játszottam vele. Nem tetszettek se a helikopteres, se az ejtőernyős küldetések -mondjuk a kettő összefügg- akkor a bázisugrásokat mondom, ami végülis különálló feladat, azt leszámítva, hogy az is ejtőernyőzés.NoxiusEnterprise írta:Én is így hallottam. Főleg azt várom, amiben Johnny the Jew a főszereplő.Luszie írta:NoxiusEnterprise írta:Mondjuk 8...
Igen? Akkor csak ügyesen! Jók ám!:P
7
Eddig úgy voltam vele, hogy a TBoGT -hez hozzá sem nyúlok, mivel őrült egy dolog, és a helikopteres repülések nem nagyon mentek sehol, a Vice Cityt leszámítva... De aztán megtetszett az, hogy a TLAD -val ellentétben itt lehet ruhát váltani.
 de ettől nem lesz jobb. Jó is, hogy TLAD-ban nem lehet, hiszen ott egy motoros banda tagja vagy, szóval szerintem jó, hogy ezt így megtartották. Ha már TLAD-nál tartunk, mostmár olyan nehéz bandaháborúknál tartok, hogy háborukként előző játékállást kell betöltenem, mert minden 2.-nál lelőnek.
 de ettől nem lesz jobb. Jó is, hogy TLAD-ban nem lehet, hiszen ott egy motoros banda tagja vagy, szóval szerintem jó, hogy ezt így megtartották. Ha már TLAD-nál tartunk, mostmár olyan nehéz bandaháborúknál tartok, hogy háborukként előző játékállást kell betöltenem, mert minden 2.-nál lelőnek.  Elég kemény így a 60. környékén már, mikor már nem csak 30 motoros lő rád, hanem 20 rendőr is. Bruta..
 Elég kemény így a 60. környékén már, mikor már nem csak 30 motoros lő rád, hanem 20 rendőr is. Bruta..60 környéke?Be kell valljam őszintén, nekem a TBOGT nem tetszett. Egyedül a drog háborúk tetszettek, ahol mindenkit le kell puffantani, aztán meg menekülni a kokóval (vagyis általában ez a dolog lényege), de ezt minden GTA-ba szeretem. Sokáig én sem játszottam vele. Nem tetszettek se a helikopteres, se az ejtőernyős küldetések -mondjuk a kettő összefügg- akkor a bázisugrásokat mondom, ami végülis különálló feladat, azt leszámítva, hogy az is ejtőernyőzés.
Hát igen, van 2-3 féle ruha maxinumde ettől nem lesz jobb. Jó is, hogy TLAD-ban nem lehet, hiszen ott egy motoros banda tagja vagy, szóval szerintem jó, hogy ezt így megtartották. Ha már TLAD-nál tartunk, mostmár olyan nehéz bandaháborúknál tartok, hogy háborukként előző játékállást kell betöltenem, mert minden 2.-nál lelőnek.
Elég kemény így a 60. környékén már, mikor már nem csak 30 motoros lő rád, hanem 20 rendőr is. Bruta..
Hogy ne offoljak az off témában, így: 7.
 Én az első 21 -et csináltam eddig meg.
 Én az első 21 -et csináltam eddig meg.
Már nem tudom, hogy mekkora intenzitással nehezednek a feladatok, de a 20 környéke még nem vészes, talán a jármű-elpusztítós típus a legkönnyebb.NoxiusEnterprise írta:60 környéke?Be kell valljam őszintén, nekem a TBOGT nem tetszett. Egyedül a drog háborúk tetszettek, ahol mindenkit le kell puffantani, aztán meg menekülni a kokóval (vagyis általában ez a dolog lényege), de ezt minden GTA-ba szeretem. Sokáig én sem játszottam vele. Nem tetszettek se a helikopteres, se az ejtőernyős küldetések -mondjuk a kettő összefügg- akkor a bázisugrásokat mondom, ami végülis különálló feladat, azt leszámítva, hogy az is ejtőernyőzés.
Hát igen, van 2-3 féle ruha maxinumde ettől nem lesz jobb. Jó is, hogy TLAD-ban nem lehet, hiszen ott egy motoros banda tagja vagy, szóval szerintem jó, hogy ezt így megtartották. Ha már TLAD-nál tartunk, mostmár olyan nehéz bandaháborúknál tartok, hogy háborukként előző játékállást kell betöltenem, mert minden 2.-nál lelőnek.
Elég kemény így a 60. környékén már, mikor már nem csak 30 motoros lő rád, hanem 20 rendőr is. Bruta..
Hogy ne offoljak az off témában, így: 7.Én az első 21 -et csináltam eddig meg.
Megvan a lefűrészelt csövű sörétes, és a 9mm -es is végre.
A TBoGT fegyverei sem felelnek meg az elvárásaimnak, mivel azok is annyira nem odaillők. A pisztoly meg a gránátvető még elfogadható, de egy géppuska szerűség... Aztán ahogyan az új mesterlövész puska kinéz... A célzásról nem is beszélve, mert sötétben, azzal a zöld háttérrel semmit nem lehet látni.
De akkor nem csak én vagyok egyedül...
Amúgy még mindig 8 a hangulat, mivel a TLAD hozza, sőt emeli azt a szintet, amit vártam tőle
 Sötétbe még nem is céloztam azzal a sniper-al...
 Sötétbe még nem is céloztam azzal a sniper-al...