Jaj, köszönöm szépen a születésnapi köszöntőket, srácok!
Bocsi, hogy nem válaszoltam eddig, csak most egy ideje fel sem néztem a RedDeadPlace-re!
Illetve én is sikeres, boldog, eredményes és Red Dead-ben gazdag újévet kívánok a fórum minden tagjának!
Illetve köszönöm, hogy az elmúlt évben veletek együtt várhattam a Red Dead Redemption 2-őt, nagyon jó játék lett és fantasztikus volt az oldal is, hiszen minden infót, rengeteg cikket, tanácsot, tippet leközöltetek, szóval le a kalappal a tavalyi munkátok előtt és kívánom, hogy idén is ilyen minőséggel kényeztessetek el bennünket, annak ellenére is, hogy az idei év jóval eseménytelenebbnek ígérkezik, hiszen nem valószínű, hogy az RDO és a GTAO frissítésein kívül lesznek érdemben egyéb dolgok.
Ami persze nem akkora baj, hiszen bőven elleszünk ezekkel is.
Ui.: Reméljük most, hogy nem nézünk túl sűrű év elébe, most majd lesz kis időtök kipucolni az oldalt és főleg a fórumot, ami mostanában rengeteg troll meg nem ideillő kommenttel teli támadást szenvedett el. Most is belépek, és kapásból három olyan fő téma volt, melyek megnyitása után az altémák mindegyikében angol, orosz vagy egyéb más nyelven íródott, oda nem illő megjegyzések, hozzászólások sőt még új topicok is voltak. Szóval ha lehet ezzel kezdeni valamit és megtennétek, az nagyon jó volna!