OFF

A Grand theft Auto sorozatot nem érintő viták helye.
Avatar
Bence (Visali)
Vinewoodi producer
Hozzászólások: 1805
Csatlakozott: 2010. 02. 17. 16:47

Re: OFF

Hozzászólás Szerző: Bence (Visali) » 2021. 01. 13. 22:05

zsombormaki írta:
2021. 01. 13. 21:21
Sziasztok! Láttam facen ,hogy lett az oldalnak csoportja. Személy szerint én örülök neki mert sokkal gyorsabb lehet így például a kommunikáció. Viszont még mivel így alig pár órás a group szerintem ki kellene találni valamit amivel tudtok szűrni. Csak azért gondolom ezt mert az utóbbi években tapasztaltam ,hogy szinte az összes FB-n fellelhető magyar nyelvű csoport enyhén szólva sem a magas színvonaláról híres, és nem lenne jó ,ha az is erre a sorsra jutna főleg úgy ,hogy maga az oldal azért már elég régóta képvisel egy kifejezetten jó minőséget. Ti mit gondoltok? Kivitelezhető lenne egyáltalán normálisan?
Szia!

Mi nagyon örülünk neki, ha te is, ti is örültök neki. :roll: Meglátjuk, mennyire lesz rá még érdeklődés. :) Szeretnénk vele odaadóan foglalkozni, hiszen már szállingóznak az első fake és talán igaz GTA6 pletykák. Szeretnénk, ha lenne egy olyan csoport, ahol segíthetünk kikerülni a a szenzációhajhász fals információkat, és persze segítséget nyújtani, ahogy csak tudunk. :) Egyszóval ugyanazt a minőséget próbáljuk oda átvinni, amivel az oldal szerkesztését is vállaljuk, és reméljük, hogy ez megfelel nektek is. ;)

De nagyon nagy szükség lesz a Ti segítségetekre is, jelezzétek mindig, ha valami nem tetszik, vagy ha valami érdektelen. :)

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: OFF

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2021. 01. 15. 13:44

Rendben, ez csak természetes, segítünk, és persze köszönjük! :) :) :) Ti vagytok a legjobbak és szuper dolog, hogy ezt a nagyszerű közösséget már a Facebookon is elérhetjük! :D :cool:
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

zsombormaki
CJ zoknija
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2012. 06. 01. 16:52

Re: OFF

Hozzászólás Szerző: zsombormaki » 2021. 03. 05. 23:44

Sziasztok!

Lehet ez a téma fog némi nem túl fórum kompatibilis dolgot tartalmazni....Ha így van töröljétek nyugodtan. A mai közéleti légkört figyelve (Itthon és külföldi példák alapján egyaránt.) egyre többször merül fel bennem ,hogy mi van ha a politika célkeresztjébe fognak kerülni (újra) a játékok? De nem úgy ,hogy Jack Thompson féle alakok felbukkannak újra, sokkal aggasztóbbakra gondolok. Az első ezek közül ,hogy a mai politikai spektrum egyik fele sem kedvez a játékoknak (pláne az erőszakosaknak.) Az egyik ,hogy a mai túltolt PC ( No nem a platform :D )
és ahhoz kötődő mindenféle miatt simán jöhet bármikor valami olyasmi ,hogy ez vagy az a játék valakinek bántja az érzelmeit ezért tiltsuk be (Lásd : Cancel culture) Még a mai jobboldalon meg simán jöhet majd egy ötlet ,hogy mivel a videojátékok nem túl régiek simán lehet hadjáratot indítani ellene, rájátszva esetleg a fiatalok ettől puhultak mantrára. (Amúgy egyik tábort sem akarom fikázni,nyilván sok iránya van ezeknek ,de ezzel majd asszem pont jól tud bármelyik hatást kelteni.) Na és akkor nem beszéltem még arról ,hogy az USA politikusai között már így is folytonos vélekedés ,hogy nem az a baj ,hogy lehet gépkarabélyt kapni a sarki üzletben hanem a játék.....Ezenkívül talán emlékeztek Houser nyilatkozatára Trumppal kapcsolatban. Itthon egyébként ebből a szempontból jól is állunk mert nálunk csak egy játék nem jelenhetett meg, amúgy mindenféle kapható postal 2-vel bezárólag. :D Amiben talán bízhatunk ,hogy mindig lesznek ennél nagyobb problémák, de az a baj ,hogy ez egy viszonylag jó mozgósító tényező és egyszerű üzenet is..... Mit gondoltok?

Avatar
Arminho
Vinewoodi sztár
Hozzászólások: 1737
Csatlakozott: 2013. 11. 01. 21:55
Tartózkodási hely: Vice City

Re: OFF

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2021. 03. 06. 00:23

Szerintem a videójátékok iparága túlnőtt a poltika befolyásán és nem igazán renget meg egy kiadót sem, hogy egyesek (legyenek azok politikusok, újságírók, véleményvezérek, akárkik) ellenzik a videójátékokat (bármilyen szempontból). Az olyan cégek, mint a Sony vagy a Microsoft jóval nagyobbak egy-egy ország gazdasági és politikai befolyásánál. Talán csak az USA az az ország, ami igazán ártana az iparágnak, ha hirtelen betiltana minden videójátékot, de ilyenre nem kerülne sor. Legyenek az emberek akármennyire is boomerek vagy videójáték-ellenesek, azt nem tagadhatják, hogy ez a 21. század egyik legnagyobb erővel bíró felszálló iparága és a gazdasági jelentőssége csak nőni fog az elkövetkezendő években.
Well look who's back

Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Hozzászólások: 3670
Csatlakozott: 2011. 10. 25. 13:57
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: OFF

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2021. 03. 06. 07:22

Betiltani biztos nem fogják, inkább az a kérdés, hogy mennyire lesz rá hatással az LMBTQ propaganda meg a BLM mozgalom.
Gyenge napok vannak...

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: OFF

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2021. 03. 06. 11:52

Rockstar69 írta:
2021. 03. 06. 07:22
Betiltani biztos nem fogják, inkább az a kérdés, hogy mennyire lesz rá hatással az LMBTQ propaganda meg a BLM mozgalom.
Igen, bár ez sajnos nem csak a játékokra vonatkozik, hanem már mindnere. Filmek, könyvek, dalok. Sajnos szerintem az lesz a játékoknál is, mint a többi médium esetében, vagyis óhatatlanul bekerül (már rég benne van) és túl lesz tolva ez az egész, és akkor az lesz, hogy ezt nekünk le kell nyelni sajnos.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
Arminho
Vinewoodi sztár
Hozzászólások: 1737
Csatlakozott: 2013. 11. 01. 21:55
Tartózkodási hely: Vice City

Re: OFF

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2021. 03. 06. 18:40

Tetszik, hogy Daninak minden mondatában benne van, hogy sajnos. :lol: Ez játék, vagy inkább stúdiófüggő szerintem. Lehet, hogy mondjuk a Naughty Dog úgy gondolja, hogy ők akarnak imponálni a feminista, illetve LMBTQ+ mozgalmaknak és ezért olyan játékokat készítenek, amikben női vagy homoszexuális főszereplők vannak (megjegyzem, nincs ezzel gond, sőt, nem árt, ha néha van egy kis változatosság), de én például nem nézem ki a R*-ból, hogy őket az ilyen mozgalmak nagyon érintenék, legfeljebb kiparodizálják őket (azt viszont óriási ziccer lenne kihagyni szerintem).
Well look who's back

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: OFF

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2021. 03. 16. 15:56

Egyetértek Arminnal.
"Whatever." (Ryder)

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: OFF

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2021. 03. 20. 13:51

Felőlem nyugodtan parodizálják ki, engem az nem zavar, sőt. Csak ne menjenek bele túlságosan, ne kedvezzenek nekik annyira. Bár őszintén szólva az sem érdekelne, mert az egész téma hidegen hagy. Nincs bajom velük, ugyanakkor kurvára nem is vagyok kíváncsi rájuk. De ja, ahogy Ármin mondja, biztosan ki lesznek parodizálva, ahogyan korábban már számtalanszor ki is voltak.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Válasz küldése