(szerintem)De akkor nagyjából ugyanarra vagyunk kíváncsiak.
 (szerintem)De akkor nagyjából ugyanarra vagyunk kíváncsiak. Persze csak az én szememben.
 Persze csak az én szememben. például én is PS3 karral játszom a fifával meg az összes többivel ami támogatja...de az biztos, hogy nekem örök kedvencem lesz a PS3...már csak azért is mert kiskoromban ezzel játszottam először(konzol) és egyszerűen nem tudom megszokni az xbox360 kart...egyikkel profi vagyok másikat meg régen azt se tudtam hogyan kell fogni xD (full komolyan...ma sem tudom melyik gombbal mit csinál
 például én is PS3 karral játszom a fifával meg az összes többivel ami támogatja...de az biztos, hogy nekem örök kedvencem lesz a PS3...már csak azért is mert kiskoromban ezzel játszottam először(konzol) és egyszerűen nem tudom megszokni az xbox360 kart...egyikkel profi vagyok másikat meg régen azt se tudtam hogyan kell fogni xD (full komolyan...ma sem tudom melyik gombbal mit csinál  ) Szóval nekem örök kedvencem lesz a PS3
) Szóval nekem örök kedvencem lesz a PS3 
 Persze mindenkinek az a kényelmes,amivel megszokott egy adott játékot
 Persze mindenkinek az a kényelmes,amivel megszokott egy adott játékot  A múltkor valaki linkelt egy olyan eszközt,amivel lehet billenytyű+egeret használni konzolon,ha olyan lesz a next.genekhez,akkor lehet,hogy ha megjelenik a következő generáció,akkor már nem új PC-be fogok befektetni,úgyis konzolokra jönnek ki először a játékok,mivel azok mögött állnak Microsony bácsiék dollárvégtelenjeikkel
 A múltkor valaki linkelt egy olyan eszközt,amivel lehet billenytyű+egeret használni konzolon,ha olyan lesz a next.genekhez,akkor lehet,hogy ha megjelenik a következő generáció,akkor már nem új PC-be fogok befektetni,úgyis konzolokra jönnek ki először a játékok,mivel azok mögött állnak Microsony bácsiék dollárvégtelenjeikkel 

Pontosabban most már csak a kontrollert.
 Pontosabban most már csak a kontrollert.
 Kíváncsi vagyok
 Kíváncsi vagyok 
 De értem mit mondasz, csak hülyülök.
 De értem mit mondasz, csak hülyülök.  Már én is várom a 17 órát.
 Már én is várom a 17 órát. 

Az irányítást is. Nekem is csak 4 éve van xbox-om, és szokatlan volt elsőre a kontrollere, pedig van nintendo64-em, meg ps2-m is. De egy kicsit más volt a kialakítása. De hipp-hopp megszoktam.
 Az irányítást is. Nekem is csak 4 éve van xbox-om, és szokatlan volt elsőre a kontrollere, pedig van nintendo64-em, meg ps2-m is. De egy kicsit más volt a kialakítása. De hipp-hopp megszoktam. 

Csak kocog. Míg ha nyomogatod (PS3-on) az X-t, akkor sprintel.
 Csak kocog. Míg ha nyomogatod (PS3-on) az X-t, akkor sprintel. - És ez így tökéletes. Nekem ne fusson, ne kocogjon alapban! Hogy nézett már ki Vice City-ben, hogy Tommy Vercetti a város legnagyobb gengsztere összevissza rohangál a villájában? Komolytalanná tette az egészet. De hál' Isten Red Dead Redemption, L.A. Noire, GTA IV, Episodes From Liberty City, mindegyikben tökéletes lett a séta/futás/sprintelés megoldása. Ugyanilyet kérek a GTA V-be is.
 - És ez így tökéletes. Nekem ne fusson, ne kocogjon alapban! Hogy nézett már ki Vice City-ben, hogy Tommy Vercetti a város legnagyobb gengsztere összevissza rohangál a villájában? Komolytalanná tette az egészet. De hál' Isten Red Dead Redemption, L.A. Noire, GTA IV, Episodes From Liberty City, mindegyikben tökéletes lett a séta/futás/sprintelés megoldása. Ugyanilyet kérek a GTA V-be is.