Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2014. 05. 17. 10:56
Én úgy vagyok vele, hogy amíg ingyen adnak DLC-t, addig adjanak annyit, amennyit csak akarnak. Kell néha egy kis frissítés a játékba, és erre ezek a "Nagy Élet" kaliberű DLC-k pont jók. Persze foglalkozhatnának nagyobb levegővételű dolgokkal is, mint az emlegetett Heistek, vagy netán a sztori mód folytatása (pl.: egy jó kis Ludendorff-i kaland igencsak benne van a pakliban, főleg amióta a multiplayerben is el lehetett látogatni a viszonylag tűrhetően kidolgozott városba, aztán megszüntették a hibát), de szerintem azok a konzoltulajok, akiknek megvan a játék, szerintem ne siránkozzanak a PC-sek meg nextgenesek miatt, hanem élvezzék a játékot. Persze szép dolog az együttérzés, valamilyen szinten én is együtt érzek velük, de szerintem legyünk olyan pofátlanok, hogy kihasználjuk az ingyenes DLC-ket és emiatt ne hibáztassuk a Rockstart, hogy a legtöbb mai kiadóval ellentétben, akik még egy gyűjthető csomag pakkért is 500 Ft-t kérnek (pl.: Ubisoft vagy az aktuális COD készítői) ők végre ingyenes DLC-kkel kényeztetik a rajongókat. Az már más kérdés, hogy ezek túlzottan sokat nem adnak hozzá a játékhoz, de annyit éppen igen, hogy az ember elszórakozzon velük.