zsombormaki írta: ↑2021. 03. 26. 15:02
Sziasztok!
Valaki tapasztalta már esetleg amivel én két napja szerencsétlenkedem? Beszereztem újra egy ps3 gépet és bár elég lassú de azért más baja nincsen (A többi játéknál) úgytűnik. Viszont a gta 5 egyszerűen nem akar feltelepülni, ha csak simán elindítom megáll az install 504/ valahánynál,a netes megoldás pedig annyit segít ,hogy kb 1200-ig felmegy a 8600 valamennyiből. Eszerint töröljem a gépen fennlévő összes fájlt és rakjam újra, de hát az se tölti fel rendesen. Az összes updatet leszedtem de így meg megint megáll 504-nél.

Szóval szerintetek meglehet ezt oldani valahogy? (Amúgy gondolom néztek ,hogy mi a retket akarok 2021-ben ps3-on ezzel, csak 1-2 trófea hiányozna és gondoltam akkor már itt is megcsinálom a platinát de a drága R* / Sony erősen gátol ebben egyelőre.)
Tekintve, hogy a GTA5 sztori módja kb. semmit nem fejlődött tartalom szempontjából a PS3-mas verzióhoz képest, és grafikailag is max csak élesebb lett jó néhány textúra, így a GTA5-öt szerintem szinte semmivel sem nagyobb vagy jobb élmény PS4-en játszani mint PS3-mon, szóval egyáltalán nem "nézek", mert ha a sztori módról van szó, azt kb. mindegy, hogy a régi vagy az új platformon játszod, óriási különbségeket többnyire nem lehet felhozni a két verzió között. Persze a GTA Online más tészta, hiszen ott már régóta nem támogatott a PS3-mas verzió, de sztori mód szempontjából nincs sok különbség. Szóval teljesen érthető, hogy még 2021-ben is PS3mon tolod a GTA5-öt, hiszen az arra a gépre lett tervezve. Ha engem kérdezel, sokkal kevésbé érthető az, aki pl. PS5-re harmadjára is megveszi a játékot, ami a reklámkampány ellenére jó eséllyel semmi érdemleges újdonságot nem fog tartalmazni, hiszen a játék motorját úgysem cserélik ki, anélkül viszont egy 2013-mas játékot akárhogy políroznak, pimpelgetnek, akkor sem fog már újnak hatni még grafikában és fizikában sem, a térkép, történet meg minden egyéb meg ugyanolyan lesz mint 13-ban volt, szóval én sokkal inkább ezt nem értem.