zsombormaki írta: ↑2021. 07. 25. 23:09
Arra rájöttem ,hogy jót tesz a gta onlinenak ha 4-5 hónapra félreteszed, utána megint van benne valami új érzés ideig-óráig...amíg nem látod meg ,hogy a mechanika megint....Na a dlcre rátérve : Szerintem egész jó, persze tipikus Rockstar-os módi szerint ahogy mondtam ,megint vásárolgatni kell és nem nagyon játszol annyit ,hogy azt az árat visszahozza, viszont ezek az új job-ok elég szórakoztatóak. Mondjuk a karakterek tényleg rohadt idegesítőek, kíváncsi lennék ,hogy ezeket a real life arcokat mint ez a moodyman mennyiért rakják bele.....mert még erőltettek is, itt a R* a sarokba dobja a korábbi nagyon jó karakter építéseit, jó, ez online, de azért nem kéne direkt a pincébe lökni a mércét. Most éppen az RDR első részével játszom.....a 25. melléküldetés proli karakterének 5 sora is jobban van megírva mint itt komplett ''fő'' karakterek. Ez szörnyű ,főleg a korábbi szinthez képest. Amúgy a küldetésekben én is szívesen segítek ha kell valakinek, a randomokkal,lassan a leggagyibb küldetés is kihívás, pláne egy komplexebb....
Hát nem tudom, nekem már akkor sem nyújt újat a GTA Online, ha hosszabb időre félreteszem és úgy veszem elő újra... pedig a megjelenés óta játszom vele, és csak másfél év maradt ki a konzolváltás alatt. X360-on kb. olyan 172-es szintig jutottam, most pedig PS4-en vagyok 101-es, tehát összesen 373 szintet léptem ebben a játékban. Ez bőven sok, nem is tud már lekötni, főleg a régi és ócska mechanikák miatt, amiket írtál. A DLC egynek elmegy, a két karakter meg lehet, hogy idegesítő, de én valamiért mindig is bírtam az ilyen ostoba nigger nagymenő karaktereket, mint amilyenek ezek is. Belőlem vicces reakciót vált ki, ahogy marják egymást meg játsszák az agyukat. A San Andreas karaktereit is bírtam, meg a sztoriban is nevettem a Lamar-Franklin párbeszédeken, szóval nincs bajom az infantilis néger nagymenőkkel a dlc-ben sem. De az tény, hogy komoly szinkronszínészi alakításról nem lehet beszélni, bár az RDR-ek sztorija, szinkronszínészeinek felhozatala, cselekménye még a komolyabb hangvételű GTA részekét is lekörözi szerintem. Az Online színvonala pedig ebből a szempontból sem túl magas, ez is ezt bizonyítja.