Pc Guru szerint hivatalosan bejelentette a R*, hogy nem lesznek kint Kölnben.
 Pc Guru szerint hivatalosan bejelentette a R*, hogy nem lesznek kint Kölnben.Nemár...mér?DereX írta:Hát a GamesCom-ra se számítsatokPc Guru szerint hivatalosan bejelentette a R*, hogy nem lesznek kint Kölnben.
Áááá...dehogy, nem ettől függ, hogy adnak-e ki infót!dabidas írta:Minap megnéztem sokadszorra a GTA V trailer-ét és a részletes statisztikát nézve azt láttam, hogy a nézettség mostanában kicsikét jobban növekszik...
Szerintem ha ez a nézettség valamilyen okból esni kezdene, adnának ki infót függetlenül más játékoktól...
 De most ezért tuti nem fog valami újjal előrukkolni a R*.
 De most ezért tuti nem fog valami újjal előrukkolni a R*.DeLuszie írta:De most ezért tuti nem fog valami újjal előrukkolni a R*

mátéka írta:DeLuszie írta:De most ezért tuti nem fog valami újjal előrukkolni a R*

Látom Wii-s pletyka, szóval le___om, igen.Toni Cipriani írta:Az efféle pletykákat én személy szerint magasról le..., de lehet hogy egyeseket érdekelhet:
Grand Theft Auto 5 For Wii U Listed By Retailer

Hát valami érdekes nevű Nintendo alatt beszélgetnek pedig.Toni Cipriani írta:Ember, ez a megszólalás annyira "gemkapcsos" volt.Semmi köze a linkelt cikknek a Wii-hez.
 Az van odaírva.
 Az van odaírva.Wii U, nem Wii. Előbbi egy 8. generációs (next gen) konzol, utóbbi 7.Hát valami érdekes nevű Nintendo alatt beszélgetnek pedig.
Nem fogok reklámozni, ne szó szerint vedd a gemkapcsot, emiatt írtam idézőjelet. Van egy bizonyos internetes közösség ahol eléggé elborult kommenteket lehet olvasni a netharcosoktól, bár a tiéd nem volt az, mert mint kiderült tájékozatlan vagy ezen a fronton, de arra asszociáltam."Ember", amúgy milyen az a "gemkapcsos" hozzászólás?