), ennek örömére készítettem egy képet(nem eget rengetően bonyolult munka volt), remélem tetszik!!!
), ennek örömére készítettem egy képet(nem eget rengetően bonyolult munka volt), remélem tetszik!!!  Bocs, hogy itt csesztetlek, csak már pár ezer óra angol után a hamarosan véget érő nyelvi előkészítőben már semmi más nem lüktet a fejemben, csak az egy éve hardcore módban tanult angol, ezért szúrok ki minden apróbb dolgot.
 Bocs, hogy itt csesztetlek, csak már pár ezer óra angol után a hamarosan véget érő nyelvi előkészítőben már semmi más nem lüktet a fejemben, csak az egy éve hardcore módban tanult angol, ezért szúrok ki minden apróbb dolgot.   Tényleg ne vedd sértésnek és bocs!
 Tényleg ne vedd sértésnek és bocs!

Igazából nem, csak így olyan mintha lassabban telne az idő, de attól hogy hetente valaki felhozza hogy hány nap van még, én ugyanolyan intenzitással várom.Dave írta: Már csak 100 nap választ el minket a GTAV-től(ugye milyen nehéz kivárni Luszie ha mindig felhozom??), e
100 Days

Szerintem biztos, hogy lesz még 1 Trailer, ne izgulj!DOGG írta:Remélem hogy ezalatt a 100 nap alatt összehoznak legalább még 1 trailert.

Majd mindkettőt megkapjuk, Szeptember 17-énNoxiousEnterprise írta:Remélem, hogy egy igazi térképet kapunk, vagy egy fegyverlistát.

Még többet isKiscserko írta:Majd mindkettőt megkapjuk, Szeptember 17-énNoxiousEnterprise írta:Remélem, hogy egy igazi térképet kapunk, vagy egy fegyverlistát.