Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
-
Hessa
- The Lost tag
Hozzászólás
Szerző: Hessa » 2012. 11. 03. 12:59
bodom26 írta:Hessa írta:Mindenesetre furcsa, hogy két borítóképen is ugyanaz a hölgy mosolyog ránk vissza. IV idején a 6ujjú csajt nem láttuk kétszer. Érdekes.
Szóval ez alatt azt érted, hogy netán... cica lesz a...
Nem, ezalatt nem értek semmit! XD Nem szeretek találgatni. Főképp úgy, hogy az első trailerben csak azt az idős fószert mutogatták. XD De mi poén lenne, ha a trailerben hallott "családalapítás" mégsem csak maffiára vonatkozna, és ez a szöszi lenne az asszony... Vagy a rendőrcsaj... Vagy a kutya... xD XD XD Oké, ez utóbbi már túl morbid. xD
-
bodom26
Hozzászólás
Szerző: bodom26 » 2012. 11. 03. 13:28
Háát... nem lenne ellenemre. Mármint a szöszke, mint asszonyka.
Egyépként, sokan használtátok már az "öregember" jelzőt arra az emberre, akit említettél te is. Lehet nem egyre gondolunk, de hol láttok ti ott öregembert? Az a muki kb. 38-45 között van. Vagy az már vén? És aki beszél a trailer alatt? Hol öreg hang az? Markáns, mély ennyi. Hányszor volt már az, hogy megnéztem a neten egyes játékok szereplőinek a szinkronhangjait. Nem egyszer csak pislogtam. Így-
Legtöbb esetben egyáltalán nem arra számítottam, amit én elképzeltem.
-
Hessa
- The Lost tag
Hozzászólás
Szerző: Hessa » 2012. 11. 03. 15:21
bodom26 írta:Háát... nem lenne ellenemre. Mármint a szöszke, mint asszonyka.
Egyépként, sokan használtátok már az "öregember" jelzőt arra az emberre, akit említettél te is. Lehet nem egyre gondolunk, de hol láttok ti ott öregembert? Az a muki kb. 38-45 között van. Vagy az már vén? És aki beszél a trailer alatt? Hol öreg hang az? Markáns, mély ennyi. Hányszor volt már az, hogy megnéztem a neten egyes játékok szereplőinek a szinkronhangjait. Nem egyszer csak pislogtam. Így-
James Earl Jones sem volt öreg, mikor Darth Vader hangját adta.
Szóval a szinkronról ne is beszéljünk. Amúgy azért mondom De Silvát öregnek, mert hozzám már matuzsálem... XD
-
brenor
- Szakértő
Hozzászólás
Szerző: brenor » 2012. 11. 03. 16:40
Szerintem is biztos, hogy az öltönyös lesz a főszereplő, ha már kiderült hogy Ned Luke adta neki a hangot, aki egy az egyben hasonlít rá meg a pest controlos artworkon is ő pózol nekünk.
Akire még tippelek, de szerintem rá kevesebb az esély az a fehér trikós latin amerikai fószer aki azon a kutyás artworkon van és a trailerben ő vezette azt a luxus verdát, szerintem a fehér trikós jobban illene los santos-hoz, mint a másik de nem bánom, ha az öltönyös lesz a főszereplő, mert annyira nem zavar, hogy 40 év körüli elvégre egy családapa, és az első gta ahol van feleségünk.
-
bodom26
Hozzászólás
Szerző: bodom26 » 2012. 11. 03. 17:20
Hessa írta:bodom26 írta:Háát... nem lenne ellenemre. Mármint a szöszke, mint asszonyka.
James Earl Jones sem volt öreg, mikor Darth Vader hangját adta.
Szóval a szinkronról ne is beszéljünk. Amúgy azért mondom De Silvát öregnek, mert hozzám már matuzsálem... XD
Na igen. Igazad van. XD Attól függ kihez képest számít, öregnek vagy fiatalnak egy 40 év körüli fószer. Erre nem is gondoltam. Jogos
-
Mike1
- Rajongó
Hozzászólás
Szerző: Mike1 » 2012. 11. 03. 17:48
Dee fiúk ,/. lányok
95% hogy az öreg a főhős
na de ot az az 5% hogy a fekete srác a piros autóval a trailer ből ! :/
-
Kisdave
- Rajongó
Hozzászólás
Szerző: Kisdave » 2012. 11. 03. 18:01
Mike1 írta:Dee fiúk ,/. lányok
95% hogy az öreg a főhős
na de ot az az 5% hogy a fekete srác a piros autóval a trailer ből ! :/
Remélem az öltönyös férfi lesz, a nevére nagyon kiváncsi vagyok.
-
Americanviking
- McReary testvér
Hozzászólás
Szerző: Americanviking » 2012. 11. 03. 18:49
A 40 éves az úgy középkorú
De ne legyen már az a fehér trikós fószer. Nem vagyok rasszista, de őt ne!
-
bodom26
Hozzászólás
Szerző: bodom26 » 2012. 11. 03. 19:24
CJ az egyik kedvenc karakterem volt, de most inkább a jó fésült legyen, ne a feka srác. Én most inkább Mr. úriemberre voksolok.
Azt sem gondolom, hogy a R* megint egy rasztával villantana.
Nem sok ráció lenne benne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodom26 2012. 11. 03. 20:09-kor.
-
The Cleansing Fire
- Törzstag
Hozzászólás
Szerző: The Cleansing Fire » 2012. 11. 03. 19:49
brenor írta:Szerintem is biztos, hogy az öltönyös lesz a főszereplő, ha már kiderült hogy Ned Luke adta neki a hangot, aki egy az egyben hasonlít rá meg a pest controlos artworkon is ő pózol nekünk.
Akire még tippelek, de szerintem rá kevesebb az esély az a fehér trikós latin amerikai fószer aki azon a kutyás artworkon van és a trailerben ő vezette azt a luxus verdát, szerintem a fehér trikós jobban illene los santos-hoz, mint a másik de nem bánom, ha az öltönyös lesz a főszereplő, mert annyira nem zavar, hogy 40 év körüli elvégre egy családapa, és az első gta ahol van feleségünk.
Az a fószer pont úgy néz ki, mint CJ vagy Caesar.
-
kokain2000
- CJ zoknija
Hozzászólás
Szerző: kokain2000 » 2012. 11. 03. 20:10
Egyébként Ned Luke a valóságban 50 év körül jár, már el is múlt.
-
brenor
- Szakértő
Hozzászólás
Szerző: brenor » 2012. 11. 03. 20:12
Akkor már inkább Caeser-ra hasonlít mivel nem fekete.
-
bodom26
Hozzászólás
Szerző: bodom26 » 2012. 11. 03. 21:06
kokain2000 írta:Egyébként Ned Luke a valóságban 50 év körül jár, már el is múlt.
Ja ja tényleg annyi. De, ha ő a főhős a játékban, bisztos nem annyi lesz, gondolom én. Bár, ha mégis annyi idős lenne, nem nagyon illene rá az a szerep, hogy mindig őt bízzák meg a piszkos melóval. Inkább valami "maffia főnök jobb keze" pozicióhoz passzol ez az 50-es életkor. Mondjuk, ha a filmekből merítkezünk, ott is számtalan középkorú gyilkos van. Tehát nem törvényszerű, hogy csak egy tejfölösszájú lehet bérgyilkos.
De ismerek én egy szerb szociopatát is, aki a játékban 30-31 éves, a valóságban viszont 50.
-
kokain2000
- CJ zoknija
Hozzászólás
Szerző: kokain2000 » 2012. 11. 03. 21:14
bodom26 írta:kokain2000 írta:Egyébként Ned Luke a valóságban 50 év körül jár, már el is múlt.
Ja ja tényleg annyi. De, ha ő a főhős a játékban, bisztos nem annyi lesz, gondolom én. Bár, ha mégis annyi idős lenne, nem nagyon illene rá az a szerep, hogy mindig őt bízzák meg a piszkos melóval. Inkább valami "maffia főnök jobb keze" pozicióhoz passzol ez az 50-es életkor. Mondjuk, ha a filmekből merítkezünk, ott is számtalan középkorú gyilkos van. Tehát nem törvényszerű, hogy csak egy tejfölösszájú lehet bérgyilkos.
De ismerek én egy szerb szociopatát is, aki a játékban 30-31 éves, a valóságban viszont 50.
Igazából én nagyon örülnék Ned Lukenak, de nem tudom elképzelni, hogy vele elmehetünk gyúrni meg ejtőernyőzni. Ő inkább a nyugodt üzletembernek néz ki. Bár ha már gyúr akkor lehet, hogy nem úgy lesz kigyúrva mint CJ, ha nem csak sportosabb lesz. Az akciókról meg annyit, hogy a trailerben elmegy kirabolni egy ékszerészetet vagy mit. Remélem a főhős kiléte mindenképpen kiderül csütörtökön.
-
bodom26
Hozzászólás
Szerző: bodom26 » 2012. 11. 03. 21:21
Az utolsó mondatodban nagy igazság van... Ki kell várnunk türelmesen, hogy megtudjuk, kit "manipulálhatunk" majd a játék során.