Webkészítőt keres a Super Gaming

Törölt hozzászólások helye.
Válasz küldése
Avatar
Bergelius
Hírfigyelő
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2014. 10. 20. 16:03

Webkészítőt keres a Super Gaming

Hozzászólás Szerző: Bergelius » 2014. 10. 20. 16:20

Kedves érdeklődők!

A játék családunk egy legalább közép szintű webkészítőt keres. A Super Gaming eddig SMF fórumon futott, azonban szeretnénk mostmár egy saját weboldallal folytatni a gaminget. A Gaming alá tartozó játék Projectek leálltak, mert úgy döntöttünk külön vizekre evezünk. Itt gondolok egy általunk írt játékra, amely a későbbiekben akár piacra is kerülne. Természetesen foglalkozunk a SAMP-al is, de új Projectekkel indítunk. Pár mondatban leírtam, hogy pontosan mi is a Super Gaming. Csak és kizárólag az jelentkezzen, aki komolyan gondolja, és hajlandó napi szinten foglalkozni a weboldallal. Mivel 0-ról írt webről van szó, így természetesen az emberünk feladata PHP, CCS, Mysql. Azzal már nem foglalkozunk, hogy esetleg más is besegít az illetőnek, de amit kérünk az határidőre meg legyen.

Nem kell megijedni, nem 1 hetet fog kapni a kiválasztott. Megbeszéljük és egyeztetjük ezeket. Azonban szeretnék itt az elején tisztázni egy nagyon fontos dolgot. A webfejlesztő munkáért nem fizetünk - legalábbis az elején -, a saját szabadidődből kell feláldoznod, mégegyszer mondom nem fizetünk a munkádért. Ha az adott játékunk piacra kerül részesedés érhet téged, de ezt sem garantáljuk.

Tehát amihez kell értened legalább közép szinten:

- PHP
- CCS
- Mysql
- Tárhely beállítások
- Domain átirányítás

Tárhelyet természetesen biztosítunk. Hogy milyen domainünk lesz, még nincs eldöntve, azonban a weboldalt a webfejelsztőnek fog kelleni beüzemelnie!

Amire még szükség van:

- skype felhasználód
- mikrofonnak nagyon örülnénk

Ha felkeltettük az érdeklődésed, és tudsz csapatban is dolgozni írd meg a jelentkezésedet, és küld el az [email protected]. A jelentkezésed a következőkből álljon:

- bemutatkozás (min. 8 mondat)
- referenciák
- elérhetőségek

Továbbá megkérlek a jelentkezésednek legyen esztétikája!
Üdv. Bergelius!
Super Gaming Tulajdonos

Avatar
realostew
Díler
Hozzászólások: 883
Csatlakozott: 2013. 02. 07. 18:42
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Webkészítőt keres a Super Gaming

Hozzászólás Szerző: realostew » 2014. 10. 20. 17:12

Életemben nem hallottam még róluk, velem van a baj?:D
"Time moves forward, nothing changes"- Max Payne

Válasz küldése