Általános tudnivalók

Multiplayer csapat a Max Payne 3-ban és a GTA V-ben.
Lezárt
Avatar
Gege
Rajongó
Hozzászólások: 173
Csatlakozott: 2010. 02. 21. 19:29
Tartózkodási hely: tartózkodom
Kapcsolat:

Általános tudnivalók

Hozzászólás Szerző: Gege » 2012. 05. 11. 10:26

Csatlakozz a GTAPlace Elite Crew [GPEC] csapatába!
Tagja lennél egy jó közösségnek? Szeretnél egy csapatban játszani a Max Payne 3, illetve később a GTA V multiplayerében? Csatlakozz hozzánk! Az a célunk, hogy a legtöbb magyar játékost egy csoportba tömörítsük, és megmutassuk, hogy mire vagyunk képesek. :D Bárkit szívesen látunk!

Néhány tudnivaló:
  • Nem számít, hogy milyen platformon játszol (PC, PS3 vagy Xbox 360), mert az XP ugyanúgy beleszámít a statisztikába.
  • Maximum 250-en férünk el egyszerre, de ez a veszély egyelőre nem fenyeget.
  • Jó lenne, ha minél többet tudnál játszani majd. Az se baj, ha csak alkalmanként leszel fent, de teljesen inaktív lehetőleg ne legyél!
  • Ha van ismerősötök, akiről tudjátok, hogy multizik majd, hívjátok meg a csapatba!
  • A tagok létrehozhatnak egyedi emblémákat a csoportnak, amik a játékban is megjelennek a karakterek ruháján. Legyetek kreatívak, az igazán jó jelvényeket használni fogjuk. ;)
A GTAPlace Elite Crew-ről

A név nem újdonság: régi olvasóink még emlékezhetnek rá, hogy 2007 környékén az SA-MP-ben, illetve az MTA:SA és MTA:VC kliensekkel is többször játszottunk a GPEC klán neve alatt. Saját szerverünk is volt ColdFly-nak köszönhetően, majd lassan feledésbe merült a csapat.

Most viszont itt a remek alkalom újra beizzítani a gépezetet, ezért a Social Clubon létrehoztunk egy GTAPlace Elite Crew nevű csapatot, amivel a Max Payne 3 megjelenésétől kezdve már lehet is gyűjteni az XP-t. Ez csak rajtatok múlik!

A május 15-ig létrehozott csapatok, így a GPEC is egy "FOUNDER CREW" (Alapítók) nevű kategóriába kerülnek. A játékban ezeknek a csapatoknak megkülönböztető jelzése lesz és később még több extrát terveznek ezeknek.

Hogyan kell csatlakozni?

Keresd fel a csapat Social Club profilját:
  • Kattints a REQUEST AN INVITE (Meghívó igénylése) gombra!
  • Várd meg tőlünk a visszajelzést, majd az ACTIVITY (Események) gombnál kattints a "CREW INVITE" linkre!
  • Ezután csak jóvá kell hagynod a meghívást (ACCEPT), és be is léptél.
Kép

Megjegyzés: Csak egyszer nyomj rá a meghívó igénylésre! Ha több nap után sem érkezik tőlünk meghívó, küldj privát üzenetet Gege42-nek (nekem).

Accomplishments (Jutalmak)

Az XP pontokon kívül jutalmakat is lehet gyűjteni közösen:

Jelenleg megvan:
-- Membership I -- 25 fős létszám (következő 50 főnél)
-- Membership II -- 50 fős létszám (következő 100 főnél)
-- Membership III -- 100 fős létszám (következő 200 főnél)

Mi ez a Crews izé?

A Max Payne 3-tól kezdve a Rockstar Games multiplayeres játékaiban az úgynevezett Crews [ejtsd: krú, krúz] rendszer működik. Ez dióhéjban annyi, hogy a Rockstar Games játékosait összekötő és számos további ingyenes szolgáltatást nyújtó Social Clubon bárki létrehozhat csapatokat (ha tetszik klánokat), amikkel aztán online lehet szerepelni.

Hány csapat tagja lehetek egyszerre?

Minden felhasználó maximum 5 csapatban lehet benne, de persze bármikor el lehet hagyni a meglévőket.

Akkor egyszerre több csapat nevében is játszhatok?

Nem. Az online játékoknál kiválaszthatod, hogy melyik csapatodat akarod képviselni. Ennek alapján maximum egy csapat malmára hajthatod a vizet, és az ő jelvényüket viselheted.

Oké, tag vagyok, hogyan tovább?

Egyelőre csak a Max Payne 3 működik együtt a csapatokkal, de később a GTA V multiplayerében is ez lesz. Minden online játék során kiválaszthatod majd, hogy a csapataid közül kit szeretnél képviselni. Ezután az általad képviselt csapat kapja majd a közös XP-ket és statisztikákat. (Persze a saját teljesítményedet is nyomon követheted a profilodban)

Melyik platformról játszhatok a csapatban?

Bármelyikről. Mivel a Crews független játéktól és platformtól, mindegy, hogy melyik játékban és milyen konzolról / gépről játszol online, a pontszámokat és a statisztikákat ugyanúgy szinkronizálni tudod a csapatoddal.

Mi az a Feuds?

Feud-nak hívják (magyarul "viszály, ellenség") azokat a meccseket, ahol a csapatoddal ellenséges viszonyban álló csoport ellen játszol. Két csapat akkor van ellenséges (feud) viszonyban, ha valamelyik játékos Vendettát tűzött ki az ellenséges csapat játékosának fejére. Ezeket fontos megnyerni, hiszen így növeled a saját csapatod statisztikáit (Nyerési arány, Megnyert Feud-ok száma).

Mi az a Vendetta?

Ha egy játékos kétszer vagy többször megöl téged egymás után, Vendettát indíthatsz ellene. Erről minden játékos tájékoztatást kap, és számodra a radaron egy X jelzi a kiszemelt áldozatot. Az így megjelölt játékos megölése, magyarul a sikeres "bosszú" után extra XP-t kapsz. Ellenben ha ő öl meg téged, és ezzel meghiúsítja a bosszút, ő kapja az extra XP-t.

Hogyan szerezhetek Bónusz XP-t?

Nagy előnye a csapatoknak, hogy extra XP-t kaphatsz egyes dolgokért. Ilyen például, ha megnyersz egy Feudot, Vendettában megölsz valakit, segítesz egy csapattársadnak (assist: megsebesíted az ellenfelet, és ő végez vele), vagy megmented őt a haláltól (megölöd a támadóját). Érdemes ezért több csapattárssal együtt meccsezni.

Hogyan hívhatok meg mást a csapatba?

Ha az illető regisztrált a Social Clubra, akkor a profilján lévő RECRUIT gombra kell kattintanod, majd a listából ki kell pipálni a GTAPlace Elite Crew-t, és SEND. Mellékelhetsz személyes üzenetet is a meghívóhoz. (Ha még nem regisztrált a Social Clubra, itt teheti meg.)

Hogy kell emblémát csinálni?

A Social Club beépített Emblem Editor szerkesztőjében több ezer alakzat és minta áll rendelkezésre a teljesen egyedi logó elkészítéséhez. Nem kell nagy Photoshop mágusnak lenned ahhoz, hogy Te is csinálj egyet, hiszen nagyon egyszerű az egész. Egy Tutorial angol nyelven el is magyarázza a szerkesztő használatát.

Röviden: jobb oldalt vannak kategóriák (Categories), azokon belül pedig maguk a felhasználható alakzatok (Objects). Akármennyit lerakhatsz belőlük, átméretezheted és forgathatod őket, illetve a színüket is beállíthatod. A rétegek (Layers) oszlopban megtalálod az összes lerakott alakzatot, felülre vagy alulra küldheted őket, stb.

Bal oldalt fontos eszközök szerepelnek, mint például tükrözés, színpaletta, középre pozícionálás, rácsháló, visszavonás vagy előnézet. Ha végeztél a logóddal, a "szem" ikonra (Preview) kattintva megnézheted, hogy hogy fog kinézni a Social Clubon. Ha elégedett vagy az eredménnyel, a legalsó gombbal (Save) elmentheted a gyűjteményedbe. (Ide maximum 10 fér el!) A csapatod galériájába úgy rakhatod bele, hogy a ráviszed az egeret, majd a Publish gombra kattintasz és kiválasztod a kívánt csapatot.

További kérdéseket bátran fel lehet tenni ITT, vagy a csapat profilján!

Lezárt