Steam Early access

Minden ami nem a Rockstar kezei közül került ki.
Válasz küldése
Avatar
JellemesMartin
CJ zoknija
Hozzászólások: 31
Csatlakozott: 2013. 04. 28. 07:34

Steam Early access

Hozzászólás Szerző: JellemesMartin » 2014. 10. 02. 21:26

A Steam keretein belül a Korai hozzáférés segít a (leginkább indie) fejlesztőknek egy jóval szórakoztatóbb és részletesebb játékot készíteni, miközben a vásárlóknak nem kell a játék teljes megjelenéséig várni. Mint azt sejtjük, az alpha és beta állapotban lévő programok jó eséllyel hibákban és hiányosságokban szenvednek, mi pedig ''tesztelőként'' segíthetünk ezek felkutatásában. A stúdiók fórumaim feltehetjük kérdéseinket, ötleteket adhatunk a fejlesztőknek, vagy csak lereagálhatjuk a legújabb patcheket.

Ebben a témában a kedvenc (indie) játékfejlesztőinkről , kreálmányaikról, ezek updateiről beszélgethetünk, vagy csak erről az egész dologról általában.

Én magam a Prison Architectet és a Space Engineerset (és fejlesztőit) követem elsősorban. Mindkettő máris sikeresnek mondható, a koncepció ígéretes, és játszhatónak is tűnhetnek AKÁR.

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Steam Early access

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2022. 07. 16. 12:00

Szerintem elég nagy faszság az early access. Sokkal jobbak az ingyenes demók, vagy béták is. Konkrétan előre fizetsz (még ha közel sem teljes árat) egy olyan játékért, ami még bőven fejlesztés alatt áll, kvázi demó, ráadásul a világon semmi garancia nincs arra, hogy valaha is teljes értékű játék lesz. Kvázi egy darabig áll benne a pénzed, hogy aztán az esetek többségében az legyen a vége, hogy bukod az egészet, mert sosem fejezik be. Ja és ha be is fejezik és teljes játék lesz, akkor még pluszban rá kell fizetned a különbözetet, kvázi 2x fizetős béta teszt. Szóval szerintem ennek az egésznek semmi értelme nincs, legalább egy olyan megoldás kellene, ami garantálja hogy a befizetett összeged bukás esetén vissza kapod, vagy legalább egy részét.

Válasz küldése