Quantic Dream játékok

Minden ami nem a Rockstar kezei közül került ki.
Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 2971
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Quantic Dream játékok

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2020. 01. 30. 16:53

Neked az béna fordulat volt? Én elámultam teljesen. Bár meg kell hagyni, rá azért nem számít senki, mert a játék konkrétan átver. Amikor Manfred-et megöli a gyilkos, akkor ugye Shelby-t irányítjuk, és mi nem öljük meg. Tehát e szempontból valóban béna, de az összes többi részlet okosan összefügg. Egyébként a többi részével én is egyetértek. A szinkron nem a legjobb, bár azért akadnak zseniálisan eljátszott jelenetek.. Illetve, a karakterek is eléggé unalmasak. Leginkább azok a karakterek érdekesek, akik a story során szembekerülnek a 4 karakterrel, de azok is csak mértékkel.
Én az ujjlevágós jelenetet lenémítottam. xD Nem bírom ezeket hallgatni. Mikor már vagy 20 másodperce jajjgatott, akkor vettem vissza a hangerőt, de még akkor is óbégatott szegény. Komoly lehetett a fájdalom.
Én most kb. a játék felénél tartok. Mad Jack után kell nyomozni Jayden-nel, illetve nemsokára jön a 4. próba.

A Beyond-ot is újrakezdtem. Jobb, mint amire emlékeztem. El is felejtettem, hogay szegényt mennyire kinézik az entitása miatt. PS4-en már kronologikus sorrendben is lehet tolni a fejezeteket. Engem ez meglepett, nem tudtam. Továbbra is az eredetit ajánlom, az sokkal drámaibb, hatásosabb. (Persze, kicsit kuszább is, mert a sztorit a fejedben neked kell összerakni, de nagyjából 3 idősík van, amik között 3-5 év telik el, tehát azért nem nehéz rekonstruálni a történteket.)

Most, hogy mondod, tényleg mindig visszatérő szerep a detektív. Valahogy ez engem nem zavart. Talán azért, mert jellemben nagyon különbözőek ezek az emberek, én személy szerint Connor-t bírtam a legjobban, de Jodie is jó arc volt. Jayden illetve Scott annyira nem fogott meg. :D Bár azért Scott-ról kiderül, hogy érdekesebb, mint amennyire elsőnek tűnt róla.
"Whatever." (Ryder)

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3505
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Quantic Dream játékok

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2020. 02. 06. 13:01

Luszie írta:
2020. 01. 27. 13:21
dani.szentgali írta:
2020. 01. 26. 17:30
Konkrétan nem csomagban voltak. Szimplán csak a HR is ingyenes volt abban a hónapban, amikor a Detroit. Csak a HR-t külön a PS böngészőjéből kellett előkotorni, nem jött le egyben a Detroittal és ha jól emlékszem nem jelezte külön menüben a rendszer hogy a HR is ingyenes. Kvázi csak azok tudhatták, hogy ingyenes, akik kikeresték, meg akik hallottak róla a neten, hogy a Detroit mellett az is ingyenes volt. Én is csak emiatt tudtam ingyen leszedni. :D
Na jólvan. Nevezhetjük azért csomagnak is... :D Én mondjuk ezt pont nem én szedtem le, mert nyáron jött, amikor nem volt itthon (nem tudom, miért október-novemberre emlékszem), de valszeg együtt le lehetett tölteni a kettőt. Bár, nincs jelentősége.

Egyébként nem teljesen értem, hogy egy játékot miért adnak többször is ingyen. Én anno meglepődtem, hogy a Heavy a Detroit-tal megint ingyenes sé vált, mert tudtam, hogy annno már adták ingyen. Persze, örültem neki, csak mégis fura volt megtapasztalni.
Együtt nem lehetett letölteni, legalábbis nekem tavaly nem engedte. Ahogy korábban is írtam, azt, hogy a HR is ingyenes volt, nem jelezte sehol sem a PS, csak a Detroitot. Kvázi a PS plusz menü alatt csak a Detroit volt, és bár számomra is az lett volna az evidens, hogy a kettőt egyszerre lehet letölteni, tehát ha letöltöm a Detroitot akkor a HR is jön magától, sajnos nem így volt. A HR-t tisztán emlékszem, hogy külön ki kellett keresni és le kellett tölteni, mintha meg akarnád vásárolni a Store-ban, csak ingyen volt. Ennyi. Szóval nem, nem lehetett leszedni a kettőt együtt, de amúgy tényleg nincs jelentősége.

Szerintem is szar, hogy egy játékot többször tesznek ingyenessé. Így rengeteg olyan felhasználó szívhat, akik már régebb óta PS plusz előfizetők és PS tulajok, és így ugyanazt a játékot sózzák rájuk kétszer ahelyett, hogy valami újat adnának nekik az előfizetésükért cserébe.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 2971
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Quantic Dream játékok

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2020. 02. 06. 19:55

Az anno egy 3. játék volt, tehát nem "sózták" rád kétszer. Nem egy "új" ingyenes játék elől vette el a helyet, tehát nem értem, mi ezzel a probléma.
"Whatever." (Ryder)

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3505
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Quantic Dream játékok

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2020. 02. 22. 16:48

Jaaaa, ezt nem tudtam. Akkor nem szóltam, bocsi! :D
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Válasz küldése