Destiny

Minden ami nem a Rockstar kezei közül került ki.
Válasz küldése
Avatar
Niko Bellic1300
McReary testvér
Hozzászólások: 546
Csatlakozott: 2013. 01. 10. 14:56

Destiny

Hozzászólás Szerző: Niko Bellic1300 » 2014. 07. 29. 07:59

Hellósztok itt beszélhettek a készülő Destiny játékról.

My opinion(:D):Én nekem meg az Xboxosoknak volt szerencséjük a Destinyhez mert akinek goldja volt az ingyen leszedhette a Bétát.Én csak annyit tudok mondani hogy EPIC.Nekem a Halo is bejött mert egyszerűen a story az fasza,feledhetetlen karakterek mint Arbiter,Cpt.Johnson stb.A Bungie szerintem még egy olyan sorozatot és még egy olyat fog elkészíteni ami olyan fantasztikus lesz mint a Halo.Röviden a játékról.Nekem a karakter készítés az bejött.Lehet class-ot választani.Van a Titan (Titan-t választottam) a Hunter és a Warlock (szerintem az most nem jut eszembe.).Meglehet csinálni hogy milyen haja legyen,ember legyen vagy robot meg hogy legyen e rajta arcfestés stb.A területek mint a régi oroszország a hold egyszerűen fantasztikusak.Megvan az a háborús következtetmény hogy az ellenfeleink azok a csíra gyerekek győzedelmeskedtek anno és ott vannak a maradványok.A Tower ahol van az a gömb az is EPIC mert ott már TPS-ben vagy meg ott tudsz fegyvert vásárolni,új páncélzatot, ott választhatod ki hogy milyen challenget csinálsz meg stb. Maga a Multiplayer hasonlít a Halo-hoz úgy hogy az is tetszett nekem.A Graphics egyszerűen lenyűgöző.Órákat tudtam eltölteni hogy a toronynál leültem és néztem ahogy a nap lenyugszik a hold fel kell mert van napszak változás ami fantasztikus.Számomra idén vagy a Destiny vagy a Halo 5 Guardians lesz az év játéka mert az COD AW szerintem nem lesz mert biztos ugyan az lesz mint mindig és a BF Hardline sem mert nem hagy nyugodni a gondolat hogy ez szinte csak egy BF4 DLC csak zsarukkal. :@
Majd beugrom és aláírom a szerződést rendben,a hullákkal nem érdemes foglalkozni-Trevor Phillips

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3513
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Destiny

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2014. 07. 29. 19:15

Ejha, jó kis vélemény! :D Nekem, talán azért, mert a Halo sem jött be igazán, a Destiny béta sem tetszett túlzottan. Persze abba nem tudok belekötni, hogy pofásan néz ki a játék már béta szinten is, nekem is nagyon tetszett, főleg a fényeffekteknél dobtam hátast, de összességében minden jól néz ki. Jól néz ki, nagyon is, de számomra ennyi az egész. Tudom, hogy ez még csak egy béta volt, és egy béta alapján semmilyen esetben nem illik kritizálni a teljes játékot, de a Destiny egyelőre nem több egy multiplatform Halo-nál. Először is ott a béta sztorimódja öreg Oroszország területén. Az egész Online co-op környezetbe van beleépítve, ami nem is lett volna rossz ötlet, ha a játékosok többsége nem csak nézelődni menne egy-egy bolygóra. Komolyan, nem egyszer volt olyan, hogy a többi őrző csak bugyután táncolt (mert valami hülye táncot is beleépítettek a játékba TPS nézetben) míg engem vadul támadtak az űrlények. Elég sokat kellett keresnem, amíg végre sikerült normálisabb játékosokba botlanom, akikkel aztán egész jól éreztem magam. Ha normális emberekkel kerültem össze, akkor tényleg lehetett csapatni ezerrel a küldetéseket, bár a bétában szereplő legutolsó küldetést leszámítva nem voltam rákényszerülve más játékosok segítségére. Az utsó bétás sztoriküldetés viszont elég kemény volt, az ellenfelek sokkal szívósabbak voltak, mint a többi küldetésben. Volt az a Devil Walker, ami nem igazán akart megdögleni, pedig a másik három csapattársammal már 50000 golyót engedtünk bele fejenként. Aztán meg jött az a sötét szemgolyó (alig bírom nevetés nélkül leírni), ami össze-vissza teleportált, abba is legalább annyi golyó kellett, mint a Devil Walkerbe. Szóval a béta utolsó küldetésében elég sokat kellett lőni, nehéz is volt viszonylag. Nem mondom, hogy nem tetszett, de azt sem, hogy tetszett a Destiny bétájának 5 db sztoriküldetése. A legnagyobb baj talán csak annyi vele, hogy ez tipikusan az a sztori (legalábbis a bétában), amit már 1000000 filmben és 5000 játékban láttunk korábban. A karakterfejlesztés/készítés viszont ismét pozitívum, ráadásul a páncélzatok és a fegyverek is szépen vannak elkészítve.

A multiplayer meg olyan, mint a többi más FPS-é. A bétában csak egy játékmód volt, ami a COD-os domination-re hajazott, csak volt benne Titanfallból nyúlt jetpack, Crysisból nyúlt láthatatlanság, Battlefield/Haloból nyúlt járművezetés. És ennyi.

Összességében azért el lehetett lenni a bétával, de eddig még nem igazán érdemli meg az év játéka címet. Az a legnagyobb baj, hogy az FPS zsáner már kimerülőfélben van, és így elég nehéz ebben a műfajban a fejlesztőknek maradandót alkotni. A béta alapján ez a Bungie-nak sem sikerült, de ez még csak egy béta volt és fentebb írtam azért pozitív dolgokat is róla.

A másik két említett játékról annyit, hogy a BF Hardline esetében tökéletesen egyetértek, viszont az AW (ha bekövetkezik valami isteni csoda) talán még lehet egy jó FPS, csak az a baj, hogy ennek az esélye elég csekély.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
Gonzales
Törzstag
Hozzászólások: 2129
Csatlakozott: 2013. 08. 23. 18:22
Tartózkodási hely: Aici dragul meu. România.

Re: Destiny

Hozzászólás Szerző: Gonzales » 2015. 06. 02. 19:04

Eléggé kihalt egy téma de azért irnák valamit :P
Szóval én pénteken szereztem be egy basszott nagy leárazásban ugyanis 230 lejrõl (10-13 ezer forint) 50 lejre vitték le az árát (5000 ft körül)
Nos a játék nagyon király! Le sem tudom rakni a kontrollert miatta :D Már 20.-ik szintet is elértem s a kérésem az lenne, hogy valaki segitene Legendás/Exoticus dolgokat szerezni benne :( ? Megköszönném :)
Be brave, follow dreams, say fuck you to everybody and fight for what you believe in.

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3513
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Destiny

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2020. 05. 14. 12:15

A Destiny 2 már jó ideje ingyenes minden platformon. Igen, jól olvassátok, a teljes játék, nemcsak valami demó. Bár... maga a kész játék is inkább hasonlít valami Halo demóra, semmint egy értékelhető, teljes árú játékra. Nekem továbbra sem igazán jön be, viszont aki szereti a zsánert és kimondottan kedveli ezt a sorozatot, annak talán jó hír, hogy már bármelyik platformra leszedheti és ingyen játszhatja a játékot.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
Arminho
Vinewoodi sztár
Hozzászólások: 1734
Csatlakozott: 2013. 11. 01. 21:55
Tartózkodási hely: Kalocsa

Re: Destiny

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2020. 05. 15. 15:33

Azért az erős túlzás, hogy a teljes játék ingyenes. :D Inkább egy eléggé lefaragott alapjátékot kapunk, amihez megvehetjük a kiegészítőket. Én kipróbáltam, egy darabig játszottam is vele, de nem annyira az én világom. Ennek ellenére szép és jó játék, a zenéje nekem különösen tetszik. Mivel ingyenes, ezért ajánlom kipróbálásra.
Redford: "This is supposed to be a stealth mission."
Haggard: "...why?"

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3513
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Destiny

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2020. 05. 17. 14:04

Ja igen, hát a jó öreg mikrotranzakciót sajnos már mindenhol megfigyelhetjük. :D Szinte nincs is olyan játék már lassan, ami teljes értékű lenne, mert mindhez jönnek a b*zi DLC-k. Manapság már sokkal inkább ez a divat, hogy kiadjuk az alapjátékot, ami jó esetben is a teljes élménynek csak az 50%-a (Destinyben még annyi sem), aztén vedd meg a többit DLC-ért. Szánalmas.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Válasz küldése