Spore

Minden ami nem a Rockstar kezei közül került ki.
Válasz küldése
Avatar
Arminho
Vinewoodi sztár
Hozzászólások: 1734
Csatlakozott: 2013. 11. 01. 21:55
Tartózkodási hely: Kalocsa

Spore

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2015. 04. 11. 21:04

Spore
Irányítani, uralkodni a legtöbb ember szeret. Irányítani, uralkodni, valakinek a bizalmát elnyerni az életben nehéz. Ezért van kereslet olyan játékokra, amikben egy csoportnak, városnak, országnak, birodalomnak mi dirigálunk. Ha ezt a játékstílust összevegyítjük a stratégiával megkapjuk a stratégiai játék fogalmát. Rengeteg ilyen játék van. Nekem a kedvenceim közé tartozik a Sim City és a Total War sorozat, de ezek mellett nagyon jó a Civilizations is. Ha a stratégiához még hozzádobunk egy kis sandbox feelinget, és egy jó nagy adag kalandot, megkapjuk az Electronic Arts és a Maxis remekművét, a Spore-t. Ez az istenszimulátor szerű játék tartalmazza mindazt, amit feljebb írtam. Stratégia szükséges hozzá, mégis tulajdonképpen azt csináljuk, amit akarunk. Ezek mellett rengeteg szórakozás, kaland és humor van benne, ami rengeteg órán át tartó játékélményt nyújt kicsiknek, és talán nagyoknak is.

Maga a játék felépítése egyszerű. Egysejtűnket kell több száz millió éven keresztül végigvezetni az evolúció hosszú és rögös útján, hogy végül az egész galaxist uraló űrbirodalom váljon belőle. Öt fázis van. Sejtfázis, lényfázis, törzsi fázis, civilizációs fázis és az űrfázis. Ezekről lejjebb fogok írni.

Sejtfázis
Miután kiválasztottunk egy bolygót, és egysejtűnk étrendjét (növény vagy húsevő), el is kezdhetünk játszani.
Egy hatalmas aszteroida becsapódik a kiválasztott planétánkra. A sok-sok kis meteor egyikében már ott lapul a mi kis egysejtűnk. Miután kibújtunk az aszteroidából, elkezdhetünk fejlődni növénymaradványok vagy húscafatok, esetleg más sejtek megevésével. Persze nem vagyunk egyedül, rengeteg más sejt úszkál körülöttünk, néhány egészen kicsi, mások pedig sokkal nagyobbak nálunk, és hajlamosak akár megenni minket. Minden növény vagy húscafat után DNS-t kapunk, amiket extra sejtrészekre, pl. ostorokra, tüskékre válthatunk be. Ha eleget zabikoltunk, sejtünk lábakat növeszt, kiúszik a partra, és megkezdi útját az értelmes lét felé, a szárazföldön.

Lényfázis
Most, hogy már a szárazföldön vagyunk, lábakkal felszerelve, és tojásokkal szaporodva, elkezdhetünk ismét DNS-eket gyűjteni a nagyobb agy érdekében. Most már evés helyett le kell nyűgöznünk vagy el kell pusztítanunk a többi lényt a közelünkben, ugyanis (és ez az egész játékra igaz) még mindig nem vagyunk egyedül. Ezek mellett elkezdhetünk testrészeket gyűjteni csontvázakból, melyeket magunkra is ölthetünk, ha van elég DNS-ünk. Ha már a környékünkön elbűvöltük vagy kiirtottuk a legtöbb lényt, fajunk új fészekbe vándorol, ahol már nagyobb és értelmesebb teremtményekkel találkozhatunk. Ezek mellet mindig lesznek "vad" egyedek, akik jóval nagyobbak és erősebbek nálunk, valamint igazi gigászok, akik hatalmas termetükkel folyamatos rettegésben fognak miket tartani, ugyanis egy ütéssel is kivégezhetnek minket. Persze senki és semmi sem legyőzhetetlen. Ha esetleg úszni akarnánk egyet, azt is megtehetjük, ám ha túl messzire merészkedünk, egy hatalmas vízi szörny fog felfalni minket. Ha már elég nagy lesz az agyunk, felfedezzük a tüzet, és saját, 3 fős törzset alapítunk, kunyhókkal és stabil épületekkel, értelmes lényként.

Törzsi fázis
Innentől kezdődik az igazi stratégia. Törzsünket úgy kell gyarapítani, hogy az életben tudjon maradni egy vadállatokkal és ellenséges törzsekkel teli világban. Itt a mérvadó már nem a DNS, hanem a kaja lesz, amit fajunk étrendje szabályoz (a növényevők például növényeket, a húsevők húst vagy halat esznek). Célunk, hogy szövetségessé tegyük vagy leigázzuk a többi törzset. Ebben már az általunk épített épületek segítenek. Ezek mellett testre szabhatjuk törzsünk ruházatát, valamint háziasíthatunk vadállatokat is, hogy végre tényleges Homo sapiens-ként éljük életünket. Személy szerint nekem ez a kedvenc fázisom a rengeteg, kötöttség nélküli lehetőség miatt. Miután szövetségesünkké tettük vagy leigáztuk az összes törzset, várost alapítunk, saját kultúrával, elvekkel.

Civilizációs fázis
Most, hogy végre nemzetté fejlődtünk, elkezdhetjük meghódítani a világot. Nem sok időnk van a terjeszkedésre, ugyanis hamar létrejönnek más országok is. Itt már az a dolog dominál, amiért a mai világban az emberek ölni tudnának. A pénz. Itt már kezd bonyolódni helyzet. A bolygónknak van egy értékes pénzforrása. A fűszer. A fűszergejzíreket elfoglalva, és városainkba gyárakat építve nagy rakás pénzt zsebelhetünk be. Ugyanakkor boldogtalan lesz a nép. Ezt szórakoztató épületek építésével lehet ellensúlyozni. A cél az, hogy meghódítsuk az összes várost és uraljuk a bolygót. Attól függ, hogy milyen elvet követünk, hogy a törzsi fázisban hogyan viselkedtünk más törzsekkel. Ha mindenkit leigáztunk, akkor országunk katonai mentalitású lesz. Ha barátkoztunk, akkor elfoglalás helyett meg térítjük a városokat. Persze a többi ország is követ valamilyen elvet. Miután négy várost is az ellenőrzésünk alá vontunk, nemzetünk feltalálja a repülőt, amivel már bármely, más kontinensen lévő várost elfoglalhatjuk, megvehetjük vagy megtéríthetjük. Mellesleg, ez a fázis nagyban hasonlít a jelenre. Ha miénk mind a 12 város, vagyis uraljuk az egész bolygót, akkor megépíthetjük első űrhajónkat, és kiléphetünk az űrbe.

Űrfázis
Nemzetünk épített egy űrhajót, ami képes az űrutazásra. Rögtön el is küldenek minket, az űrhajó kapitányát egy másik bolygóra, ugyanis rájöttünk, hogy talán nem vagyunk egyedül a galaxisban. Naprendszerünk másik bolygóján egy lezuhant repülőt találunk, ami megadja egy másik naprendszerben lévő bolygó koordinátáit. Országunk kifejleszt egy olyan eszközt, ami képes a csillagközi utazásra. Miután ezt beszerelték a hajónkba, mehetünk is a megadott helyre. Ott egy város romjait találjuk meg, amit a titokzatos groxok romboltak le. Visszarepülünk bolygónkra, ahol már adják is a következő küldetést. Országunk tudósai kifejlesztettek egy egy önműködő csomagot, ami egy kolóniát hoz létre egy másik bolygón. Ezt Gyarmatosító Csodacsomagnak nevezték el. Megkérnek minket, hogy gyarmatosítsunk egy egyik bolygót egy másik csillagrendszerben, így a csillagrendszer a miénk lesz. Ezzel a tettel belépünk az galaxis birodalmai közé. Hamarosan tudósaink kifejlesztik a SETI nevű eszközt, mely ki tudja mutatni az értelmes életet egy csillagrendszerben. Ezzel az eszközzel elküldenek minket, hogy fedezzük fel a szomszéd csillagrendszerben élő birodalmat. Mi sikeresen megtaláljuk őket, így hamarosan létrehozhatjuk első szövetségünket galaktikus téren is. Ezek után magunk irányíthatjuk, immár űrbirodalomnak is nevezhető fajunkat.
Ez volt az űrfázis kezdete. Innentől szó szerint magunkra vagyunk utalva, azt csinálunk amit akarunk. A fizetőeszköz marad ugyanúgy a pénz, amit mellesleg spóradollárnak hívnak. Itt már nagyobb szerepe van a fűszernek, ugyanis mikor betérünk az egyik, a birodalmunk által birtokolt naprendszerbe, pénz helyett az ott kibányászott fűszert kapjuk, amit pénzre lehet váltani, és ha ügyesek vagyunk, jókora profitot zsebelhetünk be. Persze, magától nem bányászódik ki a fűszer. Először is lélegezhetővé kell tenni a bolygó levegőjét. Növelni kell az atmoszférát, vagy csökkenteni a hőmérsékletet, stb. Ha ezzel megvagyunk, el kell helyezni gyárakat, hogy fűszert termeljenek. Minél jobb minőségű a levegő, annál több épületet lehet építeni.
Kapcsolatba is léphetünk más birodalmakkal. Mivel körülbelül 100 ezer meglátogatható naprendszer van, és egy birodalom általában 10 naprendszert birtokol, rengeteg más fajjal találkozhatunk, akik más-más elveket vallanak. A mi elvünk, amit követünk a 4 fázisban való viselkedésünk alapján alakul ki. Például, ha mindig csak pusztítottunk, akkor harcosok leszünk. Ha barátkoztunk is a harc mellet, akkor fanatikus hívők, vagyis zelóták leszünk. Ezek mellett még sok-sok hit és elv van, de ezeket most nem fogom fölsorolni. Miután kolóniáinkon kialakítottuk a közigazgatást, és szövetkeztünk pár birodalommal, elkezdhetünk terjeszkedni. Kereskedelmi úton keresztül megvehetünk csillagrendszereket, de akár erővel el is vehetjük őket. Ezek mellett rengeteg dolgot csinálhatunk még, de ezeket nem részletezném, mert dupla annyi lenne, mint ez az egész teszt.
Idővel birodalmunk felkér minket arra, hogy kutassuk fel a groxokat, és lépjünk kapcsolatba velük. Meg is leljük őket a galaxis közepén. Kiderül, hogy hatalmas birodalmuk (közel 2400 csillagrendszer, majdnem 5000 bolygó) a galaktikus mag öleli körbe, és látszólag rejtegetnek valamit. Nagyon erősek, és mindenkit megtámadnak, akik belépnek a területeikre. Ugyanakkor még mindig igaz, hogy senki és semmi sem legyőzhetetlen. Ki lehet irtani a groxokat, de szövetkezni is lehet velük, így átengednek minket a birodalmukon, egyenest a galaktikus maghoz. A szövetség hátránya viszont, hogy az összes birodalom háborút indít ellenünk, ugyanis tulajdonképpen csatlakozunk a "sötét oldalhoz". Ha elérünk galaktikus maghoz, egy hosszú féreglyuk vezet el egy kis űrhajóhoz, amiben az utolsó földi lény ül, Steve. Kezünkbe adja az Élet Pálcáját, amit a groxok oly féltetten őriztek. Ezzel az eszközzel egy szempillantás alatt tökéletes minőségre terraformálhatjuk egy bolygó légkörét, elérhetővé téve a legnagyobb számú épületet egy városban. Innentől már nincsen több feladatunk, élvezzük a szabadságot és a hatalmat, ugyanis az űrfázisnak sosem lesz vége. Egy kis érdekességként a készítők belerakták a Naprendszert a játékba, amit egy kis utánajárással meg lehet találni. A Naprendszerben megtalálhatjuk a hűen lemintázott Földet, valamint a többi bolygót is (a Plútó kivételével), illetve néhány nagyobb holdat is.

Ennyi lett volna a játékmenet. Most áttérek a véleményezésre.
Kezdem az általánossal. Maga az ötlet szerintem egész jó, mint ahogy felül írtam, ki ne akarná irányítani saját, teljesen testre szabható faját az evolúció rögös útján, miközben birodalmakat igáz le, bolygókat alakít és galaktikus erővé válik. A megvalósítás majdhogynem tökéletes lett. Mindent eltaláltak, semmit sem túloztak el, de mégis szórakoztató lett. A grafika animációs stílusú, így nem lehet annyira értékelni, de szerintem nem is kell ennél több. Bár a mai szuper komputerek már egy 4K-s, 60 FPS-sel futó GTA V-öt is elvisznek max. grafikán, így én kíváncsi lennék egy pengeéles grafikával és hihetetlen látványvilággal kifejlesztett Spore Reloaded-ra. A mesterséges intelligencia elmegy. Nem olyan egetrengető, nem géniuszok a fajok, még az értelmesek se, de így is bőven elég ésszerű, ahogy birodalmaik lépéseit teszik meg. Mivel minden fázisban más az irányítás, így nehéz összegezni, de általában ez is rendben van, bár a sejt és lényfázisba voltak problémák. Sokszor teljesen meghülyült a sejtem/lényem, össze-vissza mászkált, miközben csak egy gombot nyomtam. De ez nem gátolt meg abban, hogy kihasználjam a játék lehetőségeit, amelyek tényleges sandboxá tették azt. Az űrfázisban rengeteg mindent csinálhatunk, kezdve a kolonizálástól, a bolygó alakításon át, egészen a galaktikus háborúig. A bejárható terület is hatalmas a maga 100 000 csillagrendszerével, amit nem is lehet egy élet alatt meglátogatni, ezzel rengeteg plusz játékidőt adva. Bugokból és hibákból van jó néhány, de ezek csak nagyon ritkán lépnek elő, ráadásul a kiadott patchek javították a legtöbb hibát. Történetet annyira nem kapunk, hisz ez mégis csak egy sandbox, de ha úgy vesszük, mi írjuk a játék történetét, ami tényleges istenszimulátorrá teszi a Spore-t. Végül a valósághűség. Mint feljebb is írtam, pont eltalálták, hogy mennyi sci-fi kell az űrfázishoz vagy hogy mennyi történelem kell a törzsi fázishoz. Vannak kis eltérések, de ezek jelentéktelenek. Ugyanis ez a mi világunk, és úgy alakítjuk, ahogy mi szeretnénk.

Végszóként csak annyit: a Spore a maga kis animált, humoros, de mégis komolyan vehető világával belopta magát a szívembe, és nálam benne van a Top 3-ban a játékok között. Rengeteget játszok vele, és sok-sok óra után is élvezhető és izgalmas. Egy nagy hátránya, hogy igen nagy a gépigénye (nekem épphogy csak megvan az ajánlott), így egy gyengébb gépen gyakoriak lehetnek a fagyások, laggok, stb. De így is egy nagyon szerethető játék, szinte minden korosztálynak ajánlott. Most pedig megyek, és legyőzöm a groxokat.

Pontozás:
Ötlet-megvalósítás: 10/10
Grafika: 7/10
Mesterséges intelligencia: 9/10
Irányítás: 6/10
Lehetőségek: 10/10
Bejárható terület: 10/10
Játékmenet hossza: 10/10
Bugok, hibák: 8/10
Történet: 6/10
Valósághűség: 9/10

Összesen: 85/100

Értékelési határok:
90-100: A legjobb játék a világon!
80-89: Nagyon király játék, nem cserélném el semmire!
75-79: Nagyszerű játék, ezzel sokáig fogok játszani!
70-74: Egész jó játék, megérte megvenni.
65-69: Jó játék, tetszik, el lehet vele lenni.
60-64: Okés játék, egyszer érdemes kipróbálni.
50-59: Nem rossz, de ha van jobb, nem ezt veszem meg.
40-49: Hááááát... van jobb is.
30-39: Inkább mással játszok.
20-29: Nem jó játék, nem kell megvenni.
10-19: Sosem játszanék vele, borzasztó játék!
0-9: A világ legrosszabb játéka!
Redford: "This is supposed to be a stealth mission."
Haggard: "...why?"

Avatar
kekesi
Rajongó
Hozzászólások: 183
Csatlakozott: 2013. 04. 30. 18:06
Tartózkodási hely: Gyömrő

Re: Spore

Hozzászólás Szerző: kekesi » 2015. 05. 16. 16:21

Hát én még az ősszel vettem meg, a két kiegészítőjével együtt elég nyomott áron (6€), de hatalmasat csalódtam a játékban. Pedig a műfajt szeretem, a the Sims 2-be és 3-ba, több száz órát pakoltam egyenként, ebbe pedig még 20 órám sincsen. Nagy elvárásaim voltak, amik részben teljesültek is, mert a sejtfázis és a lényfázis nagyon élvezetesek voltak. Aztán jött a játék többi része, amit egy szóval lehetne jellemezni: UNALOM. De vegyük is szépen sorba, a többi fázist:

Törzsi fázis:

Hát, kb az egész annyiból áll, hogy szerezzünk kaját és építsünk ki kapcsolatokat a többi törzzsel, amivel nem is lenne baj, de annyira butítva van megcsinálva, hogy percek alatt unalmassá válik. Nagyon feldobná, ha tényleg mi építhetnénk fel a falunkat és tervezhetnénk meg törzsünk öltözékeit, de így, hogy választhatunk 5-6 épület közül, meg 10-20 ruhaszerű izé közül az egész elég gagyi. A saját kultúrás dologgal pedig nem találkoztam sehol :D, pedig jó lenne nagyon, de ez van. Legalább az állattenyésztést és a földművelést belepakolhatták volna, de még erre sem vették a fáradságot. Pedig milyen jó lenne az egész, ha akkor léphetnénk mondjuk civilizációs fázisba, ha már van egy nagyobb falunk ami el tudja magát látni, gyűjtögetés és vadászat nélkül. Na, viszont, erről ennyit, sorolhatnám még a hiányosságait, de így is egyértelmű, hogy ez a fázis el lett rontva. Értékelés: Gyenge

Civilizációs fázis:

Itt ért, a második nagy csalódás. Mi az, hogy amint átlépek a törzsi fázisból, egyből önjáró, járműveim vannak, amiket lézerfegyverekkel szerelhetek fel, ez egy hatalmas WTF. Meg az is, eléggé kiábrándító, hogy csak kis fallal körbevett városaim lehetnek. De a legrosszabb, hogy megint egy csomó minden hiányzik. Hol van a saját írás és kultúra létrehozása? Hol van a lehetőség egy saját vallás kialakítására? Hol az ipar? Hol a kereskedelem? Sokkal jobb lett volna különböző szakaszokra bontani az egészet pl így:

1. Ókori rész: Megalapul első városunk, létrejön a saját vallásunk és kultúránk. Majd kiépítünk egy jónak tűnő, hatalmi berendezkedést és el kezdünk terjeszkedni és kapcsolatokat kiépíteni minden téren. Szárazföldi és vízi kereskedelmi útvonalakat hozunk létre, meg ilyenek. Indíthatnánk hadjáratokat is, rengeteg katonával és fegyverrel és még sok más...
2. Középkori: Itt a meglévő dolgokat fejleszthetnénk tovább. Mondjuk, egyre nagyobb hajókat építhetnénk, egyre erősebb fegyvereket stb. Küzdhetnénk a különböző járványok ellen is. Az is jó lenne, ha vallással kapcsolatos háborúkat vívhatnánk és igyekeznünk kéne, hogy a mi hitünket terjesszük. És ebbe a fázisba akár néhány fantasy elem is beleférne.
3. Újkor: Ez pedig lehetne az egyik legizgalmasabb része a játéknak, mert itt kezdhetnénk felfedezésekkel, majd gyarmatosítással, kiépíthetnénk a világkereskedelem alapjait. Ide be lehetne rakni egy forradalmas részt is, hogy az AI egy idő után fel fog lázadni a jelenlegi hatalom ellen és akkor megoldást kéne keresni, a problémára. És sok hasonló dolog, ja és az ipari forradalom se maradhatna ki.
4. Modernkor: Szerintem ide belerakhatnának világháborúkat, a kapitalizmus térhódítását, a rohamos technikai fejlődést, a környezetszennyezés problémáját...

Viszont mivel a fenti dolgok nincsenek benne így ez is felejthető volt, viszont itt nem is a monotonsággal volt a baj, hanem a rövidséggel, 1,5 óra sem kellett hozzá, hogy befejezze, ez még arra sem volt elég, hogy megunjam és megutáljam a rengeteg hiányosság miatt, ez csak egy izé volt. Értékelés: Gyenge

Űr fázis:

Az elején, megint el kezdtem élvezni a játékot, és boldog voltam, örültem, hogy végre megint van tartalom és most minden a helyén van, de nem. :( Az első pár óra után rájöttem, hogy ez is csak egy önmagát ismétlő dögunalmas izé, még a felfedezés sem élvezetes... Az pedig kifejezetten zavaró, hogy a szövetségeseim, folyton egymást gyilkolták.... Utóbbi miatt itt abba is hagytam az egészet, és hónapok óta rá sem néztem a játékra, a nyáron majd befejezem, vagy inkább mondjuk, úgy, hogy végigszenvedem, majd szépen örökre elfelejtem. :( Értékelés: Unalmas

Összegzés:

A Sopre, tehát a kihagyott lehetőségek játéka. Akár világmegváltó is lehetett volna, de sajnos csak unalmat és csalódást hozott. Viszont senkit ne tévesszen meg, hogy csupa rosszat írok, az első két fázis, még nagyon jó móka, és nem is igazán hiányzik belőlük semmi, ez az ami megmenti a játékot, emiatt nem bántam meg teljesen a vásárlást. Így hát azt mondom, hogy talán érdemes megvenni a játékot. Egy szóban értékelve: Elmegy
Közhelyes idézetek helye:

".............................................................................."

Avatar
Arminho
Vinewoodi sztár
Hozzászólások: 1734
Csatlakozott: 2013. 11. 01. 21:55
Tartózkodási hely: Kalocsa

Re: Spore

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2015. 05. 16. 20:20

Kedves kekesi! Kérlek vedd figyelembe, hogy ez a játék gyerekeknek készült. Nem lehet bonyolítani. A tízéves unokatesóm játszik/játszott vele, de szinte mindent kalapáccsal kell a fejébe verni. Pedig nem buta gyerek. A gyerekeknek, iskolásoknak pont elég ez a szint. Ha tovább bonyolítanánk, a célközönség, a gyerekek nem értenék a kapcsolatot a dolgok közt, nem játszanának vele. Éspedig a legtöbb szabadidővel és játékszeretettel a gyerekek rendelkeznek, így ők a legjobb célközönség. Ha egy kicsit összetettebb, bonyolultabb, de hasonló stílusú játékra vágysz, akkor ajánlom a Civilization- t vagy a Total War-t.
Egyébként hallottál a Darkspore-ról? Az tényleg gyenge és unalmas.
Redford: "This is supposed to be a stealth mission."
Haggard: "...why?"

Avatar
Gonzales
Törzstag
Hozzászólások: 2129
Csatlakozott: 2013. 08. 23. 18:22
Tartózkodási hely: Aici dragul meu. România.

Re: Spore

Hozzászólás Szerző: Gonzales » 2015. 05. 18. 18:14

Mirõl is szól ez a játék? Amugy egészen eddig mindig Sperms-t olvastam s arra gondoltam, hogy kicsi g*ci.. kmm sperma sejteket irányitunk.
Be brave, follow dreams, say fuck you to everybody and fight for what you believe in.

Avatar
Arminho
Vinewoodi sztár
Hozzászólások: 1734
Csatlakozott: 2013. 11. 01. 21:55
Tartózkodási hely: Kalocsa

Re: Spore

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2015. 05. 18. 19:20

Ha elolvasod azt a jó hosszú ismertetőt, amit én írtam, az szerintem elég infót ad a játékról. Amúgy te hol olvastál Sperms-t? Én angol nyelvű szövegben mindig csak cell-ként találtam utalást a sejtekre.
Redford: "This is supposed to be a stealth mission."
Haggard: "...why?"

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3513
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Spore

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2020. 05. 14. 12:18

Jópofa játék, régi számlapos telefonokon még sokat toltuk unokatesómmal. Van pár android klónja is, amivel el lehet lenni, nemrég ki is próbáltam egy ilyet, de ma már annyir anem adja, illetve szerintem egyáltalán nem ér fel az elődhöz képest egyik mai próbálkozás sem. Mindenesetre az szórakoztató a mostani részekben is, hogy bármilyen szörnyet létre lehet hozni, és ha bekebelezed a kisebbeket, akkor nagyobb lesz tőle a szörnyed. :D
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
Arminho
Vinewoodi sztár
Hozzászólások: 1734
Csatlakozott: 2013. 11. 01. 21:55
Tartózkodási hely: Kalocsa

Re: Spore

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2020. 05. 15. 15:20

El se tudom képzelni, mekkorát ütne egy remastered kiadás, mai grafikával és fizikával. Én nagyon kevés játékra áldozok pénzt, de ezért hajlandó lennék fizetni biztosan.
Redford: "This is supposed to be a stealth mission."
Haggard: "...why?"

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3513
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Spore

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2020. 05. 17. 13:57

Dettó. Főleg telefonra, mint a régi szép időkben. De persze más platformon sem lenne rossz ez.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Válasz küldése