Na, csak tegnap tudtam elszakadni az új géptől, de nagy nehezen sikerült és beraktam a játékot. Végül is megoldódott a problémám, beigazolódott a sejtésem meg az amit mondtál, hogy más városokban kell megcsinálni egy-két bounty küldetést ahhoz, hogy MacFarlane's Ranchnél is elérhető legyen egy bounty target. Mondjuk miután megcsináltam egy armadillói bounty target küldetést és visszatértem MacFarlane's-re, ott továbbra sem volt egy jó darabig wanted poster, de néhány safe house-ban töltött alvás és egy kis seriff háza/irodája körüli ólálkodás után csak megjelent egy poszter, szóval sikerült megszereznem a Bollard Twins-es öltözéket.
Közben még sikerült megcsinálnom az egyik régebben letöltött DLC outfites küldetést is (expert hunter), meg egy kicsit haladtam a challenge-ekben is, egy-két random dinamitleszállítós küldetés meg az a Manzanita Post-os vagonkeresős küldetés is ki lett pipálva.
Amúgy minden egyes városban el kell végezni egy bounty target mission-t ahhoz, hogy a 100%-ba beleszámítsanak a bounty mission-ök is?