Köszi! Az a helyzet, hogy mivel csak System Linken tudok multizni (nálad ezt az opciót valószínűleg a LAN menüpont felelteti meg), ezért nem tudok Public Session-be lépni, új szervert sem igazán tudok keresni, mert ha jól értelmezem ezt a System Link dolgot, ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az én saját otthoni hálózatomon tudok multiba belépni és max úgy tudnék mással is játszani, ha az adott személy is az én routerem által biztosított hálózatot használná (pl.: ha a testvérem a másik szobában egy másik Xbox-szal meg RDR-rel belépne a System Link módba, akkor egy hálózaton játszanánk és Gold előfizetés nélkül is tudnánk játszani, fejlődni stb. mint ahogy én is tudok most, csak egyedül). És mivel nincs Gold tagságom, Public Session-be nem tudok belépni, csak ebbe a System Linkbe, ahol viszont nincs senki rajtam kívül. Ezért is írtam, hogy teljesen üres szerveren üres Session-ben hogyan tudnék egyedül, gyorsan felfejlődni. Na mindegy, még párszor megpróbálom, mert lehet, hogy valamit benéztem tegnap este amikor megpróbáltam, de elég erős a gyanúm, hogy nem úszom meg az 50-es szint becsületes és lassú úton történő elérését.
Ezzel mondjuk csak az a probléma, hogy baromi jó a Red Dead multi egyedül is, és egyedül is működne, csak a Free Roam feladatok elég gyorsan unalmassá válnak. Két napja kezdtem a Gang Hideoutok kitisztítását, de már most kezdem őket kissé megunni. Ráadásul az is kicsit idegesítő tud lenni néha, hogy sokkal több golyót kell beleereszteni egy NPC-be, mint a sztori módban, ergo nehezebben lehet megölni az ellenséget, ellenben az ellenségek sokkal kevesebb találattal is ki tudnak nyírni. Az mondjuk korrekt, hogy ezután akárhányszor újraéledhetsz és megpróbálhatod attól a ponttól, ahol meghaltál, kvázi nem kell az egész Hideoutot elölről kezdeni, de akkor is macerás így, ráadásul a halálokkal veszítesz is a meccsbónuszokból. A vadászat (Hunting Ground) meg jópofa, de össz-vissz 4 Hunting Ground küldetés édeskevés szerintem. Na mindegy.
Annyi kérdésem lenne még a multival kapcsolatban, hogy ha Free Roam módban keresek magamnak pár küldetést (pl. lóversenyt, ha van egyáltalán a multiban), akkor ott az ilyen küldiket, amik nem Deathmatch és hasonló kategóriás feladatok, el lehet-e indítani és meg lehet-e csinálni egyedül, mint pl. a GTA Online-ban a versenyeket meg az ejtőernyős ugrásokat? Tehát a Gang Hideoutok meg vadászat meg Challenge-dzsek és egyéb Free Roamos lehetőségek mellett lehet még másfajta feladatot elvégezni XP-jért, egyedüli játékosként?