Tudom, tudom, már megint én.

Annyival egészíteném még ki a fentieket, hogy sajnos a Red Dead Place kezdőoldalán sajnos továbbra sem lehet hozzászólni a hírekhez.

A hiba nálam is előjött, tehát mobilról nem tudok a felső ikonokkal bejelentkezni, fórumra menni, vagy keresni. Szerintem ez nem telefon, vagy böngésző függő. Eddig nekem ilyen gondom nem volt, csak most, hogy ilyen színváltós lett a fenti csík (Ugye most lett ilyen, nem vagyok full gyagya?).dani.szentgali írta: ↑2022. 01. 17. 13:54Kedves Bence!
Köszönöm, hogy foglalkoztál az általam említett hibák kijavításával, ugyanakkor sajnos rossz híreim vannak, ugyanis most már sem a Samsung böngészőből, sem pedig az általam PC-n használt Edge böngészőből nem tudok bejelentkezni, sem pedig a fórumot megnyitni GTAPlace-en, így kénytelen vagyok átjönni a Red Dead Place-re ahhoz, hogy be tudjak lépni, vagy hogy egyáltalán csak kijelentkezve meg tudjam nyitni a fórumot. Úgyhogy jelenleg a GTAPlace-ből kizárólag csak a híreket tudom betölteni, illetve az az alatti kommenteket, és vissza lépni a főoldalra, semmi más funkció nem működik sajnos.A Red Dead Place komment hibát mindjárt ellenőrzöm, de sajnos ennek javítása közben a GTAPlace-en keletkezett több súlyosabb hiba is. Majd ha esetleg ismét nekiugrasz a dolognak, írj és szívesen ellenőrzöm majd!
Szerk1.: Öröm az ürömben, hogy a bosszantó Red Dead Place kommenthiba végre megjavult! Most már csak azt kellene majd kitalálni, hogy a többi kialakult hibát hogyan lehet orvosolni anélkül, hogy ez a hiba ismét visszatérjen.![]()
Most már pöpec, hála és köszönet!Bence (Visali) írta: ↑2022. 01. 17. 23:54Ohh. :/ Visszaállítottam mindent, most már működik. Köszi szépen, hogy szóltatok.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, most már minden remekül működik, mindkét oldalon. Úgyhogy köszönjük szépen a javításokat, most már rendben van minden!totyak írta: ↑2022. 01. 18. 22:12Most már pöpec, hála és köszönet!Bence (Visali) írta: ↑2022. 01. 17. 23:54Ohh. :/ Visszaállítottam mindent, most már működik. Köszi szépen, hogy szóltatok.
Szia!