Kérdések

Ötletek, hibajelentés, és az oldalunkkal kapcsolatos dolgok.
Avatar
kiskrisz1234
CJ zoknija
Hozzászólások: 30
Csatlakozott: 2015. 11. 08. 19:41

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: kiskrisz1234 » 2016. 02. 11. 17:14

Én is várom csak ne változzon a kommentelés
,, Nothing is true, everything is permited'' -Assassin motto

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3513
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2016. 02. 14. 17:14

Gyerekek! Biztosan én vagyok a nagyon béna, szerencsétlen nyomorék, de valaki segítene eligazodni ezen a "fantasztikus" Social Clubon?? Már egy ideje regisztráltam rá, tegnap kedvem támadt fényképeket készíteni a GTAV-ben és feltöltögetni őket konzolon keresztül a SC klubra. Ez idáig tiszta sor, megkaptam e-mailben hogy elfogadják a fiókomat, satöbbi. Erre most be akarnék jelentkezni, hogy megnézegethessem a tegnap készült snapmaticos képeimet, erre ez a b*zi SC bejelentkezés után azonnal rákötelez a jelszóm megváltoztatására. Eleinte azt mondtam, oké, ennyit igazán meg tudok tenni. Elkezdem beírni az új kódot, erre látom, hogy valami idióta faszkalap kitalálta, hogy a jelszavamnak elég "erősnek" kell lennie. Ez meg mi a f*sz?! :lol: Na mindegy, beírtam egy "erősebb" jelszót, megerősítettem, elfogadta, stb. Ezután elkezdenék újra böngészni az oldalon, erre újra berángat kötelező jelleggel a profilom szerkesztése menüpontba, és ugyanaz a baja, hogy kér egy új jelszót. Mivel nem volt sok választásom, ezért eljátszottam még egyszer a fent említett igencsak kényelmetlen és kellemetlen procedúrát, erre ugyanez történik. Most akkor bennem van a hiba, hogy nem tudok eligazodni ezen a rohadt, elcseszett, béna oldalon, vagy esetleg van-e más dolog, ami megoldhatná a problémámat hogy végre tudjak böngészni a fiókomban? Köszi előre is mindenkinek a választ! :)
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2016. 02. 14. 17:47

Szerintem az lehet a baj, hogy a jelszavad nem tartalmaz számokat és egy nagybetűt. Kell benne lennie nagybetűnek, kisbetűnek és számoknak is. Próbáld meg. ;)
Amúgy hogyhogy csak most csináltál SC-t? :D
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3513
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2016. 02. 14. 17:50

Eddig is volt, csak valamiért nem egyezett az Xboxos gamertagemmel vagy valami ilyesmi lehetett a baja. De már mindegy is, mert már nem tudok bejelentkezni, szóval tök mindegy. Rövid véleményem a Social Clubról, hogy a Rockstar bekaphatja! Egy nagy, átláthatatlan szar az egész oldal! Többet be nem jelentkezem rá, az biztos! Majd Xboxon nézegetem az elkészített képeimet! :@ :@ :@ :@

Szerk.: Nagy küzdelem árán sikerült megoldanom a problémát és kiigazodtam az oldalon. Vagyis most már végre eljutottam oda, hogy be tudjak jelentkezni anélkül, hogy új jelszót kérne. :lol: Oké, alá kell írnom, hogy kicsit én is figyelmetlen voltam és bénáztam, de akkor is elég átláthatatlan az oldal. Persze ezt is meg lehet szokni, de nekem elsőre elég fura volt. Na mindegy, a fő problémákat sikerült megoldanom, a megszokás meg majd jön magától. :D
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
Davekoma
Epsilonista
Hozzászólások: 1442
Csatlakozott: 2012. 11. 19. 15:33

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2016. 02. 15. 07:34

Davekoma írta:Kedves Adminok!
Az oldal "vérfrissítése" mikorra várható?
Már nagyon kíváncsi vagyok. :)
Köszönöm szépen minden Admin válaszát...
Mikor erre az oldalra jöttem, egy nagyon jó közösséget ismertem meg, de valami megváltozott és a legtöbb ember elhagyta az oldalt, persze vannak kitartó emberek, de, hogy is mondjam? Lassan több lesz a 14 éves az oldalon, mint a 18 feletti. Régen aktív volt szinte minden topik, mindenhol volt valami érdekesség, most arról szól a Fórum, hogy ki tud több hozzászólást írni... Hát szerintem most érkeztem el ahhoz a ponthoz, ahol szeretném megköszönni ezt a több mint 3 évet és elbúcsúzni tőletek. Sziasztok!
UI: Egyszer még találkozunk.

Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Hozzászólások: 3604
Csatlakozott: 2011. 10. 25. 13:57
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2016. 02. 15. 08:23

Készül az új oldal, csak elég lassan, mivel nincs túl sok szabadidőnk. (Vagyis nekem van, csak én meg a weboldal szerkesztéshez nem értek).

Az meg hogy kik látogatják a fórumot, nem rajtunk múlik. Mi úgyanúgy csinálunk mindent, mint régen, nem is bulvárosodtunk, ahogy némelyik oldal. A fiatalabb látógatók megjelenése nagyrészben a GTA V-nek köszönhető, mivel ezt a célközönséget szolgálja ki. Ha megnézed pont a GTA V megjelenésének környékén jött ide sok gyerek. De az utóbbi időben, úgy általában véve az egész internetre jellemző lett, hogy ellepték a gyerekek. Amúgy ez szerintem itt a GTAPlace-en nem is zavaró.
Gyenge napok vannak...

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 2972
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2017. 01. 03. 17:57

Davekoma írta: Mikor erre az oldalra jöttem, egy nagyon jó közösséget ismertem meg, de valami megváltozott és a legtöbb ember elhagyta az oldalt, persze vannak kitartó emberek, de, hogy is mondjam? Lassan több lesz a 14 éves az oldalon, mint a 18 feletti. Régen aktív volt szinte minden topik, mindenhol volt valami érdekesség, most arról szól a Fórum, hogy ki tud több hozzászólást írni... Hát szerintem most érkeztem el ahhoz a ponthoz, ahol szeretném megköszönni ezt a több mint 3 évet és elbúcsúzni tőletek. Sziasztok!
UI: Egyszer még találkozunk.
Már úgy sem olvasod a kommentemet, de azért szeretnék rá válaszolni.
Az, hogy az oldal (vagyis inkább a fórum) népszerűsége visszaesett az többek között -szerintem - azzal magyarázható, hogy otthon R*-éknál nem eseménydús az élet GTA játékok terén. Oké, adnak ki a GTA V online-ra mindenféle új módot, meg tudjam is én, micsodát, de tulajdonképpen abban a 2-3-4 évben, amíg egy újabb rész elkészül (lehet most még több lesz, mert a RDR 2-re fókuszálnak), manapság már nem elvárható, hogy a töretlen népszerűség abban a xy évben is megmaradjon...már ami a fórumokat illeti.
Plusz hozzá kell tenni, hogy az utóbbi néhány évben -nagy bánatomra- a FB egyre inkább teret hódít. Sokan úgy vannak vele, hogy amit FB-n el tudnak olvasni, azért nem regisztrálnak be egy accountot külön. Ez szomorú, de remélem a későbbiekben nem jelenti majd a fórumozás teljes halálát. Más fórumokon is fent vagyok (jé, milyen meglepő, igaz?! :D ), sajnos mindenhol ugyanez a helyzet. Régen nagy élet volt, manapság alig vannak. Nem az oldal hibája ez a dolog.

Őszintén szólva nem igazán értelek. Úgy mondod ezt, mintha az oldal készítőinek lenne a hibája, hogy annyi és olyan a látogatottság, amilyen. Ők csak teszik a dolgukat. A valós löketet a R* különféle GTA-s hírlöketei hozzák meg.. Az, hogy nincs akkora élet, mint 2012-13-ban, az meg számomra egyértelműen a digitális világ átalakulásával magyarázható (ahogy már mondtam is). (persze a háttérben lappang az is, hogy R*-éknál most kb semmi nem történik GTA terén- de ennek mondjuk nem szabadna annyira nagy szerepet játszania.)

Félre ne érts, sajnálom, hogy kevesen vagyunk itt, nekem is hiányoznak a régi idők... De ahhoz talán az oldalnak is át kell alakulnia, és a R*-nak is kellene olyat jót alkotnia, amiről évekről is ugyanúgy lehet beszélgetni. (Na, ez nem becsmérlés volt, csak értitek.... :D )

Igazából csak ennyit akartam. Remélem még látjuk egymást.

Ui: Tudom, hogy az "elmentek" közé engem is beleértesz. Én nem azért hagytam el az oldalt még anno, mert "valami megváltozott", csak otthon rámparancsoltak, hogy fejezzem be ezt a notorius fórumozást, mert már lassan itt lakom az oldalon. Még az accomat is elkobozták. :D Kellemetlen volt... De most már itt vagyok újra. (Rájöttek, hogy tévedtek.) Plusz talán a sors fintora, hogy nem tudtam volna teljes egészében visszatérni, ha nagyobb lett volna az élet. Régen azért órahosszákat voltam fent. Ma már erre nem lenne időm, de "szerencsére" nem is kell...


Be ne vegyétek. :D Ha újra "beindul" az oldal, itt leszek 110%-ban. :D

Már amennyire birok.... :D
"Whatever." (Ryder)

Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Hozzászólások: 3604
Csatlakozott: 2011. 10. 25. 13:57
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2017. 01. 09. 19:17

Egyébként pont akkoriban lettem admin, mikor leléptél, és volt egy olyan félelmem, hogy miattam tűntél el. :D Akkoriban még gyakoriak voltak a dürhő megnyílvánulásaim, ami miatt gyakran meg is szóltál, és azt gondoltam, hogy zavart téged, hogy ilyen sutyerák gyerek lett itt admin. De jó tudni, hogy nem így van, vagy legalábbis nem mondtad. :D
Gyenge napok vannak...

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 2972
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2017. 01. 09. 19:40

Tényleg? Nem is emlékeztem arra, hogy akkoriban neveztek ki. :o (Sőt, valamiért úgy volt bennem, hogy az oldal alapítók között vagy...de akkor valamiért rosszul emlékeztem.)

Igen, emlékszem a "kirohanásaidra". Emiatt nem mennék el. Ennél azért nagyobb fórum-függőnek tartom magam. :D

Az sokkal fontosabb, hogyan legyenek olyan emberek, akikkel jót lehet beszélgetni/vitázgatni (ezt a szó nemes értelmében gondolom). Ha ez csökken le hosszú ideig nullára, akkor megyek el. (Egy időre.)

Megj: Am képzeld el, 2-3 éve engem is megkértek, hogy legyen admin egy játék oldalon. (Sajna, nem itt. :( :D ) Igazából nagyon megtisztelő felkérés volt... de ugyanazon okokból, ami miatt a GTAplace-t "szüneteltetni kellett", amiatt azt sem fogadhattam el... de páromék indítanak valami SA-s szervert (valami ilyesmit mondtak), ott nagyon fontos lesz a fórum, és ott én leszek az admin. Nagy kihívás lesz, de tetszeni fog, már előre látom.
"Whatever." (Ryder)

Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Hozzászólások: 3604
Csatlakozott: 2011. 10. 25. 13:57
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2017. 01. 10. 11:29

Mikor indult az oldal még 8 éves voltam, és internetünk sem volt. :D
Gyenge napok vannak...

Avatar
Franklin
Sprunk-függő
Hozzászólások: 379
Csatlakozott: 2013. 03. 30. 14:39

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Franklin » 2019. 03. 03. 17:21

Mi ez a sok angol, orosz, stb. az egyes topicokban? Feltörték az oldalt? Vagy csak én látom ezeket?
“Grove Street, home. At least it was before I fucked everything up!”

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 2972
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2019. 03. 07. 10:48

Franklin írta:
2019. 03. 03. 17:21
Mi ez a sok angol, orosz, stb. az egyes topicokban? Feltörték az oldalt? Vagy csak én látom ezeket?
Botjaink vannak :( Az utóbbi időben nagyon megszaporodtak, és jelenleg nehezen tudjuk velük effektíven felvenni a harcot, mert eléggé intelligensek. Igyekszünk minél hamarabb elhárítani a problémát. Így nagyjából használhatatlanná teszik a fórumot sajnos.
"Whatever." (Ryder)

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3513
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2019. 03. 17. 12:27

Igen, ezt már kb fél éve én is megjegyeztem, akkor mondtátok is, hogy a tőletek telhetőt megteszitek és tudtok a hibáról, de nem igazán tudtok ezekkel mit kezdeni. Hát, sajnos ez látszik is, továbbra is szar a helyzet. Ez persze végeredményben nem a ti hibátok, de sajnos ezek az apróságok így is sokat rontanak az oldal élvezhetőségén. Mostanában mondjuk nagyon ritkán jövök fel az oldalra, így engem már annyira nem zavar, de azért amikor feljövök néha és látom mi van itt, az kicsit el is veszi a kedvemet attól hogy máskor is feljöjjek. Amúgy nem tudom, hogyan szaporodtak meg ennyire a botok az oldalon, mert én már 2011 óta tag vagyok, ráadásul régen rengeteget jártam fel a fórumra kommentelni, viszont ezidáig még sosem fordult elő, hogy ennyi botok által terjesztett spammal találkoztam volna. :(
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 2972
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2019. 03. 18. 16:15

Ne aggódj, Danika. Lekopogom, de úgy néz ki, a helyzetet orvosolni tudtuk. (Vagy ha 100%-ban orvosolni nem is, minimálisra csökkenteni.) Köszönjük a segítséget Shotgun kollégánknak! :)
"Whatever." (Ryder)

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3513
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2019. 03. 20. 19:45

Hát az már biztos, hogy jobb a helyzet, mint volt. Köszi az intézkedést! :)

"Danika" :lol: :lol: :lol:
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Válasz küldése