Ami késik, nem múlik. A közeljövőben nincs rá sok esély, bár én "RDR-rel nem játszóként" nem tudom megállapítani, az RDR cikkek mennyire hiányosak. Ha azok, valószínűleg javítva lesznek.dani.szentgali írta: az RDR cikk már nem is kerül bővítésre/kiegészítésre, igaz?
Az RDR fülecske azért van ott, mert az RDR 2 közeledtével a játék újra "felkapottá vált", és akik nem ismerik a sorozatot, könnyen, egy kattintással elolvashatnak a róla egy rakás dolgot.dani.szentgali írta: jó lett az oldal nyitólapján a sok új lehetőség bevezetése, bár a még mindig nagyon hiányos RDR cikket nem tudom mi értelme volt kirakni.
100% feltétele, Fegyverek, Öltözékek, Kihívások, Minijátékok. Ezek mostanában készültek el. Ezeken mi hiányos? Egyébként fog bővülni, mert attól még, hogy megjelenik az új rész, nem merül feledésbe a régi. Még ma is megállja a helyét bőven az a játék.dani.szentgali írta:Jó lett az oldal nyitólapján a sok új lehetőség bevezetése, bár a még mindig nagyon hiányos RDR cikket nem tudom mi értelme volt kirakni. Nem akarok okoskodni sem kritizálni, jó hogy kiraktátok, de pont nem tartalmaz valami sok infót ahhoz, hogy ott kint legyen a helye (szerintem). De mint mondtam, tetszik az új nyitólap és tök jó, hogy már pár cikket onnan is el lehet érni.
Ui.: Nem piszkálódásból, de ha sejtésem nem csal, az új rész közelgő megjelenésének és a régi rész feledésbe merülésének köszönhetően az RDR cikk már nem is kerül bővítésre/kiegészítésre, igaz?