Bence (Visali) írta: ↑2022. 02. 08. 21:21
Már el is felejtettük, hogyan is kezdjük, de mindegy is... végre végre tudjuk, hogy valami készül! Itt lehet ötletelni, álmodni, kívánni, egyetérteni, vitázni.
Na ja. Kész csoda, hogy több, mint 8 év után végre eljutottunk ide. Őszintén szólva egyáltalán nem számítottam erre, azt hittem, a GTA5 nextgen előtt nem tudunk meg semmit az új részről és, hogy utána is csak pár évvel a GTA Online PS5-ös milkelése után kapunk csak bejelentést, de szerencsére nem így lett, bárminek is köszönhető ez, bár valszeg a GTA Remastered trilógia botránya is közrejátszott. Kíváncsian várom az új infókat a játékról.
Luszie írta: ↑2022. 02. 09. 20:23
Megnyitom a sort:
Ne legyen:
-ragdoll fizika
-karakterváltás (többszereplős story)
-fél órás küldetések
-értelmetlen, érdektelen történet
Legyen:
-jól megírt karakterek
-változatos térkép
-sokkal jobb AI
-a IV-hez hasonlatos, de annál azért ma már szofisztikáltabb harcrendszer
biztos sok minden van még, én csak gondolatébresztőnek írtam ezt a néhány pontot.
Én meg a sört.

Viccet félretéve, nagyjából egyetértek veled, csak 1-2 pont van, amit nem igazán értek, illetve amiben nem értek egyet.
A ragdoll fizika, mint amilyen pl. a GTA4-ben is volt az euphoria/RAGE fizikai motor alatt, szerintem teljesen jó és legfőképp vicces volt. Engem speciel zavart is, hogy a GTA5-ben brutál mód vissza fogták ezt a ragdoll effektust, mert számomra nagyon vicces volt, ráadásul sok esetben még élethűbb is volt, mint a GTA5-ben. Úgyhogy én remélem, hogy lesz benne ragdoll fizika, nekem az 5-ből hiányzott, míg a 4-ben nagy kedvencem volt.
Nekem a picit hosszabb küldetésekkel nem volt bajom, de ja, azért félórás küldetések ne legyenek.

A GTA5 harcrendszere nem a 4-hez volt hasonlatos? Meg úgy az eddigi Rockstar játékok harcrendszere a GTA4 óta mihez volt hasonlatos, ha nem a 4-ben tapasztaltakhoz?

Szóval ezt nem egészen értem most. A GTA5 féle harcrendszer is a GTA4-ben lévőnek a szavaiddal élve szofisztikáltabb, továbbfejlesztett változata. Ugyanez igaz a Red Dead játékokra is. Szóval nem tudom, a harcrendszertől miért és miként vársz ilyen tekintetben többet/mást.