Nem gondoltam, hogy csináltok külön topicot, de végül is jobb így, mint GTA5-nél, hogy volt egy nagy topic a megjelenésig amibe ment minden.
Nos így, hogy ki tudták szedni a trailert is így kirakták inkább. Nem lennék most ott a Google-nél mert vélhetően a már youtube-ra feltöltött videót szerezhették meg, ami be volt állítva egy streamelésre. Alapból azt se lehetne normális esetben látni, hogy hány mp a videó, szóval ott lesz egy-két fejes hullás majd.
Muszáj röviden egy-két negatívumot leírnom, aztán innentől kezdve többet nem fogok mert számomra is unalmas. A trailert megnézve eléggé szembetűnő, hogy ez egy szépen továbbfejlesztett GTA5, tehát azt amit kb. 1 éve írtam igaznak bizonyult. A játékipar eddig legsikeresebb cége, ami több, mint 7 milliárd dollárt keresett a GTA5-tel felült ugyanarra a vonatra, mint a COD is, akik évente megjelenítik ugyanazt a játékot más sztorival, de alapvetően minden ugyanaz. Teljes áron, nem DLC-ként. Nyilván itt azért vannak szembetűnő változások, de csak az nem veszi észre a GTA5 Vibe-ot aki elvakult. Egy ekkora bevétel mellett simán lehetett volna az alapoktól egy új motort fejleszteni, de most már mindegy. Egyébként lesz ettől még szebb, az arcokon valószínűleg még sokat fognak dolgozni, mert 1-2 jelenetnél azért érezhető volt, hogy túl sok előrelépés nincs a GTA5 karakterkinézeteihez képest.
Ami pozitívum, hogy végre Vice City is bekerül a "HD" univerzumba. Sajnálom, hogy SF és LV még nem került be. Valamint szerintem lenne igény más helyszínekre is. A város meglehetősen jól néz ki, a városon kívüli területek is, amit mutattak belőle. Feltételezem, hogy a Bahama szigetek és Cuba is benne lesz a játékban, 1-2 jelent utalásából erre gondolok. Az is látszik, hogy felültek arra a Florida man mémre ami az utóbbi időben lett virális. Ezzel nincs bajom. A két szereplő nekem annyira nem jön be. Az pozitívum, hogy csaj karakter is lesz, ráadásul legalább nem egy plázacica, de valahogy nem tudok még, vagy már vele azonosulni. A sztorija viszont kecsegtető, azzal egész jól tudok azonosulni, hogy börtönből szabadul a csajszi és az öregasszony szomszédja meg ennek nem örül. Ebből még kilehet hozni egész sok mindent. HC meg majd megint perelhet, hogyha most megpróbálják a hot coffee mod-ot megcsinálni
Muszáj még egy negatívumot írnom ez meg a közösségi média felpörgetése. Látszólag nagyon felakarnak erre a lóra ülni. Ez a vonal annyira nem jön be.
A logo sem tetszik annyira. Túl letisztult. Nincs játék a vonalakkal, csak egy római 6-os.
Még ki kell elemezni a trailert, sokkal több minden tetszett, mint ami nem. Nyilván amivel kezdtem a technikai része már tudatosult bennem a korábbi leakek után így azzal már "megbarátkoztam".