Weboldalunk: http://gta-mpmods.weboldala.net
Letöltési linkeket itt találjátok
Mód létrejötte
A mód 2011 március környékén kezdődött el, jó sokáig nem volt kiadva az első verzió, mivel még alig volt benne valami, elsősorban a táj volt csak, később jöttek a házak, fák, és a bokrok, meg még 1-2 kisebb dolog. A multival is próbálkoztam közben, legelőször GTA Rumble-t használtam, később MTA-t állítottam hozzá a módhoz, ekkor még nem volt expp mappa. Egy barátom helyigény hiánya miatt kezdtem el ezt a különleges rendszert bevezetni, aztán megírtam a San Andreas Changert, hasznosnak tűnt, csak lassan váltotta át a játékot. Később rájöttem hogyan lehet megoldani a 2 exe használatot MTA-ban, ekkor jött létre az MTA launcher, és a patcher. Ez már a 2.0-s verzió volt. Később elkezdtem foglalkozni a 2.5-nél a fagenerálással, a 2.5 augusztus vége felé már majdnem végleges változatában volt megírva. Ekkor jöttek a kisebb laggok, mivel kb. 1 fa 16 ezer poly volt, és egy 4gb-os gép kb 4 millió polyt tud felkezelni egyszerre elméletileg (kb 200-250 fa volt lerakva, amiből kb 50 minimum be volt töltve). Az utolsó 2 verzió már az utolsó simítások voltak, kisebb easter eggek, forgalom létrehozása, stb. Miután a 4.0-hoz érkeztem, kissé sietősre fogtam a tempót, mondjuk úgy hogy összecsapott lett a romváros enyhén szólva, de szerintem élvezhetőre sikeredett. Nemsokkal a 4.0 után kifejlesztettem hozzá egy SA-MP-t 0.2X-es launcher, 0.3a-s dll (fegyverek miatt) és kisebb módosítgatásokkal megcsináltam a wild lifehoz a multiplayert. A "kampány" (küldetés csomag) DYOM-el lett megírva, utólag se bánom, mivel a SA SCM-e kicsit túl nehéz lett volna nekem, és sok időt vett volna el.
Módról röviden
8 sziget van a játékban:
- 2 Erdős
- Havas
- Város
- Sivatag
- Romváros
- Dzsungel
- Rejtett
2 db bázis van a játékban:
- A kezdő szigeten (erdő)
- Város szigeten
Fegyverek (amik eltérnek a SA-tól):
!Ha ugyanaz a neve egy fegyvernek, mint a SA-ban, az le lett cserélve!
Közelharci:
- Faág
- Láncfűrész
Pisztoly:
- Beretta
- Desert Eagle
- Silenced UZI
Sörétesek:
- Winchester
- Sawn-off
- SPAS 12
Géppisztolyok:
- Ppsh
- Thompson
- MP5 (régebbiekben MP40)
Géppuskák:
- AMD-65 (régebbiekben Stg44)
- AK-47
Nehézfegyverzet:
- MG-42
Puskák:
- Puska
- Dragunov-SVD
Speciális:
- Távcső (4.0 előttieknél fényképezőgép)
!Minden fegyvernek van egy típusikonja, alatta a neve található!
Küldetések:
Ha a küldetés exe-t indítod el új játék indításakor a következő epizódok érhetőek el:
Prológus - Katonaságon kiképzés, a bázist megtámadják a 2. részben, el kell szökni végleg a városból.
1. Epizód - Lezuhant gép utáni történet, 2 katonai csoport szövetségének megoldása és menekülés.
2. Epizód - Folyamatos menekülés a vörös katonacsoport elől, később ellentámadás a kék katonacsoport segítségével, ezzel béke uralkodik a Wild Life-n, egyenlőre.
Bónusz Epizód - Aki ismeri a Wolfenstein 3D-t annak szerintem nem sok újat fog ez jelenteni, 1. és 9. pálya.
A karaktered nem CJ (2.5-től), lásd a 2.5-ös trailerben.
A mód külön mappát használ, nem ír felül semmi fontos fájlt, 4.0-s verzió telepítése erősen ajánlott, így a CLEO nem akad össze a másik CLEO-val. Ha van DYOM-od, nem akadnak össze, mivel módosított DYOM-ot használ a mód.
 GTA Online
GTA Online Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V Chinatown Wars
Chinatown Wars Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto IV Vice City Stories
Vice City Stories Liberty City Stories
Liberty City Stories Advance
Advance San Andreas
San Andreas Vice City
Vice City GTA III
GTA III GTA2
GTA2 London 1969