[SA|MEGJ]GTA San Andreas Nem Hivatalos Javítás

Készítettél egy modot? Esetleg találtál egy érdekeset? Mutasd meg nekünk!
Válasz küldése
sleepy93hun
CJ zoknija
Hozzászólások: 37
Csatlakozott: 2012. 02. 05. 19:31

[SA|MEGJ]GTA San Andreas Nem Hivatalos Javítás

Hozzászólás Szerző: sleepy93hun » 2012. 06. 29. 19:47

Kép

Letöltés ITT

Készítők: Kurtis & Sleepy93HUN

Infó

Aki unja a sok hibát a játékban (szilárdság, logikátlan helyeken fák), annak ez a mód való. Nemcsak a hibákra törekedtünk elsősorban, hanem próbáltunk valami újat is berakni, a videó mindent elárul.Figyelem! Aki még nem szedett le partokban csomagolt filet, annak annyit röviden, hogy mind a 3 partot le kell szedni, mert csak úgy tudod kicsomagolni az egész csomagot!


Képek:

Kép 1

Kép 2


Kép 3


Egyéb infó:

Mivel még senki nem csinált még ilyen patchet a játékra, így én és Sleepy93HUN csináltunk egy javítást a játékhoz. Először összegyűjtöttük az objectek nevét, amik hibásak voltak kollúzióban (szilárdság) vagy kinézetben. Én LS-el kezdtem, Sleepy93HUN meg SF-t csinálta, egyedül annyit segítettem neki, hogy a Dotherty Garázs kollúzióját én javítottam át (a garázsban minden leesett az 5 dff az 1 kollúzióban miatt).
Pár objectet nem lehetett kijavítani, mivel olyan volt, hogy azt visszafejteni nem lehetett hibátlanul (fekete lett az object). LV-t viszont 2-en csináltuk meg, de még sajnos maradt 1-2 bug, majd egy hotfixes telepítő várható valamikor.

Talán a patch sokat javít a játékélményen, mivel nem csak fixek vannak, hanem bizonyos helyeket kidolgoztam, amit úgy gondoltam, hogy félkész.
És a legfontosabb:
Gondolom sokan nem tudták használni a tűzlépcsőket, mivel vagy nem tudtak felmászni rájuk vagy átestek rajtuk, a patchben talán ki lett javítva minden tűzlépcső.

Woozie99
Hírfigyelő
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2013. 03. 04. 20:15

Re: GTA San Andreas Nem Hivatalos Javítás

Hozzászólás Szerző: Woozie99 » 2013. 03. 15. 13:06

Ezzel csak az a baj hogy a mediafireről törölve lett :-(
KisSaga

Válasz küldése