[Megjelenés előtti] Általános társalgó

Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
Lezárt
Luszie
Valedictorian

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 07. 09. 16:16

:)

Rockstar... Az új képekből ítélve a tuningolós felvetésed már elutasításra kényszerül. A Trevor-os képen az az autó... eléggé durván tuningoltnak néz ki. Valószínűleg ő maga csinálta meg ilyenre ott a műhelyben.
Jee. A "sok" rossz mellett ez a tuningolás egy erős plusz a játéknak.

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 07. 09. 16:22

Én nem csalódtam, pont így szerettem volna a dolgokat. Talán a lövöldözés kicsit MP3-mas lett, ami ugyebár nem a kedvelt játékaim közé tartozik, de a lövöldözés pont az egyik elfogadható eleme.

Várom már nagyon szeptember 17-ét és most már elő is rendelem a játékot! :D :D :D

Hüblookohelimedion
McReary testvér

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2013. 07. 09. 19:08

Ez a videó tökéletesen bemutatta, hogy teljesen felesleges és értelmetlen a 3 főszereplő. Ez a küldetés közbeni váltogatás pedig nagyon béna. A térkép ezzel a négyzet alakkal elég béna lett

Luszie
Valedictorian

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 07. 09. 19:13

Hmm, életemben először egyetértek veled :) Se a váltogatás se a térkép nem tetszik. Nem értem minek van értelme küldi közben átváltani a másik emberre.. Azt "rendes esetben" a társamnak kéne megcsinálni, aki NEM én vagyok. Nem jó ez így hogy mindet én irányítom.
A kör alakú térkép pedig megszokott volt, de jó! Nem értem hogy ezeket a megszokott ámbár jó dolgokat miért kell új és béna dolgokra cserélni... A 3 szereplős megoldás is ilyen és a térképes is. Szomorú.

Hüblookohelimedion
McReary testvér

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2013. 07. 09. 19:17

Luszie írta:Se a váltogatás se a térkép nem tetszik. Nem értem minek van értelme küldi közben átváltani a másik emberre.. Azt "rendes esetben" a társamnak kéne megcsinálni, aki NEM én vagyok. Nem jó ez így hogy mindet én irányítom.
Erre amúgy egyszerű a válasz. Akciódúsabbá akarják tenni vele a játékot, mert manapság az emberek nagy részének az kell
Luszie írta:A kör alakú térkép pedig megszokott volt, de jó! Nem értem hogy ezeket a megszokott ámbár jó dolgokat miért kell új és béna dolgokra cserélni
Ezen gondolkodok én is. Mi értelme az olyan változtatásnak, ami sokkal rosszabb?

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 07. 09. 19:18

És igen, nem csak én értek egyet Csesznekivel! Hurrrááááááááááááááááá!

Éljen, éljen! Amúgy igen, megint igazad van.

Hüblookohelimedion
McReary testvér

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2013. 07. 09. 19:22

Ketten is egyetértenek velem a GTAVs témában? nem gondoltam, hogy lesz valaha is ilyen :lol:

Bár jobban örülnék ha most nem lenne igazam

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 07. 09. 19:26

Érthető.
Én mondjuk csak kevés változtatást eszközölnék az ilyen GTA -k terén. Olyanokat, amik megtartják többé-kevésbé a hagyományokat, de azért előreviszik a játékot. Az ilyen tökéletesen fölösleges dolgokat, mint a fegyverkerék, a négyzet alakú térkép, vagy éppen a speciális képességek.

Bár a térképben azért látok ötletet, mert így nem kör alakban, vagy máshol helyezkednek el a képességek jelei. Van egy ötletem: Ne legyenek speciális képességek, és legyen kör alakú a térkép!

Luszie
Valedictorian

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 07. 09. 19:29

Zseniális ötleteid vannak. :lol:

Rockstar69
Főzelékes Feri

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2013. 07. 09. 19:32

Luszie írta::)

Rockstar... Az új képekből ítélve a tuningolós felvetésed már elutasításra kényszerül. A Trevor-os képen az az autó... eléggé durván tuningoltnak néz ki. Valószínűleg ő maga csinálta meg ilyenre ott a műhelyben.
Jee. A "sok" rossz mellett ez a tuningolás egy erős plusz a játéknak.
Nem értem mit beszélsz. Nem azt mondtam, hogy kiveszik a tuningolást!

Amúgy a téglalap alakú térkép hasznosabb.

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 07. 09. 19:33

Ezért vagyok Noxious Enterprise. Ártalmas vállalat az ellenfeleimnek. meglékelem a terveiket, és ha nem változtatnak rajtuk, akkor a fejüket is :D

Hüblookohelimedion
McReary testvér

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2013. 07. 09. 19:39

Amúgy erre a "váltáskor csinál valamit a főszereplő" dologra kíváncsi leszek, mert szerintem sok haszna nem lesz. Az elején még biztos érdekes lesz, de egy idő után szerintem unalmas és frusztráló lesz. Nem hiszem, hogy mindig mást fognak csinálni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hüblookohelimedion 2013. 07. 09. 19:45-kor.

Luszie
Valedictorian

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 07. 09. 19:41

Rockstar69 írta: Nem értem mit beszélsz. Nem azt mondtam, hogy kiveszik a tuningolást!
Amúgy a téglalap alakú térkép hasznosabb.
Arra értem hogy azt mondtad hogy szerinted a tuningolás butított lesz, és max majd DLC-kből lehet plusz dolgokat kapni hozzá. Én meg erre írtam ezt hogy Trevor mellett az az izomautó elég szépen fel van tuningolva, szóval tuti hogy az alapjátékban is széleskörú lesz a tuningolhatóság.

Hát, nem tudom. Kinek mi.. Nekem meg van szokva a kör alakú. Szinte mindenütt olyan van.

Hüblookohelimedion
McReary testvér

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2013. 07. 09. 19:46

Luszie írta:Hát, nem tudom. Kinek mi.. Nekem meg van szokva a kör alakú. Szinte mindenütt olyan van.
Lehetne jó ezzel a négyzet alakkal is, ha megcsinálták volna rendesen

realostew
Díler

Hozzászólás Szerző: realostew » 2013. 07. 09. 20:00

Mi nincs rajta normálisan megcsinálva? Látod rajta az utakat/utcákat, látod majd rajta a körözést, az npc-ket,küldiket, boltokat stb. Látszik mellette az élet, a golyóállómellény, a speckó képesség. Mit szeretnél még látni rajta? Az előzőek mivel mutattak többet?

Ez csak egy kis változtatás (sőt igazából egy kicsivel nagyobb területet is láthatsz rajta akár mint a kör alakon), semmivel nem rosszabb tőle a játék. Ez is csak egy kis rinya... -.- Na meg a fegyverkerék... Ezt is csak egy PC-s mondhatta... A konzolosok jól tudják, hogy igazából rettentő jól működik.
Habár tény, hogy nem egy megszokott GTA elem de gondolom ezen is látták, hogy az MP3-ban és az RDR-ben szerették az emberek (meg sok más játékban is) és gondolták akkor miért pont a GTAV-ben ne szeretnék.
Olyan kis apróságokat hoztok fel, hogy igazából ez rinya és kötekedés felső szinten. 3 perc játék után megszokjátok, hogy ez ezentúl ilyen és kb nem is fogtok arra emlékezni, hogy milyen volt előtte (persze kis irónikus túlzással).

A 3 karakter meg azért eléggé dob a játékmeneten. Helyzettől függően dinamikussá teszi majd a küldetéseket... Nem lesz olyan monoton mint az IV volt, hogy csak beálltál fedezékbe, azután meg kilőttél mindenkit és kész..nabumm... PL ami nagyjából látszódott a videón is, hogy lazán bemész az egyik karakterrel a tömegbe amíg másikat kint hagyod, hogy ha kell akkor gyors a nagyfiúkat kiszeded mesterlövésszel, majd ezek után vissza arra, aki bent van a kalamajkában, és széthasítasz a maradékon. És ez csak egy eset, ami sokkal változatosabb mint egy konténer mögül kihajolgatni állandóan és ellőni néhány lőszert...

Ehelyett felemlíthetnétek a játék valódi problémáit... sajnos van belőle 1-2 ami viszont tényleg rontja a játékélmény, nem pedig csak önkényes rinya szinten ragad meg az ember fejében...

Na jó helyesbítek, 1 negatívumot felemlítettetek, mégpedig, a karakterváltáskor az akcióhelyzeteket. Ez egy idő után tényleg idegesítővé válik. Átváltasz egy karakterre, mert épp azzal lenne küldetésed, de előbb le kell ráznod egy 5*-os körözést...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realostew 2013. 07. 09. 20:06-kor.

Lezárt