Hozzászólás
Szerző: Arminho » 2014. 04. 13. 15:19
Na, akkor most én jövök!
Valódi név: Lakatos Ármin
Életkor: 15
Lakhely: Kalocsa
Hobbi: szívesen játszok GTA Online-on szabadidőmben, de a teniszt és a pingpongot se hagyom ki
Érdeklődés: Rockstar játékok, labdajátékok, informatika, túrázás
Játékok: GTA V, Guitar Hero 5, Sport Champions 1-2, Top Spin 4, FIFA 09, Assassin's Creed IV
Zene: szeretem a lassúbb zenéket, mint a blues, de bejön az indie rock vagy a countryzene is. Emellett kedvelek néhány rappet, rockzenét, pop és progress rock alkotásokat is. Ki nem állhatom a dubstepet, a mai elektronikus zenéket, a heavy és a death metált, illetve Justina Bieber-t.
Rólam: egész intelligensnek mondanám magam a koromhoz és az osztályomban lévő neandervölgyiekhez képest, suliban kitűnő vagyok. Kissé visszahúzódó, ámbár magabiztos srácnak mondanám magam, ennek ellenére a baráti körökből sokszor kiközösítve érzem magam. Egyedül is megvagyok, hisz rengeteg egyszemélyes hobbim van. Nem vagyok túl erős, izmos, de járok edzeni a helyi konditerembe, azért, hogy ez megváltozzon. Ellentétben a mai gyerekekkel alkoholt egyáltalán nem fogyasztok, viszont rendesen rá vagyok állva az édességre, ezért járok is rendszeresen ellenőrzésre, bár eddig sosem volt magas a cukrom vagy hasonló. Szeretek PS-ezni, focizni, teniszezni, pingpongozni, érdekes könyveket olvasni, számítógépen dolgozni és a kutyámmal, Larával foglalkozni.
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára
Arminho 2016. 09. 03. 16:21-kor.