Nekem a legnagyobb bajom a nehézségi szintekkel van. Most közepesen tolom, csak annyit állítottam rajta, hogy a törést fullra, a büntetéseket realisztikusra a váltót meg manuálisra állítottam. Az első pár futamon jó is volt, de most már rohadt unalmas. Nagyjából annyiból áll az egész időmérő, hogy futok egy "jó" időt, bemegyek a boxba és tovább lépek a Q2-re Q3-ra aztán meg a versenyre, amit 15 mp előnnyel megnyerek. De ha eggyel feljebb veszem a AI szintjét már túl nehéz. Kb 5 másodperccel jobb időket futnak, mint az előtt. Most egy Force Indiával vagyok, nem is várom el hogy meg legyen a pole pozíció, de azért jó lenne a közép mezőnyben lenni. Inkább lennék 12., mint ilyen könnyen világbajnok.MateL írta:Én is sokat jászok vele gépen, de a széria még mindig nincs kiforrva. Az előzőekben szerettem a paddockot és az interjúkat, most kivették. Nincsenek apró finomságok. Alig van párféle animáció, karrier módban a ruhán és az autón az eredeti versenyző neve van, stb... Nem is beszélve a törésmodellről.