Luszie írta: ↑2018. 11. 29. 17:47
hivatalosnak tekinthető a hír, hiszen valóban hiteles oldalak is leközölték a hírt. Talán már egy hetes a hír, vagy még lehet, nincs annyi.
Én személy szerint örülök, de csak azért, mert remélem ez egyben azt is jelenti, hogy a jelenleg futó R* játékokra jobban összpontosít majd a cég.
A kevesebb néha több. Ha kevesebb játék fejlesztésén dolgoznak, de azok minőségibbek lesznek, úgy érzem, érdemes volt elengedni az Agent kezét.
Lezárni szerintem nem kell a témát, mert lehet, valaki évekkel később még fog ide érkezni esetleg megjegyzésekkel, észrevételekkel... De valóban, nem lesz a leglátogatottabb témáink egyike.
(mint ahogy sosem volt az, természetesen)
Oké, én csak erről az oldalról láttam anno a bejelentést, ezért írtam, hogy lehet, hogy kacsa. Végül azért én is sejtettem, hogy valódi, mert erről az oldalról ti is sok hírt szoktatok megosztani, és ti nem szoktatok nem hiteles forrással dolgozni. Úgyhogy a végén jó volt, hogy belinkeltem, csak nem akartam hülyeséget terjeszteni, mert én már oldalon nem láttam a hírt.
Őszintén szólva én sem bánom nagyon, hogy az Agent-öt törölték. Egyrészt már nagyon régóta sejteni lehetett, hogy ez a helyzet, így nem okozott meglepetést, másrészt engem általában nem nagyon kötöttek le a Rockstar azon játékai, melyek nem Open World-ök, a Max Payne-t és a Manhunt-ot sem kedveltem túlzottan.
És ez az Agent is inkább amolyan Max Payne lett volna az infók meg a renderképek alapján (persze egy sokkal lopakodósabb, taktikusabb játék lett volna, nem olyan John Wick adaptáció, mint amilyen a Max Payne
), szóval éppenséggel én sem morzsoltam el túl sok könnycseppet, amikor hivatalossá vált a játék elvetése.
Abban viszont sajnos nem hiszek, hogy az Agent elkaszálása kellett ahhoz, hogy a jelenleg készülő játékaik minőségibbek legyenek, vagy hogy gyorsabban készüljenek el. Persze lehet, hogy valóban ez lesz, de még nem tudunk biztosat, és szerintem most jó darabig az RDR2-ről fognak szólni a dolgok a Rockstar háza táján.
Okés, a lezárást igazából én sem gondoltam komolyan, meg igazad van abban is, hogy eddig is kihalt volt ez a téma, ezután meg még inkább az lesz.
Arminho írta: ↑2018. 11. 29. 20:13
Pedig csak ezért megtartottam a PS3-at, hátha kiadják exkluzívként...
Sajnálom Ármin, hogy nem jöttek be a számításaid.
De most, hogy tényleg nem lesz Agent, lehet érdemes lenne eladni azt a PS3-mat, amíg ér még valamit a boltoknak vagy magánszemélyeknek, és a befolyt összeget a PS4-es játékkollekció bővítésébe fektetni.