Sziasztok!
(bár jó eséllyel nem kapok már választ, ugyanis rohadtul kihalt már ez az egész oldal, de végül is sokat nem veszítek azzal, ha felteszem a kérdést, legfeljebb nem kapok már választ rá, mivel már senki nem jár fel az oldalra, de hátha)
Szóval az a szitu, hogy így röpke négy és fél évvel a játék megjelenése után leesett, hogy amúgy készítettek hozzá egy nagyon menő kézikönyvet, amely az Official Guide névre hallgat, ugye ahogy a neve is utal rá ez egy amolyan útmutató, ami csomó érdekes információt tartalmaz a játékról, annak világáról, amelyek nagy részét persze a játékkal töltött rengeteg óra alatt is meg lehet ismerni, de vannak olyan részletek és infók is, amik elvileg kizárólag ebben a könyvben vannak benne, arról nem is beszélve, hogy nagyon szép illusztrációkat is tartalmaz. Bár már sejtem, hogy túl későn esett le a tantusz, azért próba-szerencse alapon mégis megérdeklődném, hogy manapság esetleg be lehet-e még szerezni valahonnan ezt a hivatalos könyvet? Gondolom ennyi év után a Rockstar shopokban már nem árulják (de ha esetleg mégis láttok valahol, akkor légyszi szóljatok mindenképp), viszont talán ebayről vagy valahonnan csak lehet még rendelni, nem? Vagy ha esetleg már nem és így minden kötél szakad, akkor a neten fent van valahol digitális formátumban, amit esetleg le lehetne tölteni és ki lehetne nyomtatni? Tudom későn kapcsolok, de nemrég láttam róla egy régi, megjelenéskori videót, és hát eléggé megtetszett, mert nagyon királyul néz ki! Ha esetleg valakinek van bármilyen infója ezzel az Official Guide Bookkal kapcsolatban és megosztaná velem, esetleg van valakinek eladó példánya, az jelezze! Előre is köszi!
Erről a szép, kb. A4es méretű, vastag könyvről lenne szó:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... _ULuK4dJMA