Kell vmit mutatni mert lassan 1 éve mutatták meg az elsö trailert. A traileren az emberek elrágódhattak januárig. utána 5 hónapig nem volt semmi közben kijött a Max Payne ,közben nyomták a marketinget.Júlisusban ki adtak két képet amin az emberek hagyörüljenek . Augusztus közepére véget ért a Max payne markeingje és most már a GTa V következik. Szóval az emberek most már sokkal többet megtudhatnak róla mint eddig mert eljött a GTA marketingje :DDDDereX írta:Nem biztos, hogy hamarosan lesz következő.
Elvégre a R* azt írta az első háromnál, hogy more soon on this week, azaz Hamarosan még több ezen a héten. Azóta kaptunk hármat, annál nem volt kiírva ez, szóval nem biztos, hogy lesz majd.
De ne így legyen.
A GTA IV-nél a halasztás után volt nagy csend, később viszont naponta özönlöttek a hírek, égett a kezünk alatt a munka. Térképet még sosem adtak ki a megjelenés előtt, viszont én úgy tudom, a GTA IV előtt gameplay videókat sem volt szokásuk kiadni, de az IGN mégis publikálhatott pár nappal a megjelenés előtt. A térkép nagyon sok dolgot elárulna, a fejlesztők pedig bevallottan azt szeretik, hogy minél többet csak a játéban tudjunk meg.dabidas írta:Amúgy adtak már ki GTA-nál térképet megjelenés előtt ?
Nagyon kiváncsi vagyok a terület nagyságára
Valaki nem tudja, hogy a GTA IV Marketingje alatt milyen időközönként jelentek meg információk ? Vagy az "V" esetében nem kereshetünk hasonlóságot?
Sétáló ember ? Az oszlopra gondolsz ? Fekvő ember pedig az a 3 hupli a parton ? Esetleg megjelölhetnéd egy képen mire gondolsz;) kösziLacroiX írta:Nézegettem a régebbi képeket, és a biciklis képen van ember. Az egyik ott sétál a távolban a bicikli mellet + 1 fekvő ember van a parton.
Nálam nincs ilyen probléma!Intenso39 írta:lehet csak nekem, de eltűnt a Rockstar Games Facebook oldala?
Nekem sincs Facebookon a R*dabidas írta:Nálam nincs ilyen probléma!Intenso39 írta:lehet csak nekem, de eltűnt a Rockstar Games Facebook oldala?