Csak ugye kérdés ,hogy hányan fedezik fel, plusz ahogy említetted is ez egy tematikus fórum és mivel a tartalomgyártója éppen a pénzét számolgatja content hiányában nehezebb embereket vonzani......Na de, előnyök, ha például csak azokat a szavakat rakjuk össze ,hogy facebook és gta abból csak valami szörnyűség jöhet ki, legalábbis amit én látok az ezt mutatja......Mai napig benne vagyok (Amúgy nem tudom minek xd) Gta online és gta 5 csoportokba facebookon. Na most, az a sok.....már elnézést kérek de parasztmennyiség ami azokban a csoportokban van valami elképesztő. Anno mikor gyerek voltam emlékszem valaki mondta a gta-kra ,h a bunkógyökrek játszanak vele ,merthogy nincs lényege és csak random lövöldözés az egész. Na most, mi tudjuk ,hogy ez nincs így. De ha az ilyen csoportokra nézek ahol a helyesen írni képtelen ,vagy egy technikai problémát hibásan leíró majd az ezt szóvátevőre ritka parasztmódon reagáló ilyen ''nyolcáltalános'' egyének keverednek az olyan nokedli kisgyerekekkel akiknek a káromkodásait a belga megirigyelné, na akkor azért hiányolom a fórumokat rendesen. Emlékszem is arra ,hogy anno mennyire meglepődtem mikor megtaláltam az oldalt ,hogy mennyire más a hangvétel stb. (Mondjuk sajnos 1-2 ilyen cirka 13 évesen létrehozott véletlen topikom azóta is itt virít, amiért utólagos sorry)
 Csak ugye kérdés ,hogy hányan fedezik fel, plusz ahogy említetted is ez egy tematikus fórum és mivel a tartalomgyártója éppen a pénzét számolgatja content hiányában nehezebb embereket vonzani......Na de, előnyök, ha például csak azokat a szavakat rakjuk össze ,hogy facebook és gta abból csak valami szörnyűség jöhet ki, legalábbis amit én látok az ezt mutatja......Mai napig benne vagyok (Amúgy nem tudom minek xd) Gta online és gta 5 csoportokba facebookon. Na most, az a sok.....már elnézést kérek de parasztmennyiség ami azokban a csoportokban van valami elképesztő. Anno mikor gyerek voltam emlékszem valaki mondta a gta-kra ,h a bunkógyökrek játszanak vele ,merthogy nincs lényege és csak random lövöldözés az egész. Na most, mi tudjuk ,hogy ez nincs így. De ha az ilyen csoportokra nézek ahol a helyesen írni képtelen ,vagy egy technikai problémát hibásan leíró majd az ezt szóvátevőre ritka parasztmódon reagáló ilyen ''nyolcáltalános'' egyének keverednek az olyan nokedli kisgyerekekkel akiknek a káromkodásait a belga megirigyelné, na akkor azért hiányolom a fórumokat rendesen. Emlékszem is arra ,hogy anno mennyire meglepődtem mikor megtaláltam az oldalt ,hogy mennyire más a hangvétel stb. (Mondjuk sajnos 1-2 ilyen cirka 13 évesen létrehozott véletlen topikom azóta is itt virít, amiért utólagos sorry)  De ja ha valaki veszi a fáradtságot ,hogy egy adott helyre külön regisztráljon beszélgetni biztos értékesebb eszmecserével találkozik. Mondjuk manapság már én sem ismerek működő fórumot, csak ilyen letiltott oldalakon mennek max ami nincs a social siteokon viszont külföldön még mennek, csak ,hogy idekapcsolódjunk, pl a gta forumus. De múltkor pont néztem valamiért ,hogy milyen sok (Pl zenei vagy filmes) fórum működik még ahova naponta járnak fel az emberek. Szóval annyira nem reményvesztett a dolog talán, csak itthon kicsi a közönség, de lehet ,hogy ez a mondatom túlságosan megengedő volt sajnos.
 De ja ha valaki veszi a fáradtságot ,hogy egy adott helyre külön regisztráljon beszélgetni biztos értékesebb eszmecserével találkozik. Mondjuk manapság már én sem ismerek működő fórumot, csak ilyen letiltott oldalakon mennek max ami nincs a social siteokon viszont külföldön még mennek, csak ,hogy idekapcsolódjunk, pl a gta forumus. De múltkor pont néztem valamiért ,hogy milyen sok (Pl zenei vagy filmes) fórum működik még ahova naponta járnak fel az emberek. Szóval annyira nem reményvesztett a dolog talán, csak itthon kicsi a közönség, de lehet ,hogy ez a mondatom túlságosan megengedő volt sajnos. Beléptem, bár nem olyan aktív ,dehát még van idő rá. Egyébként igen, adminoktól is függ, de csomószor van ,hogy az admin is egy proli.
 Beléptem, bár nem olyan aktív ,dehát még van idő rá. Egyébként igen, adminoktól is függ, de csomószor van ,hogy az admin is egy proli.  Én főleg ps4 játékokat vettem / cseréltem a csoportokban régebben, mostanában ,hogy nincs annyi időm és csak 1-2 játékot veszek évente annyira nem használom. Bár a múlthéten pont vettem egyet. Azért ott pl van egy ps4 adás-vételes csoport ahol nagyon komolyak az adminok és a spammert meg a mezei bunkót is egyből kidobják. De egyszerűen a gta csoportokban tényleg k**va nagy (már bocsánat.) az alulművelt tömeg. Ma poénból megnéztem a csoportokat és hát....ja, még most is kb csak az van.
 Én főleg ps4 játékokat vettem / cseréltem a csoportokban régebben, mostanában ,hogy nincs annyi időm és csak 1-2 játékot veszek évente annyira nem használom. Bár a múlthéten pont vettem egyet. Azért ott pl van egy ps4 adás-vételes csoport ahol nagyon komolyak az adminok és a spammert meg a mezei bunkót is egyből kidobják. De egyszerűen a gta csoportokban tényleg k**va nagy (már bocsánat.) az alulművelt tömeg. Ma poénból megnéztem a csoportokat és hát....ja, még most is kb csak az van.  De nem baj, ez a fórum még él, remélem ha kevesen is de azért még sokáig megtudjuk vitatni itt a dolgokat, persze csak ha kedves R* méltóztatik játékot csinálni ebben az évtizedben.
 De nem baj, ez a fórum még él, remélem ha kevesen is de azért még sokáig megtudjuk vitatni itt a dolgokat, persze csak ha kedves R* méltóztatik játékot csinálni ebben az évtizedben.Ja, egyetértek, én is abszolút így vagyok ezzel. Jó lenne, ha vissza költözne az élet a fórumra még akkor is, ha erre a Facebook csoportok térnyerése és a Rockstar tétlensége miatt sajnos nincs is túl sok esély. Na meg amiatt is, ami múltkor Luszie posztjánál is szóba került és hát abszolút igaz az is, vagyis hogy az oldal egykor aktív felhasználóinak része már felnőtt és/vagy egyetemista, dolgozik, családot alapít, egyszóval éli az életét és így már nincs ideje játszani sem, pláne nem a fórumon lógni (ugye Luszie is elköszönt most egy jó időre, szóval már ő is ezek közé tartozik). Új tagok meg nem igazán jönnek, bár ahogy elnézem a jelenlegi GTA-s generációt, jobb is, hogy nem rontják itt a levegőt, nem is beszélve arról, hogy amilyen okos meg iskolázott a nagyrészük, ahogy azt már korábban vitattuk (persze tisztelet a kivételnek), konkrétan két szót nem lehet normálisan váltani velük, mert azon nyomban átmennek bunkó proli stílusba. Én a magam részéről már elfogadtam ezt a helyzetet és beletörődtem, hogy a régi jó GTAPlace fórum már nem tér vissza abban a formában, amiben anno beleszerettem. Ez van.zsombormaki írta: ↑2021. 08. 22. 18:50Jaja, sajnos. Nem halad jó irányba az internet sem manapság.....Bár nemrég lett az oldalnak is csoportja.Beléptem, bár nem olyan aktív ,dehát még van idő rá. Egyébként igen, adminoktól is függ, de csomószor van ,hogy az admin is egy proli.
Én főleg ps4 játékokat vettem / cseréltem a csoportokban régebben, mostanában ,hogy nincs annyi időm és csak 1-2 játékot veszek évente annyira nem használom. Bár a múlthéten pont vettem egyet. Azért ott pl van egy ps4 adás-vételes csoport ahol nagyon komolyak az adminok és a spammert meg a mezei bunkót is egyből kidobják. De egyszerűen a gta csoportokban tényleg k**va nagy (már bocsánat.) az alulművelt tömeg. Ma poénból megnéztem a csoportokat és hát....ja, még most is kb csak az van.
De nem baj, ez a fórum még él, remélem ha kevesen is de azért még sokáig megtudjuk vitatni itt a dolgokat, persze csak ha kedves R* méltóztatik játékot csinálni ebben az évtizedben.
Jól van na, tudod te, hogy kikre értettem. Nem a kétkezi munkásokkal van a bajom, azokat igenis tisztelem és becsülöm, mert nélkülük semmi sem lenne. Ezt a jelzőt egyértelműen azokra használtam, akiket Zsombor is említett még előttem, vagyis az a réteg, ami még az általános iskolát is kettesekkel végezték el, írni és olvasni sem tudnak és nem is akarnak, valamint semmilyen munkát nem hajlandóak elvégezni csak muszájból és azt is sok kurvaanyázás közepette, pocsék minőségben. Nekem is van nem egy, nem kettő olyan 8 általánosal rendelkező ismerősöm, aki tök normális, sőt normálisabb, mint jónéhány bunkó egyetemi végzettségű ember. Itt most nyilván nem ezekről van szó.
 ) és kb olyanok mint egy mondocon vagy ilyesmi. Bár én akkoriban csak egy ilyen rendezvényen voltam de emlékszem ,hogy ott azért még eléggé figyeltek, pl külön előadást tartottak az akkori még működű nagy gamestar szerkesztői meg ilyesmi. (Az amúgy nem egy playit volt,mivel kicsi voltam igy azt már a hóhér se tudja....) és mivel ez így szépen kiszélesedett ezért vagyunk most itt......A kiadók és fejlesztők is  veszik észre ,hogy a játékpiac közönsége megváltozott, minek fejlesszenek egy nagyon jó sztoriközpontú játékot ha pistike a 28. battle royal mikrótranzakcióival úgyis lehúzza majd az ősei kártyáját? (Egyébként igen ,most ,h ezt felvetetted nézelődtem és kb az IDDQD blog, ami amúgy pont egy facebook csoport
 ) és kb olyanok mint egy mondocon vagy ilyesmi. Bár én akkoriban csak egy ilyen rendezvényen voltam de emlékszem ,hogy ott azért még eléggé figyeltek, pl külön előadást tartottak az akkori még működű nagy gamestar szerkesztői meg ilyesmi. (Az amúgy nem egy playit volt,mivel kicsi voltam igy azt már a hóhér se tudja....) és mivel ez így szépen kiszélesedett ezért vagyunk most itt......A kiadók és fejlesztők is  veszik észre ,hogy a játékpiac közönsége megváltozott, minek fejlesszenek egy nagyon jó sztoriközpontú játékot ha pistike a 28. battle royal mikrótranzakcióival úgyis lehúzza majd az ősei kártyáját? (Egyébként igen ,most ,h ezt felvetetted nézelődtem és kb az IDDQD blog, ami amúgy pont egy facebook csoport  , maradt meg így egyedül ahol még nagyrészt nem a tárgyaltak közül vannak többségben és ahol lehet normálisan beszélni) Bár az is lehet ,hogy túllihegem azt ,h egy szórakoztatóipari szegmenssel kapcsolatban értelmes vitákat / hozzászólásokat várok el.
 , maradt meg így egyedül ahol még nagyrészt nem a tárgyaltak közül vannak többségben és ahol lehet normálisan beszélni) Bár az is lehet ,hogy túllihegem azt ,h egy szórakoztatóipari szegmenssel kapcsolatban értelmes vitákat / hozzászólásokat várok el. De ja évről évre sz@rabb a dolog. Tavaly kb a last of us 2 és a Tsushima volt csak kiemelkedő....Jó mondhatnánk ,hogy nem lehet minden game korszakalkotó mint azok de azért nem kéne ,hogy az legyen ,hogy ezzel ellentétesen meg kb semmi minőséget ne találjon az ember. (A múlthéten használtan vettem egy cod cold war-t, nem vettem codot szerintem 10+ éve , szóval nem baj, a story egész jó, sőt mióta voltak a jövőbeli tyu tyu vonallal nagy problémák, egészen magára talált de messze marad a kiemelkedőtől, talán az is segítene ha a drága ekivision nem ragaszkodna az év/ cod modellhez.) Idén ezenkívül megvettem a far cry 5-t , mert 2000 ft volt a ps storeban leárazáskor, nem rossz de full ugyanaz a tucat UBI mint ami a far cry 3 óta megy. Plusz a hitman 3-at ami tök jó, de nagyon rétegjáték, és ha fullra kimaxolom akkor is hamar végeznék vele. Szóval erre az évre ez így ennyi volt, de a tavaly sokkal jobb volt a 2 ps címmel. Elkeserítő ,hogy erre az évre nem is tudnék ilyet mondani (Talán resi?, bár az meg most kimaradt.) A dying light 2 jön egyedül ami nem tucatcím és érdekes lehet dehát kitudja mi lesz.....Cyberpunkkal is úgyvoltam ,hogy vártam vagy 6 éve de aztán meg sem vettem......De kezdődik a Gamescom, hátha lesz valami bejelentés, fel a fejjel.
 De ja évről évre sz@rabb a dolog. Tavaly kb a last of us 2 és a Tsushima volt csak kiemelkedő....Jó mondhatnánk ,hogy nem lehet minden game korszakalkotó mint azok de azért nem kéne ,hogy az legyen ,hogy ezzel ellentétesen meg kb semmi minőséget ne találjon az ember. (A múlthéten használtan vettem egy cod cold war-t, nem vettem codot szerintem 10+ éve , szóval nem baj, a story egész jó, sőt mióta voltak a jövőbeli tyu tyu vonallal nagy problémák, egészen magára talált de messze marad a kiemelkedőtől, talán az is segítene ha a drága ekivision nem ragaszkodna az év/ cod modellhez.) Idén ezenkívül megvettem a far cry 5-t , mert 2000 ft volt a ps storeban leárazáskor, nem rossz de full ugyanaz a tucat UBI mint ami a far cry 3 óta megy. Plusz a hitman 3-at ami tök jó, de nagyon rétegjáték, és ha fullra kimaxolom akkor is hamar végeznék vele. Szóval erre az évre ez így ennyi volt, de a tavaly sokkal jobb volt a 2 ps címmel. Elkeserítő ,hogy erre az évre nem is tudnék ilyet mondani (Talán resi?, bár az meg most kimaradt.) A dying light 2 jön egyedül ami nem tucatcím és érdekes lehet dehát kitudja mi lesz.....Cyberpunkkal is úgyvoltam ,hogy vártam vagy 6 éve de aztán meg sem vettem......De kezdődik a Gamescom, hátha lesz valami bejelentés, fel a fejjel.