Tökéletesen egyetértek veled ebben. Mondjuk, már december óta nem játszottam vele, mert sok dolgom akadt, meg most a GTA Online-nal haladok. De előbb-utóbb visszatérek hozzá, mert mindenképpen ki akarom tolni a Witcher 3-at a DLC-kkel együtt.dani.szentgali írta: ↑2018. 08. 01. 23:37Na, nemrég jobban beleástam magam a Witcher 3-ba. Nagyon jó játék, érdemes megvenni és végigjátszani! Nagyon sokáig el lehet vele szöszölni, mert rengeteg a tennivaló benne.
Nagyon helyes! Amúgy amint azt már tudtad, nekem is március eleje óta megvan a játék, csak a suli mellett nekem sem volt időm azóta elővenni, plusz azt a kevés szabadidőmet is a God Of War végigjátszására szántam, most viszont a Spider Man-ig nincs megállás, bár tartok tőle, hogy mivel rendkívül hosszú és tartalmas játék a Witcher 3, plusz mivel nekem is a GOTY kiadása van meg a két nagy DLC-vel együtt, így nem valószínű, hogy befejezem a Spider Man-ig sőt, még lehet, hogy az október végén érkező Red Dead Redemption 2-ig sem lesz befejezve ez a játék. De majd meglátom, mennyi időm meg kedvem lesz vele haladni. Mindenesetre tényleg nagyon jó és tartalmas a játék. Azért jó látni, hogy még ma is vannak olyan játékok, amelyeket normális singleplayerrel készítenek el, amire a fejlesztéskor nagy hangsúlyt fektetnek és ezáltal egy minőségi, időtálló játékot adnak ki, amiben nem az a lényeg, hogy xy PS Plus-os vagy Xbox Gold tagos multiplayeres gyerekkel battle royale-özz miközben hallgatod, hogy a vékonyka hangjukon cincognak valamit.NikitaDragovich írta: ↑2018. 08. 02. 23:26Tökéletesen egyetértek veled ebben. Mondjuk, már december óta nem játszottam vele, mert sok dolgom akadt, meg most a GTA Online-nal haladok. De előbb-utóbb visszatérek hozzá, mert mindenképpen ki akarom tolni a Witcher 3-at a DLC-kkel együtt.dani.szentgali írta: ↑2018. 08. 01. 23:37Na, nemrég jobban beleástam magam a Witcher 3-ba. Nagyon jó játék, érdemes megvenni és végigjátszani! Nagyon sokáig el lehet vele szöszölni, mert rengeteg a tennivaló benne.
A Detroit-ot bátyám akarta nagyon megvenni, engem nem vonzott. Én nem próbáltam ki azóta sem. Majd talán egyszer. Kb. Olyan mint a Beyond:Two souls. Döntéseken alapul az egész játék, kevésbé akció-orientált játékmenet, inkább a sztori a hangsúlyos.dani.szentgali írta: ↑2018. 10. 14. 17:01A Detroit például nekem pont kimaradt, amúgy jó játék? Én csak a demót próbáltam ki anno. Az nekem bejött, de valahogy nem éreztem késztetést a vásárlásra. lehet, hogy a Detroit még egy darabig offos marad.
Bocsi a dupla HSZ-ért, csak anno elfelejtettem válaszolni Nikita barátomnak eme posztjára. Nos, örömmel jelenthetem ki, hogy kb. másfél hete véglegesen és teljesen végigjátszottam a The Witcher 3 Wild Hunt GOTY kiadását, legalábbis ami a három fő sztoriszálat illeti (alapjáték+HoS+B&W kiegészítők). Röviden-tömören: eszméletlen jó játék, csak ajánlani tudom mindenkinek! Hatalmas a játékterület, rengeteg, változatos küldetés és egyéb feladat, felfedeznivaló van benne, a grafikája is elég jó ahhoz képest, hogy már hároméves játékról beszélünk, szóval aki még nem szerezte be, az mindenképp pótolja és ha teheti, a GOTY kiadást vegye meg, mert a két DLC is nagyon élvezetes, ráadásul most már szerencsére lement a GOTY kiadás ára, így nagyjából 1-2 ezerrel kerül csupán többe, mint az alapjáték, viszont bőven kínál annyi plusz tartalmat, hogy azt a kétezer forint pluszköltséget megérje kifizetni. Szóval ha lesz időd, mindenképp fejezd be te is a játékot Nikita, mert garantáltan tetszeni fog! Mondjuk előre szólok, hogyha szokásodhoz híven ezt a játékot is ki akarod maxolni meg ki akarod platinázni, akkor ahhoz a HowLongToBeat.com nevű, játékok végigjátszási idejének statisztikáival foglalkozó weboldal információi szerint 192 órát minimum belefektetned a játékba, ami elég durva! Szóval, ha majd folytatod a Witchert, erre azért legyél felkészülve. Én mindenesetre nagyon élveztem a játékot, és bár én szinte biztosan nem fogom 100%-ra végigtolni meg a platinára sem hajtok, azt még bőven el tudom képzelni, hogy néha-néha visszaugrok majd Geralt világába pár szörnyirtós vagy egyéb feladattal szolgáló küldetésre.NikitaDragovich írta: ↑2018. 08. 03. 00:28Hát, valószínűleg egy darabig még én sem veszem elő a Witcher 3-at, mert októberben fog megjelenni az RDR 2, és akkor azzal kell majd nyomatnom. Most nyáron meg szeptemberben a GTA Online-t nyomatom, utána az RDR 2-t fogom. Bár szerintem az RDR 2 megjelenéséig nem fogok tudni teljesen mindent megcsinálni/befejezni a GTA Online-ban, de amit tudok, megcsinálok addig is.