Sőt én vagyok a megtestesül gonoszság!Dave írta:Veled egy baj van, TE EGY NEGATÍV EMBER VAGY!!!
blablablaDave írta:Ezt a történetet lehet bénának találod, de te nem tudod milyen nehéz egy ilyet összehozni, én segítettem 1-2 rész erejéig Stan-nek az írásban, és hiddel nem könnyű. Nem tudod Stan miken ment át az írás alatt, egy történetbe érzelmeket kell rakni, amit Stan kiválóan csinál/t.
Komolyan ezzel a nem tudsz jobbat dumával jössz?Dave írta:Úgyhogy amíg nem tudsz jobbat felmutatni, addig nem lehet egy rossz szavad se az írására!
Mondom én vagyok a gonoszság. Olyanok között nőttem felDave írta:Jó szerinted béna, neked minden béna amit csinál bárki is, kíváncsi lennék, hogy milyen életed lehet, hogy milyen közösségben neveltek fel.
Neked egyáltalán van vmi az életedben ami tetszik ? Kétlem.Cseszneki írta:Mondom én vagyok a gonoszság. Olyanok között nőttem felDave írta:Jó szerinted béna, neked minden béna amit csinál bárki is, kíváncsi lennék, hogy milyen életed lehet, hogy milyen közösségben neveltek fel.
A béna az pedig béna. Nem mondhatom rá, hogy jó
Kösz!VoorstedelijkeViking írta:Király profilkép!
Hogyne lenne, de ez egy béna sztori. 0 írói stílus, béna történetNeked egyáltalán van vmi az életedben ami tetszik ? Kétlem.
Ez csak természetes, hogy kiállunk melletted! Hiszen, jó barát vagy!Stan98 írta:Egyébként MOB,Noxius,TheGTAKING és Dave köszi hogy kiálltok mellettem:)
Dave és TheGTAKING: nektek rettentően hálás vagyok a sztoriban tett munkáitokért. Most ehhez a pár részhez nem szeretnék segédet,de a legutolsó epizódnál szívesen fogadnék tőletek bármilyen ötletet,mert ti vagytok a legjobb írótársak és internetes barátok:D
Amúgy szerintem pénteken jön az új rész!