Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVRed Dead Redemption - Ismertető

Módosítva: 2013. 05. 16. 18:14  |  Szerző: Ben Dover
Borítókép Fontosabb adatok
Név: Red Dead Redemption
Fejlesztő: Rockstar San Diego
Rockstar North
Kiadó: Rockstar Games
Terjesztő: Take-Two Interactive
Hivatalos oldal: Kattints ide!
Játékmódok: Single Player
Multiplayer
Platform: Xbox 360
PlayStation 3
Megjelenési dátum:  2010. május 18.
  2010. május 21.
 2010. október 7. 
Besorolás: ESRB: M
PEGI: 18 

A Red Dead Redemption egy 2010-es akció-kalandjáték, melyet a Rockstar San Diego fejlesztett, a Rockstar Games kiadásában. A játék 2010. május 10-én jelent meg PlayStation 3, illetve Xbox 360 konzolokra, és elméleti folytatása a 2004-ben megjelent Red Dead Revolvernek.

A sztori

A történet 1911-ben játszódik, az amerikai vadnyugat urbanizációs folyamatának kellős közepén és egy volt törvényen kívüli, John Marston életét követi nyomon, kinek feleségét és fiát a kormány fogolyként tartja, amíg teljesíti fejvadászként kiszabott kötelességeit. Más lehetőség hiányában, Marston elindul felkeresni három ex-bűntársát, így igazságot szolgáltatva, és visszaszerezve hőn szeretett családját.

 GTA GTA

Értékelések és kiegészítő tartalmak

Megjelenésekor a játék szembesült az általános értékelésekkel, melyek igen csak jó fényben tüntették fel. Átlagosan 95/100-as, 94%-os, illetve 9,3/10-es értékelést kapott, olyan oldalaktól, mint a Metacritic, a GemRankings, vagy a GameStats, ezáltal minden idők egyik legmagasabb értékelését bezsebelő játékává vált, és ha mindez nem lenne elég, számos év játéka címet is elnyert. Az előzetes beszámolók egekbe magasztalták a szoftver olyan elemeit, mint a grafikai megjelenés, zenei betét, szinkronszínészek teljesítménye, a nyílt világú játékmenet, illetve a történet.

 GTA GTA

2012 februárjáig, a Red Dead franchise több mint 13 millió példányban kelt el. Az IGN is magas értékeléssel áldotta, így harmadikként került fel az oldal jelenlegi generációs játékokról készített listájára.

 GTA GTA

Megjelenése után számos kiegészítő, letölthető tartalom (DLC) került kiadásra. Ilyen például a Red Dead Redemption: Undead Nightmare is, melyben John Marston feladata egy az emberek zombivá válásáért felelős vírus ellenszerének felkutatása. 2011 októberében megjelent a játék „Game of The Year” verziója, mely az összes kiegészítő tartalmat magába foglalta.

 GTA GTA

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Red Dead Redemption
Ki van itt?
Jelenleg 30 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak