Bence (Visali) írta: ↑2024. 02. 14. 01:20
Ez valóban egy Konzolvilág exkluzív kiadás volt PS4-re és Xbox One-ra, viszont újonnan szerintem biztosan nem találsz már, mert a Criminal Mastermind Pack azóta értelmét vesztette az újabb frissítésekkel.
Szerintem a legjobb ha simán használt GTA V-öt keresel, mert a digitális tartalmak nélkül valszeg úgy hirdetik. Hardverapró, apród, FB Marketplace is jó lehet.
Vagy a Konzolvilág használt játékokkal is kereskedik, ha rákérdezel, hogy van-e esetleg köztük olyan borítós, biztosan szívesen válaszolnak
Szia!
Nem is számít, hogy új legyen, használt is bőven megteszi, tényleg csak a borító, ami így utólag megtetszett, nem érdekel a Criminal pack belőle, de azért legyen meg minden papír a tokban. Mondhatnád, hogy nyomtassak magamnak egy borítót, de meglepő módon még szkennelt EU angol borítót sem találok. Meg az nem is lenne az igazi.
Konzolvilágnál már tettem egy kört, mondjuk nem a használt termékekre kérdeztem rá, csak úgy általában a POE kiadásra. Aki válaszolt mailben, azt sem tudta igazából miről van szó. Nem hiszem, hogy van nekik használtan, akkor az a weboldalon is fenn lenne.
Tudom, régen volt, de nem emlékszel rá, hogy a borítón kívül teljesen ugyanúgy nézett ki a játék, mint a standard változat. Ugyanaz a lemez nyomat, kézikönyv, térkép? Esetleg Konzolvilág nem mondta anno, hogy mekkora szállítmány érkezett hozzájuk?
Szerk: Ja és persze kérdésem még, hogy angol volt a borító, vagy magyar, vagy más nyelvű?
Köszönöm