Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megjelent a Grand Theft Auto V Premium Online Edition!

Új kiadásban jelent meg a Grand Theft Auto V PlayStation 4 és Xbox One konzolokra, mely a sztori módon és a többjátékos módon túl remek kezdő alapot is biztosít az újonnan csatlakozó játékosoknak.

A GTA V Premium Online Edition egyfajta összegző GOTY-, Complete Edition-szerű kiadás, mely vélhetően tartalmazza az összes eddig megjelent GTA Online kiegészítőt is, így az új belépők megspórolhatják azok letöltését, valamint a csomag tartalmazza a Criminal Enterprise Starter Pack-et is.

A Grand Theft Auto V: Premium Online Edition doboza

Utóbbi egy olyan pakk, ami válogatott ingatlanokat, járműveket, fegyvereket, tetoválásokat és $1.000.000 kezdő tőkét biztosít a GTA Online karakterünknek, hogy könnyebb legyen felzárkózni a már évek óta játszó játékosokhoz. A következőket tartalmazza:

Ingatlanok:

  • Maze Bank West Executive Office
  • Paleto Forest Gunrunning Bunker 
  • Senora Desert Counterfeit Cash Factory
  • Great Chaparral Biker Clubhouse 
  • 1561 San Vitas Street Apartment
  • 1337 Exceptionalists Way 10 férőhelyes garázs

Fegyverek, ruhák és tetoválások:

  • Compact Grenade Launcher
  • Marksman Rifle
  • Compact Rife
  • Kaszkadőr- és import/export ruhák, motoros ruhák és kiegészítők
Járművek:
  • Dune FAV 
  • Maibatsu Frogger
  • Enus Windsor
  • Obey Omnis
  • Coquette Classic
  • Turismo R
  • Pegassi Vortex
  • Huntley S
  • Western Zombie Chopper
  • Banshee

A GTA V Premium Online Edition csak néhány kiemelt boltban kapható, Magyarországon exkluzívan a Konzolvilágnál lehet megvásárolni 21.999 Ft-ért. A dobozban megtalálható a játék térképe is.

2018.04.20 12:04  ▪ Forrás: Konzolvilág  ▪ Írta: Visali

totyak
Offline
2018. 04. 20. 18:41
Erre a kiadásra aztán nagyon nem volt szükség, főleg nem ilyen áron. Azt remélem, hogy ez a Rockstar utolsó nagy rohama, mielőtt elengedi a GTA V kezét és a RDR2-re koncentrál. Utána meg jöhet végre egy új GTA.

Bence (Visali)
Offline
2018. 04. 20. 20:03
totyak: Igazából nem olyan felesleges, ez is egy "GOTY", csak épp a GTA Online "DLC-ket" tartalmazza. Azért egy új játékosnak előny, hogy nem kell mindet letöltögetni, illetve maga a pakk mégis olcsóbb, mintha valaki egy Criminal Enterprise Starter Pack mennyiségű shark cardot vásárolna, vagy külön magát a csomagot.

Én igazából abban bízom, hogy ez egyben egy törésvonalat is jelent, és innentől kezdve már takaréklángra kapcsolják az Online-t, hogy valami újra koncentráljanak. Majd kiderül.

totyak
Offline
2018. 04. 21. 19:28
Bence (Visali): A Goty kiadásokban az a trükk, hogy ott fizetős DLC-ket csomagolnak a játék mellé, ezek meg ingyenesek. Ráadásul simán ki lehet várni, hogy letöltse a rendszer. PC-n néha vacakol, nem tudom konzolon milyen, de csak emiatt egy új kiadás, szerintem vicc. Az meg, hogy egy feltápolt karakterrel induljak neki a játéknak, nem kihívás. Nem mellesleg 10 millió dollárt nem olyan nagy kaland összeszedni. Még mindig sokan csinálják a Heistokat, azokkal gyerekjáték. Nagyon szerettem ezt a részt is, de már nagyon várom, hogy elengedjék. Egyetlen dolog, ami érdekel ebből az új kiadásból, az a térkép. Hogy vajon ugyanaz-e, mint a normál kiadásban, vagy valami más fajta.

PSP
Offline
2018. 04. 21. 22:22
totyak: Nem 10, hanem 1 millio dollar fog jarni, szerintem nem mindegy. 10 misit marhara nem egyszeru osszeszedni, regebben gyerekjatek volt, mostmar 1 millioba is kemeny orakat kell beleolni.

Tobb ismerosomnek is problema volt hogyha most veszik meg a jatekot, akkor mi lesz veluk az onlineban... ugyhogy igen is meglesz a celkozonsege ennek a verzionak. Hiaba indul autokkal es fegyverekkel/penzzel, attol meg lvl1 lesz, sok plusz lehetoseg nelkul. Lesz benne kihivas ezekutan is.

totyak
Offline
2018. 04. 22. 10:24
PSP: A felsorolt épületekkel, fegyverekkel, járművekkel az egész pont 10 milliót ér, írja a Rockstar oldala.

Bence (Visali)
Offline
2018. 04. 23. 11:30
totyak: A Criminal Enterprise Starter Pack fizetős. A térkép ugyanaz.

totyak
Offline
2018. 04. 23. 17:20
Bence (Visali): Tudom, hogy az fizetős, de miért írod ezt nekem? Az nem DLC, csak egy megvásárolható kezdőpakk. És azt honnan tudod, hogy a térkép ugyanaz? Még nincs semmi kép róla a neten, unboxing videót meg egyet találtam, ahol alig látszik a térkép.

Bence (Visali)
Offline
2018. 04. 23. 20:30
totyak: Épp ez a lényeg, hogy a starter pack miatt fizetsz többet, ez egy opció, aki nem szeretné, az továbbra is megvásárolhatja az alapjátékot. A térképet onnan tudom, hogy volt alkalmam látni egy tok tartalmát.

totyak
Offline
2018. 04. 23. 20:35
Bence (Visali): Éppen ezért felesleges ez a kiadás szerintem, mert külön is megveheted hozzá a 10 milliós pakkot. Mondjuk az tény, hogy úgy drágább. Ha nem variáltak semmit a térképen, akkor meg főleg nem érdekel.

Rockstar69
Offline
2018. 04. 23. 22:47
Semmi baj nincs ezzel a kiadással. Az új játékosoknak elég jól jön.

dani.szentgali
Offline
2018. 04. 27. 20:41
Rockstar69: Szerintem sincs gond ezzel, egyetértek. Legalább ha valaki újonc, és kifejezetten a GTA Online miatt veszi meg a játékot, így legalább nem indul majd a nulláról a sok kőgazdag veterán játékossal szemben. Szóval jó ez a kiadás, bár az árat túlzónak érzem egy lassan ötéves játékért.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink