akmo írta: ↑2018. 10. 14. 18:06
Háát köszönöm, és arrol nekem fogalmam sincs, hogy on-line lennék.
A GTA-t két DVD-röl teleoitettem, be kell rakni mikor inditom, de azt nem tudom hogyan ellenörzöm, hogy On-line modban, vagyok -e.
Egyébként elképzelhetö, mert egyszer egy kamionnal menekültem
-vagy csak szerencsétlenkedtem- , és egy piros pont kergetett, az nem rendör volt!
hogyan tudom ezt ellenörizni, és esetleg kilépni az On-Line modbol.
Ha kilépek a mentések elvesznek?
Köszönettel: Ákos
Játékban: M A T E
Ezek szerint valóban nem Online módban vagy. Az a piros pont, aki kergetett, valóban nem rendőr volt, hanem vagy egy gengszter, vagy csak egy agresszív kamionsofőr. Ha a játékban autóval vagy más járművel beleütközöl egy másik járműbe, akkor nem mindegyik NPC (nem játszható karakter, sima emberke, aki vagy gyalogol vagy kocsit vezet) hagyja annyiban a dolgot, hanem sokan agresszióval reagálnak az agresszióra, és elkezdenek üldözni a kocsijukkal, te is valószínűleg egy ilyen NPC-be botlottál.
Azt, hogy Online módban vagy, egyébként pofonegyszerű ellenőrizni: a játék három főkarakterének/főhősének valamelyikét irányítod (Franklin, Michael vagy Trevor), vagy egy általad létrehozott karaktert? Ha utóbbi, akkor vagy csak Online módban, viszont ha előbbi, akkor sztorimódban vagy, ami egyébként elég valószínű az alapján, amit leírtál.
Telefonon amúgy az előző generációs konzolokon, tehát Xbox360-on és PS3-mon a telefonba beírós kódolás emlékeim szerint egyáltalán nem is lehetséges, tehát csak a GTA San Andreas-féle "összevissza nyomkodom játék közben a gombokat és bejön a kód" című beírogatós kódolást lehet alkalmazni. Szóval sajnos nem tudom, mi lehet a baj, mert az alapján, amit elmondtál, nem hiszem, hogy Online módban lennél. Szerintem próbálgasd beírni a kódokat és figyeld a képernyő jobb(?) felső sarkát, és ha kiírja, hogy "Cheat activated", akkor sikerült megcsinálni a csalást.