Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA Online - Alapok

Mikor elsőnek lépünk be a GTA Online világába, egy kissé zűrzavarosnak tűnhet az egész rendszer, ami hamar a kedvünket szegheti. Eleinte nehéz is kiigazodni, nem tudjuk mi mit jelent, melyik job micsoda, és így tovább, pár hét alatt azonban könnyen bele lehet rázódni a GTA V multiplayer módjába. Hogy ezt még jobban megkönnyítsük, a továbbiakban összefoglaltuk azokat a dolgokat, amiket egy kezdő játékos jó, ha tud.

Karakterek készítése és testreszabása

Mielőtt elsőnek beléphetnénk a GTA Online-ba, létre kell hozni saját karakterünket. Ehhez egy - az előző részhez képest sokkal részletesebb - karakterkészítő lesz segítségünkre.

A prevgen konzolokra (PS3, Xbox 360) megjelent verzióban, anyai és apai ágon kell meghatározni a szüleink felmenőinek kinézetét, ezáltal kialakítva a szüleink arcberendezését, ami végül a mi karakterünk arcvonásait is meghatározza. Belehet állítani azt is, hogy kitől örököljünk több gént, melyik felmenőnknek milyen bőrszíne legyen, és természetesen a nemet is lehet változtatni. Ezen kívül be kell osztani, hogy egy nap mennyit sportolunk, mennyi időt töltünk legális vagy illegális munkával és így tovább. Ez leginkább már csak, a karakterünk kezdeti statisztikáját (állóképesség, izomzat, stb.), határozza meg. A legalsó menüben, a hajat, hajszínt, arcszőrzetet, sminket (női karaktereknél), szemüveget és fejfedőket választhatunk, valamint itt van lehetőségünk beállítani a karakterünk életkorát, ami 21 évtől 40 évig terjedhet.

GTA GTA GTA

Az új generációs GTA V-ben (PS4, Xbox One, PC), tovább fejlesztették ezt a rendszert a fejlesztők. Innen már kikerültek a nagyszülők, így gyorsabban tudunk egy alap kinézetet választani, ellenben többet szöszölhetünk a karakter arcával, például annak szemöldökét, orrát és ajkait is testreszabhatjuk

GTA GTA GTA

Miután elkészült a karakterünk, csak egyszer kínálja fel a lehetőséget a játék, hogy módosítsuk azt. Ezután nem változtathatunk a külsőnkön, legalábbis a karakterszerkesztő segítségével nem. De ezután is számos lehetőség van arra, hogy ízlés szerint alakítsuk ki a megjelenésünket.

A ruhaboltokban több száz ruha közül választhatunk. Vásárolhatunk még napszemüvegeket, karórákat, nyakláncokat, fülbevalókat, sálakat, nyakkendőket és még sok más kiegészítőt is. A egyjátékos móddal ellentétben, itt mindegyik boltban ugyan azt kapjuk, tehát nincs különbség a választékban, például a Binco és Suburban között. Ezen kívül készíttethetünk tetoválásokat, valamint elmehetünk fodrászhoz, ahol rengeteg hajstílus, arcszőrzet, arcfestés és smink közül választhatunk.

Végső soron leginkább az fogja meghatározni karakterünk külsejét, hogy milyen ruhadarabokat és kiegészítőket válogatunk össze, és hogy milyen hajstílust választunk.

GTA GTA GTA

Első lépések

Ha megvagyunk a karakterünk elkészítésével, végig kell csinálnunk egy tutoriált. Először egy versenyt kell megnyerünk, ezután egy küldetést kell teljesítenünk. Ha ezeket megcsináljuk, egy publikus szerverre kerülünk Freemodeban, de még ezután se kapunk teljesen szabad kezet.

Miután Lamar megszól minket az első tutorial küldetés végén az öltözködésünk miatt, először is egy ruhaboltba kell ellátogatnunk, ahol vásárolnunk kell néhány új göncöt. Ha ezzel megvagyunk, Lamar megkér minket, hogy raboljunk ki egy boltot. 

Ezután szükségünk lesz egy autóra, amihez kétféleképpen juthatunk. Vásárolhatunk a játék beépített böngészőjében, vagy lophatunk egyet az utcáról. Utóbbi esetben el kell vinnünk a kiszemelt járművet a szerelőműhelybe, ahol tennünk kell rá egy "Trackert" (ha már van saját garázsunk, és behajtunk vele  oda, akkor is kapunk). Ez arra jó, hogy ha elhagyjuk az autónkat, a térképen megjelenik egy ikon, hogy mindig tudjuk, hol van, valamint a szerelőtől is ennek a segítségével tudjuk lehívni.

Ezen kívül kötni kell rá biztosítást, ami nagyon fontos, mert ha megsemmisül a járművünk, a Mors Mutal Insurance-t felhívva, visszakapjuk azt. Ez pénzbe kerül, ami az autó értékétől függően pár száz dollártól, több ezer dollárig is terjedhet. Azonban, ha más teszi tönkre szertett kocsinkat, nem nekünk kell fizetni ezt a költséget, hanem annak a játékosnak, aki tönkretette.

A tutoriálban még csak az utcáról van lehetőségünk autót lopni, amit kötelezően el kell vinni a szerelőműhelybe, hogy trackert és biztosítást rakjunk rá, valamint új festést is választani kell rá. Ezek ilyenkor még ingyenesek, valamint a különböző kiegészítőkért sem kell fizetni, bár ilyenkor még kevés dolog elérhető, az alacsony szintünknek köszönhetően.

Ha ezzel megvagyunk már csak egy Last Team Standing-et kell teljesítenünk, ami után már tényleg szabadon mozoghatunk a GTA Online-ban is. 

Ezután a legfontosabb dolog, hogy felfrissítsük a fegyvertárunkat, amennyire van rá lehetőségünk, és elkezdjünk összegyűjteni egy high-end apartmanra, amire szükségünk lesz, ha leaderként akarjuk teljesíteni a Heistokat.

GTA GTA GTA

Az Interaction Menü használata

Az Interaction Menü egy nagyon hasznos funkció melynek köszönhetően a legfontosabb dolgok néhány gombnyomásra elérhetők. Ezt konzolokon a Select gomb hosszantartó nyomásával, PC-n pedig az M betűvel tudjuk előhívni.

Menüpontok: 

  • Invite to Apartment: Ezzel tudjuk a szerveren lévő játékosokat meghívni a saját ingatlanunkba.
  • Quick GPS: Itt tudunk kijelölni úti célokat, anélkül, hogy megnyitnánk a térképet. Freemodeban a legszükségesebb helyeket tudjuk kiválasztani, ilyen például a fegyverbolt, a ruhabolt vagy a szerelőműhely, valamint ha megjelenik valamilyen feladat (High Priority Vehicle, Kill Target, stb) ezeket is ki tudjuk jelölni. Jobok alatt is nagyon hasznos, ugyanis vannak esetek, amikor nem jelöli ki az útvonalat a játék egy adott célhoz, viszont a Quick GPS-be be van táplálva.
  • Invertory: 
    • Cash: Itt a feladatok után szerzett pénzt tudjuk megosztani a szerveren lévő többi játékossal.
    • Accessories: Ez is egy nagyon hasznos menüpont. Itt tudjuk kiválasztani a különböző kiegészítőket, mint például a napszemüvegek, sapkák vagy maszkok, valamint a Heist frissítés óta, már komplett outfiteket is tudunk tárolni itt, így ruhát is van lehetőségünk váltani, nem kell mindig a boltba vagy haza menni, ha át akarunk öltözni.
    • Body Armor: Ebben a menüben az eltárolt páncélmellényeket tudjuk felhasználni, illetve meg is jeleníthetjük magunkon a különböző típusokat, még akkor is, ha nincs nálunk egy sem.
    • Parachute: Itt állíthatjuk be az ejtőernyőnk kinézetét, a füst színét, valamint csakúgy, mint a páncélmellény esetében, itt is lehetőségünk van megjeleníteni magunkon az ejtőernyőt.
    • Snacks: Ennek a menüpontnak a segítségével tudjuk felhasználni a boltban vásárolt termékeket. Ha fogytán van az életünk, nagyon hasznos tud lenni, ugyanis a snackek és üdítők segítségével fel tudjuk azt tölteni. Ilyenkor érdemes fedezékbe vonulni, mert nem játszódik le az animáció, hanem egyből feltölti az életünket. Ha hosszan nyomjuk le a gombot, tovább tart az animáció.
    • Fireworks: Itt tudjuk felhasználni a tűzijátékokat. Mivel ezek megszerzésére, csak a Függetlenség napi frissítés ideje alatt volt lehetőség, egyelőre nem sok értelme van.
  • Daliy Objectives: Itt tudjuk megtekinteni a napi feladatok listáját.
  • Impromtu Race: Ennek a segítségével tudunk versenyeket indítani Freemodeban.
  • Action: Itt tudjuk kiválasztani a különböző animációkat, amiket konzolokon a két kar egyszerre történő hosszan tartó nyomásával folyamatosan tudunk aktiválni, kétszeri gyors lenyomással pedig a jobok végén látható animációt játssza le. Ezt autóban és gyalog külön tudjuk állítani. PC-n a Caps Lock-al tudjuk aktiválni.
  • Player Mood: Itt tudjuk változtatni a karakterünk arckifejezését.
  • Walk Style: Ez csak PS4-en Xbox Oneon és PC-n érhető el. Itt a járási stílust tudjuk változtatni.
  • Enable/Disable Passive Mode: Ezzel tudjuk be illetve kikapcsolni a passzív módot.
  • Highlight Player: Itt a szerveren tartózkodó játékosokat tudjuk megjelölni. Ilyenkor az őket jelző ikon elkezd villogni a radaron.
  • Request Personal Vehicle: Ennek a segítségével a legutóbb használt járművünket tudjuk lehívni.
  • Empty Personal Vehicle: Ha olyasvalaki ül be mellénk az autóba, akit nem szívesen látunk ott, ezzel tudjuk kiszállítani.
  • Vehicle Access: Itt tudjuk beállítani, hogy ki milyen módon használhatja a személyes járművünket.
  • Chat: Itt választhatjuk ki, hogy kit akarunk hallani voice chaten keresztül.
  • Spawn Location: Ezzel tudjuk beállítani, hogy mikor belépünk a GTA Onlineba, hol kezdjük el a játékot.
  • Player Targeting Priority: Ha auto-aim-ot használunk, itt tudjuk beállítani, hogy kit fogjon be a játék, ha célzunk. Érdemes a strangerst vagy az attackerst választani, így nem tudjuk lelőni a barátainkat.
  • One on One DM Time: Itt a Freemodeban elérhető One on One Deathmach időtartamát tudjuk beállítani.
  • Kill Yourself: Ennek a segítségével tudjuk megölni magunkat, ha szorult helyzetbe kerülünk. Alap esetben ingyenes, ha készpénz van nálunk 500 dollárba kerül. Ha fedezékben vagyunk, nem elérhető.

GTA GTA GTA

Jobok indítása és szerver típusok

A GTA Onlineban sokféle módon indíthatunk jobokat. A legáltalánosabb a telefonból való indítás. A Job List-en belül elfogadhatjuk a más játékosok (nem csak a barátaink) által küldött meghívókat. A Quick Job opcióval, más játékoshoz csatlakozhatunk a nekünk tetsző játékmódban az úgynevezett On Call segítségével. Az On Call annyit jelent, hogy a játék nem dob be egyből a lobby menübe, hanem tovább barangolhatunk Freemodeban, amíg a host el nem indítja a jobot. Ilyenkor a jobb alsó sarokban megjelenik a pálya neve és az, hogy hány játékos csatlakozott a szobába. Ha épp a szerveren tartózkodnak a barátaink is, őket is meghívhatjuk a On Call segítségével, ilyenkor a With Friends opciót kell választani.

Ezenkívül lehetőségünk van a Triggerek használatával is belépni egy játékba. Ezek a pályán elhelyezett kék sugarú körök, amibe besétálva elkezdhetjük az adott jobot. Ezek a térképen is jelölve vannak, ahol szintén csatlakozhatunk a feladatokhoz, így nem kell elmenni a Trigger helyéhez. Viszont a különböző tevékenységeket, mint például a golf vagy a tenisz, csak a Triggerbe besétálva kezdhetjük el.

A legprecízebben a menüből indíthatunk "munkákat". A Jobs menüpont alatt található Quick Job ugyanaz, mint amit a telefonunkban is megtalálunk, tehát itt is csak a játékmódot választhatjuk ki. A Play Job segítségével viszont válogathatunk a pályák között is, nem csak a játékmódot állíthatjuk be.

GTA GTA GTA

A egyjátékos mód menüjéből 6 féleképpen csatlakozhatunk a GTA Onlineba:

  • Go: Ez ugyan az jelenti, mintha a karakterválasztó segítségével indítanánk el a többjátékos módot, tehát egy publikus szerverre dob be a játék.
  • Invite Only Session: Ha ezt választjuk, egyedül leszünk a szerveren és csak a meghívóval rendelkező játékosok csatlakozhatnak hozzánk. Még a barátaink se léphetnek be hozzánk a Friends menüpont alatt, ilyenkor azt jelzi nekik a játék, hogy az egyjátékos móddal játszunk.
  • Crew Session: Ide csak crew-ok csatlakozhatnak. Indítás előtt beállíthatjuk, hogy hány crew-ból képviseltethetik magukat játékosok.
  • Closed Crew Session: Itt kizárólag a velünk egy csapatban játszó játékosok csatlakozhatnak hozzánk, tehát idegenek vagy a barátaink például nem.
  • Closed Friend Session: Ha ezt választjuk, csak a barátaink léphetnek be hozzánk.
  • Solo Session: Itt senki sem léphet be hozzánk még meghívóval sem. Ha ezt a szerver típust választjuk, csak olyan jobokat indíthatunk, amiket egyedül is lehet játszani, mert még a lobby menüben sem hívhatunk meg senkit.

Barátainkhoz a Friends menüpontnál tudunk csatlakozni, vagy az Online --> Join Friends segítségével, ilyenkor viszont véletlenszerűen dob be valamelyik ismerősünkhöz, aki épp játszik. A Join Crews opcióval, véletlenszerűen csatlakozhatunk valamelyik csapattársunkhoz.

Az Online --> Options menüpontnál a "Remain Host after Next Job Vote Screen" segítségével be tudjuk állítani, hogy a szavazó képernyő után is mi maradjunk a szerver tulajdonosai, így ha egyedül vagy barátainkkal akarunk játszani, nem kell a miatt aggódni, hogy más játékosokhoz tölt be a játék a szavazó képernyő után. Sajnos ha Random jobot választunk a szavazó képernyőn, ezt nem veszi figyelembe a játék.  A Matchmaking-et Closed-ra állítva, meg tudjuk akadályozni, hogy a lobby menüben más játékosok csatlakozzanak hozzánk. Ezt a lobby menüben is tudjuk szabályozni, viszont ha itt állítjuk be ez lesz az alapértelmezett. 

GTA GTA GTA

Fejlődés és pénzszerzés

Fejlődni is pénzt szerezni a legkönnyebben, legnehezebb fokozaton játszott missziókkal lehet. Ha összeáll egy jó csapat és egymás után pörgetitek a küldetéseket, néhány óra alatt össz lehet szedni párszáz ezer dollárt, és jó néhány szintet lehet lépni. Emellett érdemes megcsinálni a Heistokat is, de gyakran küldenek meghívót, ha Freemodeban vagyunk, ha szerencsénk van közvetlenül a fináléba csatlakozhatunk be, így hamar sok pénzre tehetünk szert.

Mikor belépünk a szerverre, az első dolgunk legyen, hogy keresünk egy értékes autót és eladjuk azt a szerelőműhelyben. Erre minden játékbeli nap egyszer van lehetőségünk. Leginkább az európai autókat érdemes vadászni, egy Oracle XS-ért például 8200 dollárt kapunk, ha sérülés nélkül szállítjuk le. Ha összetörjük az eladásra szánt járművet, nem érdemes megjavíttatni, mert pontosan annyit von le az árából, amennyibe a javítás kerülne.

Ezenkívül érdemes elvégezni Freemodeban is a feladatokat, néhánnyal nagyon jól lehet keresni. A helikopterek és repülők leszedéséért például egyre nagyobb pénzjutalom jár, amit akár 30 000 dollárra is feltornázhatunk.

A Daily Objectives-okat is érdemes teljesíteni, főleg, ha mindennap lehetőségünk van játszani. A bónuszokat is beleszámolva fejlődni és pénzt szerezni is könnyen lehet a napi feladatok elvégzésével.

Ha nincs időnk, vagy lusták vagyunk pénzt szerezni, vásárolhatunk in-game pénzt is a Rockstar Games-től, vagy ha nagyon noobok vagyunk, a hekkerektől is kunyerálhatunk pénzt és szinteket, ami viszont nem túl erkölcsös.

Sokat spórolhatunk, ha van Social Club profilunk. A lifeinvader.com-on számos játékbeli cég oldalát "stalkolhatjuk", ezzel komoly kedvezményekhez juthatunk. Például a legtöbb oldalon, ahol járműveket vásárolhatunk, 10 százalék kedvezmény jár az első vásárlásból. Ezeket érdemes minél nagyobb értékű vétel esetén felhasználni.

GTA GTA GTA

Kapcsolatok szolgáltatásai

A telefonunkban jó néhány kapcsolatot találunk, akiktől számos szolgáltatást igényelhetünk. Néhánytól csak missziókat kérhetünk, de vannak, akik extra szolgáltatásokat is nyújtanak. A továbbiakban készítettünk egy listát, amiből megtudhatjátok, hogy kit miért érdemes hívni. A felsorolásban, csak azok szerepelnek, akiktől valamilyen pluszszolgáltatás is igényelhető a job kérésen kívül. Ezek feloldáshoz el kell érni bizonyos szinteket, amit egy számmal jelöltünk a szolgáltatások neve mellett.

Kapcsolatok:

  • Brucie:
    • Bullshark Testosterone [17] (500$): Egy percig aktív, ilyenkor dupla sebzést adsz, és fele annyi sérülést kapsz.
  • Downtown Cab Co.:
    • A 323-555-5555-ös telefonszám felhívása után kerül a telefonkönyvünkbe. Tőlük lehet taxit rendelni, de csak akkor veszik fel a telefont, ha készpénz is van nálunk. Az utat természetesen nem lehet átugrani, így leginkább azért hasznos, mert így tudunk taxit szerezni a GTA Onlineban, mivel itt nem jelenik meg a forgalomban.
  • Emergency Services:
    • A 911 hívása után kerül be a kapcsolataink közé. Tőlük értelemszerűen tűzoltót, mentőt és rendőrt tudunk kérni.
  • Lamar:
    • Call Mugger [50] (1000$): Ezt az opciót választva a szerveren tartózkodó egyik játékosra tudunk tolvajt küldeni. Ilyenkor a játékosnál lévő készpénzből vesz el maximum 10 000 dollárt, amit aztán a tolvaj megölésével tudunk megszerezni.
  • Lester:
    • Set Bounty [10]: Vérdíj helyezése másik játékosra, 1000-9000 dollárig. (Plusz 1000 dollárt kell fizetni, tehát egy 1000 dolláros bounty esetén 2000 dollárt kér Lester.)
    • Remove Wanted Level [21]: Körözés eltüntetése. Csillagonként 200 dollárba kerül.
    • Off the Radar [40] (500$): Egy percre láthatatlanná válunk minden játékos számára a térképen és a radaron.
    • Reveal Players [40] (500$): Jobok alatt elérhető, ilyenkor minden játékost kijelez egy percre a radaron.
    • Request Job [0]: Ha ezt választjuk, véletlenszerűen küld egy meghívót valamelyik küldetésére.
    • Replay Heist [15]: Heist újra játszása.
    • Cancel Heist [15]: Itt tudunk lemondani egy Heistot, ha azt elkezdtük leaderként. Ilyenkor nem kapjuk vissza a felkészülési pénzt.
    • Locate a Boat [0] (400$): Megjelenik a térképen egy hajó, amit fél napig használhatunk. Ezt egy kék ponttal jelöli a térkép, ha elhagyjuk azt.
    • Locate a Helicopter [35] (700$): Megjelenik a térképen egy helikopter, amit fél napig használhatunk. Ezt egy kék ponttal jelöli a térkép, ha elhagyjuk azt.
    • Locate a Car [15] (100$): Megjelenik a térképen egy jármű (autó, motor, teherautó), amit fél napig használhatunk. Ezt egy kék ponttal jelöli a térkép, ha elhagyjuk azt.
    • Locate a Plane [45] (1000$): Megjelenik a térképen egy repülő, amit fél napig használhatunk. Ezt egy kék ponttal jelöli a térkép, ha elhagyjuk azt.
    • Cops Turn Blind Eye [12] (5000$): 3 percig szemet hunynak a zsaruk minden felett, amit csinálunk, tehát nem kaphatunk körözést.
  • Mechanic:
    • Tőle tudjuk lehívni bármelyik személyes járművünket.
  • Merryweather:
    • Ammo Drop [12] (1000$): Ha ezt választjuk, a közelünkbe ledob egy repülő egy kis lőszerutánpótlást.
    • Backup Helicopter [20] (5000$): Ha ezt választjuk, megjelenik a közelünkben egy Buzzard, ami a légi támogatást ad. Ilyenkor a közelünkbe a radaron piros ikonnal megjelenő ellenfeleket lövi. Nem túl hasznos.
    • Boat Pickup [25] (250$): Ha vízben vagyunk, értünk jön egy Dinghy, ami elvisz minket a térképen megjelölt pontra.
    • Helicopter Pickup [30] (1000$): Ezt választva a közelünkbe landol egy Maverick, ami elvisz minket a térképen megjelölt pontra.
    • Call Mercenaries [35] (7500$): A kiválasztott játékost addig támadják a Merryweather zsoldosai, amíg meg nem ölik. Sikertelen akció esetén visszakapjuk a pénzt.
    • Airstrike [50] (8000$): Ha ezt választjuk kapunk egy jelző fáklyát, amivel ki tudunk jelölni egy pontot, ahova egy vadászgéptől kérhetünk támogatást.
  • Mors Mutal Insurance: 
    • Ha megsemmisül valamelyik személyes járművünk, tőlük tudjuk lekérni azt.

GTA GTA GTA

Online túlélési tippek

A GTA Online-ban állandóan veszélyek leselkednek ránk főleg, a többi játékosnak köszönhetően. Ha összetalálkozunk valakivel, az jó eséllyel le fog lőni minket. A Rockstar erre kidolgozott egy rendszert, melynek az a lényege, hogy minél többet randalírozik valaki, annál pirosabb az őt jelző ikon a radaron. Sajnos ez sem tökéletes, mivel minden piros volt egyszer fehér (és lehet is), tehát valamikor el kell kezdeni az öldöklést. A lényeg, hogy soha nem bízhatunk meg senkiben.

Mikor kilépünk a házunkból az utcára, mindig válasszuk ki a legerősebb fegyverünket kategóriánként, hogy ne vészhelyzet esetén kelljen kapkodnunk. Ha megöl valaki felvehetjük vele a harcot, vagy aktiválhatjuk a passzív módot. Ilyenkor nem tudnak lelőni, viszont elüthetnek, valamint ha beszállunk valamilyen járműbe, inaktívvá válik. Ennek ellenére igen hasznos tud lenni. Például ha ügyesek vagyunk, oda mehetünk így egy tankot használó játékoshoz, akitől ellophatjuk a járművét.

Ha ott kell hagynunk néhány percre a játékot és nem akarunk kilépni, aktiváljuk a passzív módot, és álljunk olyan helyre, ahol nem tudnak elérni. Ez azért fontos, mert minden halál után levonnak tőlünk 500 dollárt kezelési költség gyanánt. Valamint, ha készpénz van nálunk, abból is levon 500 dollárt (néha 300-at), amit a többi játékos fel tud venni. Ezért soha ne tartsunk magunknál készpénzt, az örömlányok szolgáltatásainak igénybevételén kívül máskor úgy se lesz szükségünk rá, és a telefonunkon a Maze Bank oldalán, néhány kattintással a számlánkra tudjuk helyezni a pénzt.

GTA GTA GTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 10:32 ▪ Szerző: Rockstar69
GTA Online
GTA Online
Kiegészítők