insanity06 írta:ez nem fanwork...ezt a R* már hivatalosan is kiadta
Amúgy ha belegondolunk abba hogy a sztori mód befejezése után tovább játszhatunk a játékkal és a 3 karakternek akkor is meg kellene lennie...akik ügye nem találkozhatnak...szóval szerintem nem csak ellentét lesz a karakterek között hanem valami öri-hari-sose-bocsi-mobcsitelcsin-sosedumcsi lesz és így lesz szabad a pálya a sztori után
Nem értem a következtetésed. Miért ne találkozhatnának? Szerintem ez butaság, de ha erről volt már hivatalos infó akkor én kérek sorry...
De ha nem is találkozhatnának, akkor is Los Santos hatalmas lesz (ahogy csak Los Angeles), simán belefér a dologba az, hogy egy ekkora városban nem futnak össze csak úgy az emberek az utcán véletlenül, legalábbis elég ritkán, főleg hogy az eggyik a gettóban lóg a másik a gazdag negyedben, a harmadik meg vidéken, szóval még a sarki boltban sem fognak összefutni cigi vásárlásakor... Szerintem ehhez nem kell, hogy összevesszen a 3 főkarakter, akik ráadásul eléggé szoros és jó kapcsolatban állnak egymással, pl Trevor-Micheal legjobb barátok, Fraklin-t Micheal a fiaként kezeli.
Részemről nem oké az összeveszős téma, teljesen szükségtelen is, a sztori utáni szórakozás szempontjából is.