Ezzel kapcsolatban annyi megjegyezni valóm van, hogy a játék megvétele előtt sajnos én is megnéztem pár videót, ahol nekem is ez tűnt egyből fel, az autók fizikája. Teljesen el voltam keseredve, már-már azt is bemeséltem magamnak, hogy én ezzel játszani sem fogok így. Majd beszereztem a konzolt és a játékot, beültem elé, és elkezdtem játszani. Az autóknál semmi kivetnivalót nem találtam, kényelmes őket vezetni, és realisztikus is. Egyedül akkor megy el másik irányba, mikor Franklin képességét használod, azzal valóban bármilyen kanyart be tudsz venni bármilyen sebességnél, és fél méteren belül megállni. A repülők és hajók irányítása szintén remek. A motoroknál viszont kicsit elcseszett lett, ott a legkisebb pöccintésre is fordul vagy 45 fokot, és alig lehet róla leesni, de ki lehet bírni. Még annyit tennék hozzá, hogy ezek jelentéktelen dolgoknak fognak tűnni 5 perc játék után, mert a játék világa teljesen magába szippant, azzal nincs sok probléma.
Ne higgyetek a szemeteknek, próbáljátok ki, és utána alkossatok inkább véleményt!