Huhh... végigolvastam a sztorit, és egész jó lett!
Mármint a történet... a formával már nagyobb gondok vannak. Oké, hogy nem akarsz regényt írni minden küldetéshez, de ez a fiktív történetek nevű topik inkább azért van, hogy egy történetet írjunk, ne egy játék végigjátszást. Persze, semmi gond, ha ilyen formát választasz, mert az se rossz, de vannak küldetések, amiket letudsz egy mondattal, pedig lehetne írni hozzá néhány oldalt.
Például a sztori vége felé, amikor bekerül Sam, Dan, illetve a főhős a börtönbe, és Dave kiszabadítja őket. Te ezt leírtad egy mondattal, pedig egy tök izgalmas részt is csinálhattál volna belőle. Így a sztori nagy része kimarad, és te (vagyis az író) mondja el közvetlenül, hogy például "XY meghalt, mert XY 2 kinyírta". Ha ezt egy kicsit körülírtad volna valahogy így: "XY menekült ameddig bírt, de XY 2 utolérte, és meglőtte a lábát. Itt már XY érezte, hogy véget ért számára az élet. XY 2 felemelte a fegyverét és lelőtte XY-t. " Így szerintem sokkal izgalmasabb lenne egy-két rész.
Nekem egyébként a kedvenc küldetésem a legutolsó volt egyértelműen, de ezt is bővebben le lehetett volna írni.
És ne írj le ilyeneket, pl. fegyverek vagy "easter egg"-ek, mert szerintem senki se kíváncsi arra, hogy a gettóban lehet találni MP5-öt és egy 9 milis pisztolyt. Inkább a sztorit bővítsd ki!
De ne keseredj el, mert amit írtam, azt építő kritikának szántam, és remélem, hogy a következő történeted (már ha lesz) jobban ki lesz dolgozva.