Nem, már az első perctől kezdve zavart.totyak írta:És ez így több mint 7 hónap után tűnt fel? Mert eddig sehol nem olvastam, hogy valakinek is hiányozna.Rockstar69 írta:Azért a guggolás hiánya nem apróság.
Hatodik, nem? Már tényleg jó lenne, ha jönne PC-re. Megnézném milyen plusz funkciókat raknak bele, na meg a kinézetére is kíváncsi lennék, ha már a konzolokból ilyet ki tudtak hozni.Arminho írta:Boldog ötödik születésnapot a GTA IV-nek!
Kíváncsi vagyok, hogy jön-e valami hír a PC-vel vagy valami mással kapcsolatban... bár ebben nem hiszek annyira...
Pont ez a lényeg, hogy akit nem érdekel az az 5GB plusz textúra és a több FPS, az tökéletesen eljátszik konzolon is, akinek pedig számít az, hogy minél szebb minőséget kapjon, az PC-n játszik. Legyetek már nyitottabbak, az emberek másképp gondolkodnak, mást tartanak fontosnak.Arminho írta:És akkor mi van, ha 5 GB plusz textúra van PC-n egy játéknál?!
Erre csak ezt tudom mondani: KIT ÉRDEKEL?!
Visali egyébként jó, hogy ezt felhoztadVisali írta:Pont ez a lényeg, hogy akit nem érdekel az az 5GB plusz textúra és a több FPS, az tökéletesen eljátszik konzolon is, akinek pedig számít az, hogy minél szebb minőséget kapjon, az PC-n játszik. Legyetek már nyitottabbak, az emberek másképp gondolkodnak, mást tartanak fontosnak.Arminho írta:És akkor mi van, ha 5 GB plusz textúra van PC-n egy játéknál?!
Erre csak ezt tudom mondani: KIT ÉRDEKEL?!
Egyébként ha már szóba került az FPS, én GTA-nál kifejezetten nem szeretem, ha túl gyors. Nekem pont 30-40FPS között ideális, különben már nem tudom rendesen irányítani.
Ja, meg ha kikapcsolod a frame limitert, nem lehet búvárkodni.DereX írta:Visali egyébként jó, hogy ezt felhoztad
San Andreast játszottam PC-n 100fps-el. Jó meg, minden. Na de a játékot nem tervezték rá a PC-re. Vannak az autós suli küldetései, azoknál kettőt nem tudsz megcsinálni nagy FPS-el, csak ha 30 alatt vagy. Egyébként 60 az ideális a szemnek, nem a 100. Ha kell linkelek is valami fórumot, ahol ezt pont írták. Emlékszem tavaly nyáron 2 órát tököltem azzal, hogy megcsináljam az egyik ilyen autóssulis küldit, mikor inkább segítséget kértem és nagy döbbenetre azt olvastam, hogy a fizika bugos, ha több az FFS...