Én elhiszem, hogy ideges vagy a PC-port miatt, nem tudom, hogy ez téged mennyire nyugtat, de egyáltalán nem vagy egyedül. Elég, ha csak erre az oldalra nézel fel, már lassan egy éve mennek a PC-sek jogos PC-port utáni siránkozásai. Azért, mert a Rockstarra haragszol (hozzátenném, teljesen jogosan), attól még nem kéne itt csinálnod a parádét, ha tiszteletlenül írsz vissza az adminisztrátoroknak, akkor sem lesz hamarabb PC-bejelentés.mark74 írta:Oszt ne gyere azzal hogy kamu meg hülyeség,mert miért hazudnának? Azért mert nem ti írtátok meg?
Az E3-mon nem sűrűn szokott fellépni a R*, főleg nem GTA-val. Én a PC-s kollégák helyében nem fektetnék túl sok reményt az expóba, mert tavaly konzolosként én is ugyanígy vártam, hogy legyen valami, de a rendezvény végére sem mondtak semmit a GTAV-tel kapcsolatban, és bizony elég csalódott voltam.
GTA Online
Grand Theft Auto V
Chinatown Wars
Grand Theft Auto IV
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
San Andreas
Vice City
GTA III
GTA2
London 1969
Grand Theft Auto
Ma az iskolában elkezdi az egyik osztálytársam, hogy bejelentették a GTA V-öt, s én erre rávágtam, hogy hazudik! De rosszul tettem, mivelhogy épp fellépek, s mély tisztelettel és megkülönböztetett szeretettel látom, hogy bizony bejelentették végre-valahára!