Ezzel nem mondom hogy a PS4 szar.Mind a kettő k**va jó konzol lett de azért most mégis csak az Xbox One exklúzívok jobbak mint a PS4 exkluzívok JELENLEG!!!!De szerintem úgy is lesznek PS fanatikusok itt.

Ne haragudj, de ezúttal kissé informálatlan voltál.realostew írta:Az X1 esetében köteles vagy megvenni egy tök felesleges Kinect-et ami jól rásóz az árára, ráadásul a szolgáltatásai (nem LIVE-ra gondolok) 80%-a Magyarországon soha nem lesz elérhető, de a konzol értékébe beleszámítják(valamint gondolom a LIVE előfizetés értékébe is belefogják..). Nem azért mert a PS4 istenkirály hibátlan szerkezet, az X1 pedig a kutyaszarnál is rosszabb, de hazánkban értelmetlen szerintem az X1 vásárlása -egyszerűen amcsiknak és briteknek szánták ezt a konzolt elsősorban. Kivéve ha olyan exkluzív jön ki rá amit semmiféleképp nem akarsz kihagyni, de szerintem a Sony részéről sokkal erősebb felhozatal várható, mint mindig.
 Már kapható Xbox One Kinect nélkül is. De még így is magas mindkét konzol ára.
 Már kapható Xbox One Kinect nélkül is. De még így is magas mindkét konzol ára.  
  És hangsúlyozom, ezt most nem azért írtam, mert általánosságban nem értek egyet ezzel a dologgal, mert épp ellenkezőleg, nekem is többnyire jobban tetszenek a Sony exkluzívok.
 És hangsúlyozom, ezt most nem azért írtam, mert általánosságban nem értek egyet ezzel a dologgal, mert épp ellenkezőleg, nekem is többnyire jobban tetszenek a Sony exkluzívok.  Csak vannak azért szép számmal olyanok is, akik ezzel nem értenek egyet.
 Csak vannak azért szép számmal olyanok is, akik ezzel nem értenek egyet. 

Nem én kezdtem el.Niko Bellic1300 írta:Nem ismersz engem.Azt hiszed hogy én anyám pénzéből veszem?Nem.Saját pénzemből veszem én is csak tudod jól mennyi a különbség Anglia és Magyarország között.Ezért van lehetőségem sok játékot kipróbálni.De ne személyeskedjünk mert abból még csak a baj lesz.Mindenkinek megvan a saját élete.
Ezt is meg akartam kérdezniRockstar69 írta:De írd már lesz azt is, hogy a Forza mitől jobb, mint a Gran Turismo!?

A Gran Turismo és a Forza nagyjából egy és ugyanaz a játék. Annyi csupán a lényegi különbség, hogy az egyik Xbox, a másik PS exkluzív. Talán annyiban jobb a Gran Turismo, hogy ott rallyzhatunk, gokartozhatunk, vezethetünk holdjárót, valamint a játékban több autó és kihívás van, amitől valamivel tartalmasabb a játék. De ebben ki is merül a különbség szerintem, a két játéksorozat grafikailag ugyanazt tette le az asztalra. Talán a GT szebb egy picivel versenyzés közben, mert a Forzákban (legalábbis a Motorsport 4-ben) kicsit eltúlozták a fényeffektetek (főleg a napot), viszont a Forzában mintha egy picivel realisztikusabbak és változatosabbak lennének a motorhangok. Persze ez csak a saját véleményem, így nem szeretnék senkivel sem vitába szállni miatta. Annyit így a végére azért megjegyeznék, hogy szerintem ha nem nézzük az apróságokat, csak a lényeget, akkor a két játék kb. ugyanazt az élményt adja vissza, csak más platformokon (tapasztalatból mondom, sokat játszottam a Motorsport 4-gyel és a GT5-tel).Rockstar69 írta:De mitől jobb multiban az Xbox One?Ja látom már leírtad.
De írd már lesz azt is, hogy a Forza mitől jobb, mint a Gran Turismo!?
Szerintem teljesen mindegy, hogy ki kezdte, a lényeg, hogy most már hagyjuk abba az értelmetlen eszmecserét.Cube Head írta:Nem én kezdtem el.Niko Bellic1300 írta:Nem ismersz engem.Azt hiszed hogy én anyám pénzéből veszem?Nem.Saját pénzemből veszem én is csak tudod jól mennyi a különbség Anglia és Magyarország között.Ezért van lehetőségem sok játékot kipróbálni.De ne személyeskedjünk mert abból még csak a baj lesz.Mindenkinek megvan a saját élete.

Milyen konzolháborút? Szerintem épp te robbantottad most ki. Javaslom, még egyszer olvasd át a kommenteket, mert senki sem szarozta az Xbox One-t, és nem arról beszéltünk, hogy melyik konzol a jobb. Cube Head kérdezte, hogy mi melyik konzolt vennénk, és miért. Senki nem szidta a másikat. Csak érveket, véleményeket írtunk le, hogy mi melyiket választanánk a kettő közül.Niko Bellic1300 írta:Szerintem hagyjátok ezt a konzolháborút.Mindegyiknek megvan a maga jó és rossz oldala.Mellesleg nem értem mi bajotok a Kinectel.Tök jó nekem tetszik.Nem meríti a kontrollered ellentétben a headset.Mellesleg nem kötelező már Kinectet venni az X1-oz.Mellesleg lehet hogy most a PS4 k**va fasza meg minden de időközben szerintem majd az X1 is lesz olyan mint a PS4.Multi terén azért mégis az X1 a győztes.Mellesleg nekem azért az X1 jön be jobban mert én ellentétben a legtöbb emberrel szemben én kipróbáltam az X1-t is meg a PS4-et is.Nekem a PS4 kontrollere nem jön be.Az olyan kis tenyerűeknek való.Én azt mondom hogy mindenkinek megvan a saját véleménye de ha nem próbálta ki a legtöbb ember az X1-t addig ne szarozza le a pletykák alapján.Ezt mondjuk a legtöbb fórumozónak is ezt javaslom.Szarozzátok az X1-t de bisztos a többsége ki se próbálta.Nekem ennyi a bajom.Ha kipróbálájátok és nem tetszik azután szarozzátok de addig KUSS!!!!
Ezzel nem mondom hogy a PS4 szar.Mind a kettő k**va jó konzol lett de azért most mégis csak az Xbox One exklúzívok jobbak mint a PS4 exkluzívok JELENLEG!!!!De szerintem úgy is lesznek PS fanatikusok itt.