Ezzzzzaaaaaz! Fájjon nekik.Niko Bellic1300 írta:Számomra semmit nem fog ez jelenteni mert az Xbox Oneomhoz nem kell ez a játék se a heistek se semmi.Ez a GTA V már nem az a GTA mint régen.Nincs meg a feelingje.Az Online mindent elbaszott.A Heistek is túl hypeolt szarok lesznek mint a COD AW. Nagyon majmolják és mikor kijön rá 1 hét és mindenki szarozni fogja.Ez a GTA elbaszott már.Ezért játszo már csak Destinyvel meg Haloval szinte.GTA már nincs is a kedvenceimben sőt már nem is kedvelem ezt a játékot.A GTA SZAR LETT.R* MINDENT ELBASZOTT.IGÉRTGETŐS KIS SENKIK.MEG AZT MONDTÁK HOGY JÖNNEK NAGY GTA ONLINE DLC-K ÉS SZINTE 1 ÉVEN KERESZTÜL KAPTUNK SZAR RUHÁKAT MEG 1-2 AUTÓT.BEST DLC EVER.A GTA MOST MÁR SZAR.AKIBEN MOST MÁR A LEGJOBBAN BÍZOK AZOK IS A 343 INDUSTRIES MEG A BUNGIE.GTA SZAR.
Igazad van az ő k*rva anyjukat, hogy ingyen adták a DLC-ket, más fejlesztő több ezer forintot elkér 1-2 db szaros fegyverért, ők meg ingyen adták, igazad van B*SSZÁK MEG!Niko Bellic1300 írta:Számomra semmit nem fog ez jelenteni mert az Xbox Oneomhoz nem kell ez a játék se a heistek se semmi.Ez a GTA V már nem az a GTA mint régen.Nincs meg a feelingje.Az Online mindent elbaszott.A Heistek is túl hypeolt szarok lesznek mint a COD AW. Nagyon majmolják és mikor kijön rá 1 hét és mindenki szarozni fogja.Ez a GTA elbaszott már.Ezért játszo már csak Destinyvel meg Haloval szinte.GTA már nincs is a kedvenceimben sőt már nem is kedvelem ezt a játékot.A GTA SZAR LETT.R* MINDENT ELBASZOTT.IGÉRTGETŐS KIS SENKIK.MEG AZT MONDTÁK HOGY JÖNNEK NAGY GTA ONLINE DLC-K ÉS SZINTE 1 ÉVEN KERESZTÜL KAPTUNK SZAR RUHÁKAT MEG 1-2 AUTÓT.BEST DLC EVER.A GTA MOST MÁR SZAR.AKIBEN MOST MÁR A LEGJOBBAN BÍZOK AZOK IS A 343 INDUSTRIES MEG A BUNGIE.GTA SZAR.
NikoBellic1300 írta:Meg ha nem tetszik a véleményem akkor verjétek a faszotokat abban a túl hypeolt Szarlineban . A Destiny Halo COD BF ezek sokkal jobbak mint az a szar
Az egy dolog, hogy te csalódtál a játékban és eladtad, de akkor minek vagy itt? Nem az oldalon, konkrétan a GTA V fórumrészben, vagy az általános társalgóban. Ha nekem nem tetszik teszem azt egy CoD epizód, akkor nem keresek egy CoD fórumot, hogy alázni kezdhessem a játékot. Egyrészt azért, mert értelmetlen, másrészt meg, mert az ott fórumozók nyilván szeretik a játékot és elküldenek melegebb éghajlatra. Mazochista vagy, hogy többször is leírod itt a negatív gondolataid? Egyszerűen játssz a konzolodon az általad értékelt játékokkal, minket meg kérlek kímélj meg a kirohanásaidtól. Nyugodtan állíthatom, hogy erre a kínlódásra senki nem kíváncsi.Niko Bellic1300 írta:Halljátok mindenkinek van véleménye
Meg amúgy ezt a mondatot most elbasztad mert nem is játszok ratyi játékokkal azaz GTA V-el.Nektek tetszik a PS3-on de ha Next Gen-re akarjátok akkor hibáztok vele.Csak FPS módot raktak bele.És mondom én aki tapasztalta One-on.Megvettem játszottam vele és el is adtam mert nem adta azt a régi feelinget.Ezért egyből vettem WWE2K15 meg Forza 5.Meg ha nem tetszik a véleményem akkor verjétek a faszotokat abban a túl hypeolt Szarlineban . A Destiny Halo COD BF ezek sokkal jobbak mint az a szar