), úgyhogy csináltam egyet. Gondolom a játék neve senkinek sem ismeretlen, mert az egyik legjobb FPS háborús játéksorozat.
 ), úgyhogy csináltam egyet. Gondolom a játék neve senkinek sem ismeretlen, mert az egyik legjobb FPS háborús játéksorozat. Én nemrég vettem meg a CoD Ghosts-ot és nagyon tetszik, bár az egyik küldetésben eléggé jojózott a szemem, amikor egy felhőkarcolóba kellett betörni és egy sötét szobában a fegyverrel kellett világítani és pont egy olyan fegyverrel mentem, aminek a lámpája állandóan villogott. Amúgy klassz a sztori és szerintem jól meg is van csinálva a játék. Jelenleg ez az egyik kedvenc FPS játékom. Idáig valahogy kimaradt a CoD a játékaim közül és ez az első rész amit megvettem belőle, de tuti, hogy nem ez lesz az utolsó, mert nagyon érdekel az Advanced Warfare is.
Szerk.: Végigvittem a CoD Ghosts-ot. Iszonyúan tetszett az egész játék. Kezdjük a sztorival, ami érdekes, izgalmas és néhol idegtépő. Bennem nagy nyomot hagyott a sztori összes helyszíne és történése és mindez pozitív értelemben. Irányítás is jól sikerült, könnyen kezelhető. Járművek vezetése is elég egyszerű, FPS nézetben én elég nehezen tudok vezetni, de itt nagyon könnyű volt. A vége. kicsit meglepődtem, hogy az a fejkendős csávó nem halt bele a lelövésbe és a vízbe zuhant vonatba se fullatdt bele, miközben el volt ájulva, de arra kíváncsi lennék, hogy miért zárt be minket egy esőerdei ''börtönbe'' és utána mi lett velünk. Még egy dolog, ami még nagyon tetszett. A stáblista zenéje, ami nem más volt, mint a Survival, Eminem-től, ami az egyik kedvenc zeném. Röviden ennyi a véleményem a játékról. Nagyon tetszett és élveztem a játékban töltött időt, még akkor is, hogy elég gyorsan végigvittem.
 GTA Online
GTA Online Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V Chinatown Wars
Chinatown Wars Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto IV Vice City Stories
Vice City Stories Liberty City Stories
Liberty City Stories Advance
Advance San Andreas
San Andreas Vice City
Vice City GTA III
GTA III GTA2
GTA2 London 1969
London 1969 Grand Theft Auto
Grand Theft Auto

Nyilván mindenkinek más az ízlése, ez egy teljesen érthető dolog. A modern hadviselést bemutató COD-okkal sincs semmi bajom, a Ghost és az AW volt számomra már túlzottan szürreális, de ez persze csak az én személyre szabott véleményem.
 Nyilván mindenkinek más az ízlése, ez egy teljesen érthető dolog. A modern hadviselést bemutató COD-okkal sincs semmi bajom, a Ghost és az AW volt számomra már túlzottan szürreális, de ez persze csak az én személyre szabott véleményem. 

Te jó ég!
 Te jó ég!  Láttátok, hogy mekkora grafikai különbségek vannak a COD BO3 current genes és prevgenes verziói között?? Amivel egyébként nem is lenne probléma, ha a current genes verzió nem úgy nézne ki, mint anno a BO2 egy átlagnál kicsivel erősebb PC-n. És ehhez képest a prevgenes meg még ocsmányabb. Szinte már játszhatatlanul ronda, legalábbis a videók alapján. Legalább annyi lett volna ezekben az emberekben, mint a Mortal Kombat X prevgenes verzióját készítő csapatban: ők ugyanis beismerték, hogy csak egy nagyon élvezhetetlen prevgen portot tudtak volna kiadni, így elnézést kértek és lefújták a dolgot. Ezzel szemben mit csinálnak a COD-os arcok?! Elkészítenek egy hihetetlenül ocsmány prevgen portot és kiadják több tízezer forint fölötti áron, csakhogy még egyszer lehúzhassák a PS3/Xbox360 játékosokat. Csak gratulálni tudok...
 Láttátok, hogy mekkora grafikai különbségek vannak a COD BO3 current genes és prevgenes verziói között?? Amivel egyébként nem is lenne probléma, ha a current genes verzió nem úgy nézne ki, mint anno a BO2 egy átlagnál kicsivel erősebb PC-n. És ehhez képest a prevgenes meg még ocsmányabb. Szinte már játszhatatlanul ronda, legalábbis a videók alapján. Legalább annyi lett volna ezekben az emberekben, mint a Mortal Kombat X prevgenes verzióját készítő csapatban: ők ugyanis beismerték, hogy csak egy nagyon élvezhetetlen prevgen portot tudtak volna kiadni, így elnézést kértek és lefújták a dolgot. Ezzel szemben mit csinálnak a COD-os arcok?! Elkészítenek egy hihetetlenül ocsmány prevgen portot és kiadják több tízezer forint fölötti áron, csakhogy még egyszer lehúzhassák a PS3/Xbox360 játékosokat. Csak gratulálni tudok...