Hozzászólás
Szerző: Arminho » 2015. 11. 22. 21:51
Újabb hegyi beszédet igénylő veszekedés a szüleimmel, jee! Ezúttal az iskolai teljesítményem egyre fosabbra fordulása volt a téma. A legfontosabb persze az volt, hogy már két tantárgyból is 4,5-re merek állni. Miután kiélveztem anyám 15 perces szeretetteljes sárgaföldiglehordását, apám is elmondta a véleményét 1 perc alatt, majd feladta, és visszament nézni az ATP Finals-t (imádom ezen tulajdonságáért). Ezután anyám felemelt a sárga földről, majd megint lehordott (most csak 10 percig tartott), viszont ezúttal egy csodálatos RKO-val fejezte be munkáját. Én ezalatt végig a Family Guy legjobb poénjaira gondoltam, ugyanis egyszerűen már nem érdekel, amit mond. Belefáradtam már abba, hogy naponta 3-szor, 4-szer vitatkozunk valamin (vagyis inkább ő leüvölt, én meg lesz@rom), valami kis apróságon, ami mellett szerintem mindenki más elsiklana. Felkapja mindenen a vizet, minden neki nem tetsző aprócska mozdulatomon, arcmimikámon megsértődik, parázik, ha egy 4-est merek hazahozni, és még a végtelenségig sorolhatnám. De pár nappal ezelőtt eldöntöttem, hogy innentől fogva nem fog érdekelni az üvöltözése, a vitáink, stb, hanem a saját kezembe veszem az életemet, és úgy alakítom, ahogy én akarom, és senki más nem fog befolyásolni. Nem fog érdekelni a szüleim szidása, az osztálytársaim kiközösítése, úgy fogom élni az életemet, hogy én akarom, és ebben senki nem fog megállítani. Istenem, csak jöjjön már el a 9. osztály, és mehessek el innen a picsába!
Mellesleg, elnézést, hogy a magánéletemmel szemetelem tele a fórumot, viszont nincsen más hely, ahol kiönthetném a szívem.