Csak egy észrevételem van a videóval kapcsolatban (már ha nem egy lehetséges crossover rejtett üzeneteként kell értelmezni), bár ez inkább magamnak szól: Freddy Krueger nem használ gumibotot.

Ráadásul ügyes is vagy, elég jól tolod.
 Ráadásul ügyes is vagy, elég jól tolod. 
 Még nàlam ezerszer jobbak is vannak. Példàul, az Ermac-os csávò a harmadik mèrkőzésen..
 Még nàlam ezerszer jobbak is vannak. Példàul, az Ermac-os csávò a harmadik mèrkőzésen..  
  Na, mindegy mèg fogok Johnny Cage-el és Erron Black-el videókat csinàlni. Ők Takeda-val hárman a kedvenceim.
 Na, mindegy mèg fogok Johnny Cage-el és Erron Black-el videókat csinàlni. Ők Takeda-val hárman a kedvenceim. Mondjuk számomra kicsit fura, hogy sohase használsz X-Ray-t meg Fatality-ket, mert én mindig használom őket Mortal Kombat 9-be.
 Mondjuk számomra kicsit fura, hogy sohase használsz X-Ray-t meg Fatality-ket, mert én mindig használom őket Mortal Kombat 9-be.  Johnny-t az előző részek miatt én már kicsit meguntam, de amikor haveromnál vagyok és van lehetőségem Mortal Kombat X-ezni, én is nagyon szeretek Takeda-val meg Erron Black-kel lenni.
 Johnny-t az előző részek miatt én már kicsit meguntam, de amikor haveromnál vagyok és van lehetőségem Mortal Kombat X-ezni, én is nagyon szeretek Takeda-val meg Erron Black-kel lenni. 
 Sok motorra lehet számitani.
 Sok motorra lehet számitani. És a hangod is elég jó alatta!
 És a hangod is elég jó alatta! 
dani.szentgali írta:Lehet csak azért, mert meg akar kímélni minket a csonka hazában élők akcentusától...
Szegényt régen is sokszor elővettük az írása miatt, biztos ezek a rossz emlékek maradtak meg benne és emiatt nem mer beszélni a videók alatt.